Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
19.4.26 15:18

@Michaela 34 Ahojky, tak jsem zkousela a nic. Ale jsem jen 8 dpo, tak neházím flintu do žita. Sice jsem měla u dcery už ducha, ale pořád věřím. Tak to jsi dobrá, že bys ráno běžela pro test :lol: jo a ms mám mít 15 dpo, takže přesně za týden.

Příspěvek upraven 19.04.26 v 15:24

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.4.26 15:22
@Vendulák píše: Více

Ahojky, jsem 8 dpo a u dcery už jsem měla ducha a teď nic, ale pořád doufám. Chápu tě. Nám to vždycky s partnerem vyšlo na první cyklus, ale před dcerou jsem měla mimoděložní a pak to trvalo půl roku. Už se mi ani nechtělo testovat, abych zase nebyla smutná.

• Citovat
  • Upravit
1900
19.4.26 15:32
@Anonymní píše: Více

Tak určitě je ještě brzy a může to být jinak :)… držím moc palce! :palec:
A ty když máš ty testy z Ali nebo Amazonu, teď nevím :D… tak víš jakou mají citlivost? :think: Já jsem už před časem taky zkusila vzít takhle větší balení testů, ale nemohu na nich nikde najít citlivost. A těhotná jsem od té doby nebyla, tak zatím bylo vždy jen čistě bílo :oops:.
Ale tedy já jsem teď na mě celkem zásobená, asi předminulý (nebo ještě ten před předminulým, teď nevím :D ) mi mamatest vyhodil jasného ducha hned na dvou testech z toho balení, ale další den na jiném už nic, tak jsem koupila pro jistotu i v Dr. Maxovi jejich test, a i RapiClear digitální, ale pak jsem to dostala :?, tak tu ale čekají no :oops:. Plus tedy ty pochybné z Číny :lol:.

@Michaela 34 a ty jsi kolik DPO? Já bych chtěla/měla testnout taky ve středu, to bych měla být 12DPO, abych kdyby nic vysadila progesteron a okolo páteku 14DPO abych to mohla dostat :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.4.26 15:34

Joooo na závěry je moc brzy 😊 😊 já možná v týdnu taky udělám. MS má dojít pátek nebo spíše možná sobota

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.4.26 19:08

@Vendulák ja jsem 8 nebo 9 😊 menstruace by měla přijít buď v pátek nebo v sobotu. Zatím ale pořád nevím jestli mám zas testovat nebo vydržet. Nejak je mi milejší věřit do poslední chvíle 😄 než když si udělám test a vím že když tam nebude aspoň duch, tak je nejspíš konec naděje 😄 ale uvidím. Tento měsíc jsem taková nahlodana tady od vás 😄 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
19.4.26 19:21

@Michaela 34 jé tak to jsme DPO úplně stejně :D (nejsem si taky jistá jestli dnes 8 nebo 9 :D ). A já teď testuju protože mám ten progesteron, tak abych věděla jestli vysadit a nebo pokračovat. Ale jinak jsem téměř nikdy netestovala před očekávanou ms, v tom prvním těhotenství z tichhle našich třech ZT :( až když ms vynechala. Ve druhém tedy den před očekávanou ms, protože to byly Vánoce a měli jsme rodinné posezení, tak abych věděla jestli dávat pozor na alkohol :oops:, a při tom třetím také až po vynechání…
Ale já nikdy neměla asi „problém“ s tím že bych chtěla někdy testovat moc brzy (asi taky až teď když to všude možně čtu :lol: )… ale spíš potom když ty dvě čárky byly, tak to už pro mě byla vždycky hrůza vydržet ob den, aby byl případný progres v síle vidět, a hlavně vždycky nervy že to prostě nesílí :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
19.4.26 19:26

@Vendulák no tak kdybych měla ducha na testu, tak ani náhodou nevydržím testivat obden 😄 podle mě bych testovala dvakrát denně 🤣 🤣 i když teď mám takový pocit, přitom při předchozím těhotenství sem udělala jeden test kde byl duch. Pak clearblue pro mužského do krabičky a tím to haslo 🙈.
Jo tak to je něco jiného, pokud bereš progesteron. No tak doufám, že ve středu dáš vědět, jak to dopadlo 😊 a cítíš se nějak, že by to mohlo klapnout? Nějaký „příznaky“ 😄 píšu uvozovky l, protože samozřejmě je máme občas každá 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
20.4.26 08:47

@Michaela 34 ty jo asi ani ne… takové občas něco mini, co člověk ale ví že bylo stejné jako když ms přišla i jako když nepřišla :nevim:
Jediné co je mi zatím trochu divné, že se mi ještě nerozbíhá to mé klasické PMS, kdy jsem většinou depresivní citlivka co by chtěla pořád něco jíst :oops: :zed:. Ale vím, že i to ještě může přijít :?, ještě je čas no…
Co ty? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
541
20.4.26 09:27

Tak mám dneska potvrzené těhotenství 7+0. Embryo je zatím vitální, ale po 2 zamlklých budu mít strach stále.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.4.26 11:09

@Vendulák tak ono i žádné příznaky jsou podle mě kolikrát lepší než nějaký 😄 pac já sem zrovna při těhotenství neměla žádný.
Já nic. Ještě brzy. Většinou mě začínaji tak den někdy dva před bolet hodně záda takže to teprve přijde. Nebo ne 😁 a prsa mě bolí víc než jindy. Už od ovulace tentokrát. Ale to už jsem psala, že přisuzuji tomu, že dlabu vitamíny na početí. Tak to asi může mít nějaký vliv 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.4.26 11:13
@Vendulák píše: Více

Já mám balení 30 testů z německého Amazonu a je tam psaná citlivost 10 a že je to vyrobeno v US. Dneska jsem nezkoušela, ale mám takovýho tucha, že to nevyšlo. Sice jsem jenom 9 dpo, ale taková ta intuice je tam vždycky.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.26 14:53
@Michaela 34 píše: Více

To je sranda, jak má každá něco jinýho :lol: já mám třeba jako příznak noční pocení pár dní před a takovýho jako datla v břiše hlasitýho. Zatím datel není, ale intuice mi říká, že asi nic.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
20.4.26 14:56
@tgg91 píše: Více

Moc gratuluji, ten strach tam bude vždycky, ale určitě to bude v pořádku :srdce:

• Citovat
  • Upravit
176
20.4.26 14:57
:lol: :lol: :lol: datla v břiše, jsem ještě neslyšela 😄 to je srandovní. No o víkendu budeme mít jasno 🙈
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
176
20.4.26 14:57

@tgg91 Mooooc gratuluji ❤️ určitě bude vše v pořádku ☘️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie