Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tady je srovnání mamatestů po dvou dnech. Přijde mi to stejný, tak že by zase biochemko?
foceno v limitu. S druhým dítětem přesně před dvěma roky jsem měla skok výraznější.
@Výbojka horni je novejsi? Pokud jo tak by mi to prislo jeste ok, uvidis zitra..
@Výbojka horni je novejsi? Pokud jo tak by mi to prislo jeste ok, uvidis zitra..
@Výbojka píše: Více
Dle me tam ta carka na novějším je o krapet silnější
@Výbojka @sestra-eve Holky dala jsem na vás a napsala jsem mu a poslala i graf včera. 🙈 Tak jsem zvědavá, co mi napíše.
Ahoj holky mám dotaz ohledně nidace a vašich zkušeností.
Ovulaci vim přesně kdy jsem měla ( zrovna jsem měla prevenci a doktorka mi to řekla)
12 dpo - úplně jemně jsem hnědě špinila ( prakticky jen po utření ani na vložce to není,
hrozně mě boli a svědí prsa😅
Tt negativní
Můj dotaz - může to být nidace? Vypadá to tak? A kdy případně po tom se může objevit druhá čárka?
Díky moc ![]()
@Anonymní píše: Více
Ahoj, já bych řekla, že právě čtyři dny po nidaci až bude něco vidět. Držím pěsti.
@Výbojka píše: Více
Jako nerozjelo se to, furt to je jen po utření, tak mam trochu ještě naději. Dokonce i ten pocit na ms už skoro nemám
no uvidím, zítra je oficiální den ms tak třeba to ustane.
Mne prijde, ze 12 dpo je na nidaci uz fakt pozde, spis mi to prijde jako prichazejici MS. Pardon za negativismus.
@sestra-eve píše: Více
Já jsem četla v knížkách, že to může být 6-12 DPO. ( 10-12 je hraniční pry), tak uvidím ![]()
Holky je tu někdo kdo už je ze snažení unavený? Nemyslim to zle 😀 minuly měsíc krasny duch viditelny misto ms, nakonec se to opožděně po 3 dnech rozjelo. Tento měsíc jsem aktuálně asi 10-12 dpo nevim to jistě a test negativní
Já jsem unavená už po třech měsících… ![]()
Nicméně tady je moje řada po dnech. Rozhodující bude zítřejší test, protože tím získám řadu mamatestů 1., 3. a 5. den…
My se teda poprvé snažili cca půl roku, než se zadařilo (als bohužel jsme o to nedavno přišli v 11+1tt). Takže jsme před dvěma týdny začali na novo… a jsem zvědavá jak to bude teď, jsem unavená ze všeho možného momentálně.
![]()