Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Tak dej vědět, jestli jsi testovala. Případně jak to dopadlo 😊 já uvidím, jestli koupím test 😁
@Michaela 34 No já tu mám takový to balení xy testů z Amazonu
Určitě dám vědět a ty dej taky vědět ![]()
Jo aha. No tak to bych mít nemohla 🤣 testovala bych podle mě od 1DPO 🤣 🤣 🤣
V pondělí mám kontrolu, a už se mi 2× během krátké doby zdálo, že jsem byla na ultrazvuku, a bylo vse v poradku (jsem po dvou zamlklych),… doufam, ze si se mnou osud krutě nezahrává, a bude to tak… jako takovym snum se trochu divim, cekala bych tragicke scenare ve sve mysli
jako tehotna se porad necitim,… tedy az na strasnou unavu, porad bych lezela…
Dneska v obchodě uz mi cukala ruka 🤣 🤣 ale nekoupila. Ty držíš? Nebo si zkusila už dnes
@Michaela 34 No počkej, a čím budeš testovat zítra?
Já ještě držím, ale zítra už s tím počítám ![]()
Ahoj. My se s manželem snažíme od 3/2025. Mě je 28 a manželovi 39. V září jsme byli na klinice, kde nám řekli že jsme oba v pořádku. Manžel má prý nadprůměrný spermiogram. Já mám jen nižší AMH. V lednu 2026 jsem měla biochemické těhotenství. Od té doby zatím jen rozházeny cyklus, ale už se zlepšuje. Jak byste dále pokračovaly? Mám ještě čekat na přirozené těhotenství, nebo znovu se zkusit zajít poradit na kliniku? Co přesně vlastně tam zjišťují u plodnosti ženy? Jinak zdravý životní styl, sportovní aktivita i mentální pohoda zatím je, ale miminko stále nikde. Koukám, že je asi normální, že ty dva roky a více si člověk může počkat. Moje kamarádky otěhotněly na 1-2. pokus. Říkám si, co je se mnou špatně. Ale Vaše. konverzace mě tu trochu uklidnila.
Tak ono když to na mě přijde nemám problém ráno ještě před čůráním vyrazit při test 🤣 🤣 ale testovala bych asi tak ve stredu:) jsem zvědavá jak dopadneš 😊 a menstruaci čekáš kdy? Nevím jestli už jsi to psala nebo ne 😄
Ahojky, jestli vám řekli, že jste v pořádku tak já osobně bych asi zkoušela dál zatím bez pomoci 😊 věk vás ještě úplně netlačí, řekla bych 🙂 klidně bych ještě třeba rok zkoušela a pak bych to teprve začala řešit. Ale to je samozřejmě jen můj názor. Pokud budeš klidnější, když to začnete více řešit, tak proč ne 😊
Ahoj holky,
jsem tady nová. S manželem se nám první těhu podařilo hned první cyklus, ale bohužel ZT. Teď se po pul roce snažíme znovu a mě zajímá, v které fázi cyklu testujete? Až po vynechané MS? Cykly mám celkem dlouhé, léčba po revizi bohužel nějaký čas taky zabrala, tak mi teď přijde, že jsem do testování celá žhavá
![]()
@Brněnskémimi Ahoj, moc štěstí přeju! Já testovala vždy dva dny před MS a ve dvou těhotenstvích mi to opravdu ukázalo slabého ducha. Který dal rostl a sílil.
Teď v březnu jsem testovala taky tak nějak a nic. V den ms slabá čárka, která ale do týdne moc nesílila a tak po týdnu MS přišla stejně.
Po téhle zkušenosti už bych zkusila vydržet na týdenní zpoždění… neříkám, že vydržím. Ale příznaky už nějaké poznám a zjevně i když jsou, může to pak být biochemické a to radši ať netestuji…
Ovšem mně se to mluví, se dvěma malými dětmi prostě čas plyne sám a rychle a čekání utíká.
My teď máme fázi “milování”, takže se snažíme, hlavně teda muž, ale výjimečně nám vyšlo hezky i hlídání. Jen ty lokace jsou vtipné… v lese… v autě… ![]()
Mohu se zeptat zda kolik jsi DPO a zda jsi testovala? ![]()
Moc sem nestíhám psát, ale včera jsem to tu tak nějak pročítala a byla jsem díky tobě nalomená jestli test taky nezkusit
.
A to minulý cyklus jsem hrozně otálela, protože jsem nevěděla zda mám větší strach z toho že tam // budou (máme za sebou 3× ZT
) nebo z toho že tam nebudou
… ale testnout jsem pak musela, abych vysadila utrogestan.
Tenhle cyklus se zatím tolik nebojím, ale jsem zatím jen 9 nebo 8 DPO… tak ještě asi i ten strach přijít může
… ale tak snad ne ![]()
@Michaela 34 Já měla posledně ducha už 8 dpo, tak bych mohla taky v neděli, ale moc šancí tomu nedávám