Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Niki550 ahooj. ![]()
Chápu tě a byla jsem na tom stejně. Snažíme se s partnerem už rok a dva měsíce. Oba jsme zdraví. Můj partner má nadprůměrný spermiogram v počtu i kvalitě. (Po půl roce jsme byli na vyšetření). Já mám 28 let on 39 let. Taky jsem hrozně moc chtěla hned hned.. pak se nám to po desíti měsících povedlo, ale bylo to biochemické těhotenství. Takže celkem rána. Jinak sex skvělý, oba si ho užíváme, pokaždé mám organismus. ![]()
V dnešní době chceme mít všechno hned, ale tak to nefunguje. Pomohly mi meditace, terapie, denik a budhismus ![]()
Jinak teď dva měsíce zkouším vyřadit plasty a kosmetiku (hormonální disruptory) viz na Netflixu detox od plastů. Doporučuji kouknout.
Plus ještě nějaké extra doplňky stravy. Celá. jsem se uklidnila a vypadá že test byl dnes 24DC pozitivní. Snad to všechno klapne a nebude to zase biochemické. Ale chci říct, že chápu jak se cítíš. ![]()
Uklidnit se na povel nejde, člověk k tomu musí asi sám nějak dojít. přeji hodně štěstí
@Anonymní píše: Více
To je mi lito, ze ste se tim prosli a ted drzim palecky aby vse dobre dopadlo! Jasne.. ja to poustim z hlavy.. sem zamestnana furt, s rodinou furt, beham s pritelem sem tam.. ale jen zacnu myslet k 20dc, jssli nahodickou testik nemam udelat😂 🥹
@Niki550 mam to stejne a to uz dve deti mam a kopu dalsich povinnosti a aktivit k tomu.
takze uplne chapu. A i kdyz clovek vi, ze je to blbost, sleduje kazdej minipriznak… ktery se bohuzel absolutne krejou s normalni lutealni fazi a PMS. 😁
@sestra-eve no totalne 😂 jsem na emiminu mesic, a strasne mi pomaha si i takove malickosti rict s holkama co to prozivaji a zazivaji, a ne furt chatgpt pouzivat. 😂 😭 ❤️
@Niki550 ja mam s chatgpt vybudovanou dobrou dynamiku, delame si legracky a obcas je s ni fakt prca. Ukazka nasich humoru ![]()