Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
To je vzdycky hezky a povzbuzujici tyhle pribehy s dobrym koncem ![]()
Ahoj. Tak asi nic 😀 dnes ranní moč a toto. No předtím asi špatný test nebo špatné provedení..
Dnes Pepino tyčinkový. Jiný neměly. Citlivost je ale 10
Ja hoooodne slabeho ducha vidim i tu. Ale mozna ti spis odchazi, kdyz nesili ale slabne.
Pardon. Je tam i ten druhý obrázek 😀 no nic. Jdu čekat na zítra asi. Nějaký věrnostní program na těhotenské testy je? 🤣
Pepino mi prijde ze ma obecne mene barviva a trva mu dyl, nez se vybarvi. Zkus na zitra sehnat mamatest.
@Vendulák ahojky. Odpovidam po delsi dobe, pardon. Ptala ses kolik nam je a ze 5mesicu bys to nehrotila.
Tak heled ja mam 27, partner 30. Ja vim, ze jsme mlady, bez nejak viditelných problemu. Tak nehrotit. Ale ja jsem takova povaha no
… ja se v tom neutapim, ale mam super gunekolozku a rikala, chces zkusit prijit se podivat - prijd. Rekla, ze vse mam v naprostem poradku, a to me uklidnilo a odesla jsem s usmevem.
Tak na 10dc sem mela folikul 18mm. S partnerem 11dc jsme to zkusili, takze ovulace pravdepodobne 12-13DC. Načasování super, co dal jeste cekame
dnes jsem 20DC. 7-8dpo…
uvidime
Ahoj holky, tak já byla dnes v CAR a ve středu mě čeká první IUI 🙏🏻
Mám radost, i když vím, že se to nemusí povést, ale aspoň se to někam konečně hnulo🙏🏻
@Vendulák Já bych na kliniku sla, pokud bych byla uz v takovym stavu, ze by me to ovlivňovalo na denní bázi. Ono to pak tý psychice moc nepomáhá. A oni by vás objednali hned? Takže by to byl program na léto? Ja se vsadim, ze u nas, i kdyby se prestalo prerusovat uz na 100%, tak to stejne nepujde a pak to odpiskame. Ale pokud bych byla v tvoji situaci, tak uz bych asi na kliniku sla ted.
Dobré ráno, tak to vypadá že se mi rozjíždí menstruace
takže jen chybné testy
Tak at je MS brzo pryc a hura na dalsi cyklus ![]()
@Anonymní píše: Víceon se někdy udělá na testu duch před ms, protože reaguje na nějaký hormon, který před ms stoupá a pak klesne.
Ahoj Holky,
jenže pak se přidala kovová pachuť v ústech, nesnesitelná bolest prsou, opožděná ms
) byl na řadě test a na něm ty krásné sytě červené 2 čárky.
Tak i já se přidávám.
Snažili jsme se s přítelem skoro 3 roky..
Už jsem byla zoufalá, každý měsíc jsem menstruaci obrečela. S partnerem jsme spolu 6 let. Obou nám je 33r.
Na ivf jsem striktně jít nechtěla. Z osob i zdraví důvodu.
A až teď ke konci dubna jsem zjistila, že jsem v tom.. přirozeně ♡ (v první řadě jsem byla v šoku, jelikož jsem si myslela, že jsem tlustá
Aktuálně jsem 7+1.
Takže nebojte, vyjde to. Jen to chce čas.
Brala jsem pouze kys. listovou, hořčík. Spala jsem cca 6-7h, práce na 3 směny.
Hlavně se odpoutat od sebe sama, od snažení a soustředit se na něco jiného..