Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1371
5.5.26 12:11

@Vendulák jak pises o tech potratech, necetla jsem vsechny tvoje prispevky. Ja jich mela 5. Vsechny testy (imuno genetika a hemato ok). V sanusu mi rekli, ze ivf neni uplne volba at to zkousime doma dal. No nechtela jsem tohle zrovna slyset. Ale meli pravdu po roce to opravdu doma vyslo 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
5.5.26 12:12

Grrrr. Už jen tři necelé dny do testu. Jsem napjatá a bude u nás tchyně, takže vstanu v pět a na deset minut se zavřu na záchodě. Jestli děti dovolí.
Ještě že mám ve čtvrtek zkoušku, jinak bych byla nervózní z tohoto. Takové velké rozhodnutí a my to necháváme přírodě (maximálně letos, konečně jsme se s o osmnáct let starším mužem dohodli…).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.5.26 12:18

@Výbojka Tak dej pak vědět, jak to dopadlo, jsem napnutá ;) a kolik že je manželovi, jestli se můžu zeptat?

• Citovat
  • Upravit
1595
5.5.26 22:14
@Anonymní píše: Více

Padesát. Děti má až se mnou, v 47 a 49.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.5.26 06:24

Mne se vlece ovulace. mela jsem se na ty testy vykaslat, ted me to stresuje :D uz tri dny stejna slaba carka a zadna zmena a ja tu chytam nerva, ze bude anovulacni cyklus a mesic snazeni v haji. Ale snad se to jeste rozjede a holt minuly mesic byla ovu necekane brzy a ted se trochu zpozdila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
6.5.26 09:19

@Shen díky za sdílení zkusenosti :), jsem ráda že vám se nakonec zadařilo :palec: :kytka:

My se nakonec rozhodli jet dle plánu a nechat to až po létě. Máme toho teď hodně, máme nějaké plány… tak prostě to tak bude lepší. Navíc s mužem jsme to probrali ze všech stran a jsem teď zase taková smířenější a klidnější.
Jinak ovulaci vyhlížím v brzku, přišlo mi včera že už byl bílkovitý hlen, ale zároveň 11DC je u mě na ovulaci ještě fakt brzy. Ale kdyby náhodou tak pokryto :oops: :lol: to bylo. Po sto letech snad úplně spontánně :oops: :zed:. Tak uvidíme jak dál. Teplota dnes ještě nízko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
6.5.26 09:25

@sestra-eve a kolikátý jsi den cyklu? Sílí alespoň testy? ;)

@Výbojka a manžel se na další cítí a je v poho okolo dětí? Mému muži je 40 (bylo v prosinci) a už to nese nelibě, že si dítě přál do 40, že teď už je starý :zed:.
A mohu se zeptat kolik je tobě? (nemyslím to nijak zle, mám strach já z toho jak čas utíká…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1872
6.5.26 09:26

@Michaela 34 co u tebe? Myslíš že se ovulace blíží? :) ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.5.26 09:38
@Vendulák píše: Více

Ahoj, dnes12Dc. Minuly cysklus jsem podle ovu testu mela ovu v nocibz 11 na 12, tak jsem ted nervozni. Prave ze nesili nijak :/ furt stejny uz tri dny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
6.5.26 14:01

@Vendulák Jak jsem psala, jsem o osmnáct let mladší. :)
Muž se cítí. On je ten hybatel, ten, kdo chce třetí víc o parník. Vidí na sobě, jak ho děti mění, tak je víc v pohodě, míň řeší nedůležité věci.
Kdyby s nimi trávil víc času, tak se i víc hýbe. :D
Snažím se na to právě tolik nemyslet, kolik mu bude, až… já ve věku svých dětí zase už neměla dědečka, moje děti mají mladé jedny prarodiče, aktivní druhé a ještě aktivní praprarodice. I kdyby byl tatínkem, co sedí ve svém křesle a hraje s dětmi šachy a jiné deskovky, může být velmi důležitým a přínosným rodičem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
6.5.26 15:11

Ja dnes 9-10dpo. Mam jeden test schovany z minula. Tak sem si rekla, ze vydrzim na 11-12dpo. Folikul 10dc 18mm, styk 11dc. Takze ovulka asi 12-13dc. Strasne doufam, ze to vyslo🙏🏼 co myslite, zitra na to 10-11 dpo uz by ten test mohl byt slibny? A nebo pockat do patku😂 🙏🏼

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
6.5.26 15:51

@Niki550 neco uz by tam byt mohlo. Ale zaroven kdyz nebude, neznamena to, ze nic. Ja bych klidne testla a dokoupila dalsi. Ale ja jsem testovaci magor :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1595
6.5.26 21:11

@Niki550 neee jen počkej se mnou na pátek. :S

@Vendulák Počkej, takže se budete aktivně snažit až po létě, aby sis užila léto v plavkách,? :) Ale tento měsíc jste též pokryli? Jsem z toho jelen. :)
Mimochodem kdykoliv jsem měla během roku nějaké termín, kdy “opravdu nechci rodit”, tak zákonitě jsem ho trefila velmi přesně. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
7.5.26 06:29

@Vendulák ahojky 😊 já sem tenhle měsíc nějaká marná. Lítám kolem zahrady a nevim co, že sem sotva jdu. Dneska testovací čárka silnější 😊 takže asi během dneška nebo zítra bude ovulace. Jak si na tom ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44
7.5.26 08:02

@Výbojka dobreee, cekam na patek rano!😂 @sestra-eve haha ja jsem taky magor to neboj😂 🥹

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí