Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Vendulák píše: Více
Ahojky, jsem 8 dpo a u dcery už jsem měla ducha a teď nic, ale pořád doufám. Chápu tě. Nám to vždycky s partnerem vyšlo na první cyklus, ale před dcerou jsem měla mimoděložní a pak to trvalo půl roku. Už se mi ani nechtělo testovat, abych zase nebyla smutná.
@Anonymní píše: Více
Tak určitě je ještě brzy a může to být jinak
… držím moc palce! ![]()
A ty když máš ty testy z Ali nebo Amazonu, teď nevím
… tak víš jakou mají citlivost?
Já jsem už před časem taky zkusila vzít takhle větší balení testů, ale nemohu na nich nikde najít citlivost. A těhotná jsem od té doby nebyla, tak zatím bylo vždy jen čistě bílo
.
Ale tedy já jsem teď na mě celkem zásobená, asi předminulý (nebo ještě ten před předminulým, teď nevím
) mi mamatest vyhodil jasného ducha hned na dvou testech z toho balení, ale další den na jiném už nic, tak jsem koupila pro jistotu i v Dr. Maxovi jejich test, a i RapiClear digitální, ale pak jsem to dostala
, tak tu ale čekají no
. Plus tedy ty pochybné z Číny
.
@Michaela 34 a ty jsi kolik DPO? Já bych chtěla/měla testnout taky ve středu, to bych měla být 12DPO, abych kdyby nic vysadila progesteron a okolo páteku 14DPO abych to mohla dostat ![]()
Joooo na závěry je moc brzy 😊 😊 já možná v týdnu taky udělám. MS má dojít pátek nebo spíše možná sobota
@Vendulák ja jsem 8 nebo 9 😊 menstruace by měla přijít buď v pátek nebo v sobotu. Zatím ale pořád nevím jestli mám zas testovat nebo vydržet. Nejak je mi milejší věřit do poslední chvíle 😄 než když si udělám test a vím že když tam nebude aspoň duch, tak je nejspíš konec naděje 😄 ale uvidím. Tento měsíc jsem taková nahlodana tady od vás 😄 😄
@Michaela 34 jé tak to jsme DPO úplně stejně
(nejsem si taky jistá jestli dnes 8 nebo 9
). A já teď testuju protože mám ten progesteron, tak abych věděla jestli vysadit a nebo pokračovat. Ale jinak jsem téměř nikdy netestovala před očekávanou ms, v tom prvním těhotenství z tichhle našich třech ZT
až když ms vynechala. Ve druhém tedy den před očekávanou ms, protože to byly Vánoce a měli jsme rodinné posezení, tak abych věděla jestli dávat pozor na alkohol
, a při tom třetím také až po vynechání…
Ale já nikdy neměla asi „problém“ s tím že bych chtěla někdy testovat moc brzy (asi taky až teď když to všude možně čtu
)… ale spíš potom když ty dvě čárky byly, tak to už pro mě byla vždycky hrůza vydržet ob den, aby byl případný progres v síle vidět, a hlavně vždycky nervy že to prostě nesílí
.
@Vendulák no tak kdybych měla ducha na testu, tak ani náhodou nevydržím testivat obden 😄 podle mě bych testovala dvakrát denně 🤣 🤣 i když teď mám takový pocit, přitom při předchozím těhotenství sem udělala jeden test kde byl duch. Pak clearblue pro mužského do krabičky a tím to haslo 🙈.
Jo tak to je něco jiného, pokud bereš progesteron. No tak doufám, že ve středu dáš vědět, jak to dopadlo 😊 a cítíš se nějak, že by to mohlo klapnout? Nějaký „příznaky“ 😄 píšu uvozovky l, protože samozřejmě je máme občas každá 😄
@Michaela 34 ty jo asi ani ne… takové občas něco mini, co člověk ale ví že bylo stejné jako když ms přišla i jako když nepřišla ![]()
Jediné co je mi zatím trochu divné, že se mi ještě nerozbíhá to mé klasické PMS, kdy jsem většinou depresivní citlivka co by chtěla pořád něco jíst
. Ale vím, že i to ještě může přijít
, ještě je čas no…
Co ty? ![]()
Tak mám dneska potvrzené těhotenství 7+0. Embryo je zatím vitální, ale po 2 zamlklých budu mít strach stále.
@Vendulák tak ono i žádné příznaky jsou podle mě kolikrát lepší než nějaký 😄 pac já sem zrovna při těhotenství neměla žádný.
Já nic. Ještě brzy. Většinou mě začínaji tak den někdy dva před bolet hodně záda takže to teprve přijde. Nebo ne 😁 a prsa mě bolí víc než jindy. Už od ovulace tentokrát. Ale to už jsem psala, že přisuzuji tomu, že dlabu vitamíny na početí. Tak to asi může mít nějaký vliv 😊
@Vendulák píše: Více
Já mám balení 30 testů z německého Amazonu a je tam psaná citlivost 10 a že je to vyrobeno v US. Dneska jsem nezkoušela, ale mám takovýho tucha, že to nevyšlo. Sice jsem jenom 9 dpo, ale taková ta intuice je tam vždycky.
@Michaela 34 píše: Více
To je sranda, jak má každá něco jinýho
já mám třeba jako příznak noční pocení pár dní před a takovýho jako datla v břiše hlasitýho. Zatím datel není, ale intuice mi říká, že asi nic.
@tgg91 píše: Více
Moc gratuluji, ten strach tam bude vždycky, ale určitě to bude v pořádku ![]()
@Michaela 34 Ahojky, tak jsem zkousela a nic. Ale jsem jen 8 dpo, tak neházím flintu do žita. Sice jsem měla u dcery už ducha, ale pořád věřím. Tak to jsi dobrá, že bys ráno běžela pro test
jo a ms mám mít 15 dpo, takže přesně za týden.
Příspěvek upraven 19.04.26 v 15:24