Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vendulák
Samozřejmě 😄 😄 včera dopoledne pozitivní, večer už negativní. Tak asi ovulace bych řekla že proběhla možná v noci podle bolestí nebo dneska ráno. Každopádně 1 DPO počítám OÚ zítra 🤣
@Vendulák No… včera jsem se bavili docela dlouho. On pořád neví. Jeho strašák je právě postižené dítě. Je nám oběma 40. Má v práci kolegu a ten i přes všechny testy má nemocné dítě. Ale on pořád zmiňuje katastrofy, ale že třeba tady sousedi mají pět zdravých dětí, to už neřekne. Takže řekl, že na to nebudeme myslet (ha ha ha, to půjde asi jenom jemu)a on zatím dojde k nějakému stanovisku. Tak jsem mu řekla, že pokud bude přemýšlet a bude vědět, že ne, tak ať mi to poví. Takže to nechám na něm. Samozřejmě bych si moc přála, aby řekl ano, ale nutit ho nemůžu a pokud řekne ne, tak se zařídím jinak. Asi se víc začnu věnovat sobě a možná bych navrhla i vasektomii ![]()
@Michaela 34 tak to budeme zase podobně
, ale já asi teď trochu později, myslím že 1DPO budu spíš až v neděli, nebo dokonce až pondělí
… no uvidím co teplota
…
@Anonymní píše: Více
Ty jo, mě by tohle nevědomí asi drtilo
a hlavně že nic nevíš dál, ani když ty ses rozhodla to probrat
.
Nám už je taky mě 38, manželovi 40, ale my to ještě vzdát nechceme, on žádné děti zatím nemá
a já se tedy nijak staře zatím necítím a neumím si představit zatím že by moje kapitola s dětmi už byla uzavřená
…
A dokud neřekne rezolutní ne, tak třeba abys byla při sexu ty nahoře a on tedy nemohl couvnout?
Neříkám tohle dělat někomu kdo by to dítko vyloženě nechtěl
, ale tak když to máte tak že jednou ano jednou ne… a tebe to trápí… ![]()
@sestra-eve taky jsem dřív nikdy neměla testy úplně pozitivní… vlastně při žádném otěhotnění… tak ale ty alespoň víš ten čas dle sílení
. Budu moc držet palce! ![]()
@Vendulák V tvém případě bych to taky nevzdávala. Já byla naposledy těhotná v 37 a všechno bylo v pořádku. Ale my mysleli, že už máme splněno, to jen mně se splašili koně a proto teď kouká i na věk a případné problémy. Na druhou stranu jsem vděčná, že se tím zabývá. Já mu dám čas do příští ovulace a pak už se to musí rozseknout. Už to řešíme od začátku ledna. Alespoň jsem mu znovu řekla, že je to pro mě strašně těžké, když si myslím, že už se snažíme a ve skutečnosti zase nic.
@Výbojka píše: Více
Já bych byla ráda i za jedno, bylo to první těhotenství.. ale tak příroda chtela jinak a budem se zas snazit ? děkuji
@Výbojka tak krasa:).. moc preju❤️ u nas je to prvni miminko a je to 5 cyklus, tak snad uz brzy i nam se podari!
Ahoj holky, já stále čekám na MS. Dnes jsem 69 DC. 51 DC jsem byla u gynekologa na preventivní, jak jsem minule psala a řekl, že se sliznice připravuje a dal mi Clostilbegyt. Myslím, že den na to jsem hned měla hlen se špiněním mírným, ale MS stále nikde. Chtěla bych napsat gynekologovi, že stále nic a co s tím. Nebo co myslíte? 🫣 Bojím se, že napíšu a pak MS přijde. Takový ten zákon schválnosti.
Dobré ráno, našla jsem doma (v jedné z deseti prázdných krabiček) ještě jeden test, ale Woman secret. Takže ten modrý je z dneška, ale že to trvalo, než naběhla druhá čárka, určitě přes šest minut. Zlatý mamatesty!
@Tess55 ja bych mu být Tebou napsala nebo šla bez objednání. Zákon schválnosti funguje - ale je potřeba udělat ten krok a zavolat mu.
on je na toto zvyklý a Ty se trápíš…
@Výbojka nejhorší je, že on dělá jen úterý a pak dělá někde ve své ordinaci, kde se zabývá umělým oplodněním a tak. 😅 🙈 Než přijde odpověď bude to asi trvat, ale asi jak říkáš. Musí na to být zvyklí.
@Tess55 Ja bych mu poslala i ten graf, pokud mu píšeš na email, aby to viděl sám.
@Anonymní píše: Více
MS měla dojít dnes (30dc).
Srovnání mamatestů budu mít až zítra a podle udělám ještě dva vždy po dvou dnech. Až pak digital, pro manžela. ![]()
Já totiž ty mamatesty vyzvedla až dnes a to šest kusů, tak ty tři zbylé někomu pak věnuju.
@Výbojka píše: Více
Tiše gratuluji, držím palce!:)
--
Ahoj
No, na to ze 31.3. zjištěno ZT v 11+1tt
7.4. pak začal samovolný podpořen prášky.. špinila jsem do 22.4.
23.4. kontrola na gyn že tělo samo se vyčistilo… tudíž bez zákroku.
26.4. vyzkoušen i těhotenský, zda hcg mizelo i takto - ano, byl negativní.
Byl 9.5. již pozitvni Ovulační test.
To mě překvapilo, že už. Často jsem četla že bývá i dlouhý čas než se tělo zas nakopne a začne nějak fungovat s cykly. ![]()
Preventivně ošetřeno s*xem 8.5.,9.5., bude i 10-11.5. ač ano, vime ze spermie nějaký čas přežijí ale máme celkově chutě. ![]()