Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
4.5.26 04:40

Snažení 3 roky až to vyšlo ♡

Ahoj Holky,
Tak i já se přidávám.
Snažili jsme se s přítelem skoro 3 roky..
Už jsem byla zoufalá, každý měsíc jsem menstruaci obrečela. S partnerem jsme spolu 6 let. Obou nám je 33r.
Na ivf jsem striktně jít nechtěla. Z osob i zdraví důvodu.
A až teď ke konci dubna jsem zjistila, že jsem v tom.. přirozeně ♡ (v první řadě jsem byla v šoku, jelikož jsem si myslela, že jsem tlustá 8) jenže pak se přidala kovová pachuť v ústech, nesnesitelná bolest prsou, opožděná ms :andel: ) byl na řadě test a na něm ty krásné sytě červené 2 čárky.
Aktuálně jsem 7+1.
Takže nebojte, vyjde to. Jen to chce čas.
Brala jsem pouze kys. listovou, hořčík. Spala jsem cca 6-7h, práce na 3 směny.
Hlavně se odpoutat od sebe sama, od snažení a soustředit se na něco jiného.. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
146
4.5.26 08:03
@Anonymní píše: Více

To je vzdycky hezky a povzbuzujici tyhle pribehy s dobrym koncem :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.26 09:37

Ahoj. Tak asi nic 😀 dnes ranní moč a toto. No předtím asi špatný test nebo špatné provedení..
Dnes Pepino tyčinkový. Jiný neměly. Citlivost je ale 10

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.26 09:40

Gratulace :srdce:

• Citovat
  • Upravit
146
4.5.26 09:49

Ja hoooodne slabeho ducha vidim i tu. Ale mozna ti spis odchazi, kdyz nesili ale slabne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.26 09:53

Jako fakt jo? 🤣 🤣 🤣 ježiš

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.26 09:57

. Asi 2 min od namočení vyšlo toto ? tak já nevím

:cert:
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.5.26 09:59

Pardon. Je tam i ten druhý obrázek 😀 no nic. Jdu čekat na zítra asi. Nějaký věrnostní program na těhotenské testy je? 🤣

• Citovat
  • Upravit
146
4.5.26 10:07

Pepino mi prijde ze ma obecne mene barviva a trva mu dyl, nez se vybarvi. Zkus na zitra sehnat mamatest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
4.5.26 12:03

@Vendulák ahojky. Odpovidam po delsi dobe, pardon. Ptala ses kolik nam je a ze 5mesicu bys to nehrotila.
Tak heled ja mam 27, partner 30. Ja vim, ze jsme mlady, bez nejak viditelných problemu. Tak nehrotit. Ale ja jsem takova povaha no :D … ja se v tom neutapim, ale mam super gunekolozku a rikala, chces zkusit prijit se podivat - prijd. Rekla, ze vse mam v naprostem poradku, a to me uklidnilo a odesla jsem s usmevem.
Tak na 10dc sem mela folikul 18mm. S partnerem 11dc jsme to zkusili, takze ovulace pravdepodobne 12-13DC. Načasování super, co dal jeste cekame :) dnes jsem 20DC. 7-8dpo… :) uvidime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
4.5.26 12:34

Ahoj holky, tak já byla dnes v CAR a ve středu mě čeká první IUI 🙏🏻
Mám radost, i když vím, že se to nemusí povést, ale aspoň se to někam konečně hnulo🙏🏻

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.26 15:22

@Vendulák Já bych na kliniku sla, pokud bych byla uz v takovym stavu, ze by me to ovlivňovalo na denní bázi. Ono to pak tý psychice moc nepomáhá. A oni by vás objednali hned? Takže by to byl program na léto? Ja se vsadim, ze u nas, i kdyby se prestalo prerusovat uz na 100%, tak to stejne nepujde a pak to odpiskame. Ale pokud bych byla v tvoji situaci, tak uz bych asi na kliniku sla ted.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.5.26 04:21

Tak asi nic

Dobré ráno, tak to vypadá že se mi rozjíždí menstruace :oops: takže jen chybné testy

• Citovat
  • Upravit
146
5.5.26 07:59

Tak at je MS brzo pryc a hura na dalsi cyklus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.26 12:05
on se někdy udělá na testu duch před ms, protože reaguje na nějaký hormon, který před ms stoupá a pak klesne.
  • Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex