Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
99
13.4.26 15:49

@Michaela 34 si zlata, jsem se na tebe dnes vybila s tema informacema coo😂 🙏🏼 🤓…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
259
13.4.26 15:53

@Niki550 mně to vůbec nevadí. Naopak 😄 sem ráda, že si můžu pokecat o tehle věcech s někym jiným, než je umělá inteligence 🤣 🤣 🤣 těším se na pátek, až budeš testovat 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
13.4.26 16:46

@Michaela 34 jooj, tak to napodobne❤️ 😂 ano, v patecek se ozvu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 07:45

Dotaz

Dobrý den, snažíme se s přítelem o miminko cca půl roku asi, zatím se nedaří. Loni v srpnu jsem vysadila antikoncepci, vše se mi srovnalo a mám cyklus normální 27 dc a 5 dní menzes. Nevím čím to bude. Prosím o radu.

• Citovat
  • Upravit
135
14.4.26 08:26
@Anonymní píše: Více

Půl roku je bězná doba snažení. Zkusila sis testovat ovulaci? Víš zda ji máš? Kolik je vám let?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 08:33

@Renchuck Zatím jsem ovulaci nezkoušela testovat. Ovulaci mám, podle příznaků. Mě je 23 a přiteli je 33.

• Citovat
  • Upravit
135
14.4.26 08:49

Tak to jste ještě mladí. Ale pro klid duše by si partner mohl skočit na spermiogram. A ty si zkus testovat ovulaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5661
14.4.26 09:17

Jste ještě mladí, ono i u zdravých párů se říká že rok snažení je ještě relativně normální doba.
Pokud ti to ale hlodá v hlavě, tak jak píše Renchuck nademnou, ty si můžeš zkusit testovat ovulaci (nebo se domluvit s gynekologem na folikulometrii) a můžeš chlapa pro jistotu poslat na spermiogram. Pokud bude vše v pořádku, tj ovulace chodí a spermie jsou OK, tak tomu zkus dát ještě nějaký čas a trochu vypnout hlavu (i když zrovna to je hodně těžké, to chápu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
14.4.26 11:20

Souhlasim s Gracetheworld. :) ja to mam podobne, a ted zkousim ovu hlidat testikem, kdyz ted nic. Tak nechci protahovat a objednam se k gyn na kontrolu a muze taky poslu. Nejakou “jasnost” nam to da a budem dal vedet co s tim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 12:46

Ahoj holky tak mě se nejspis zadarilo během prvního cyklu po porodu jsem šťastná :smiling_face_with3_hearts:

• Citovat
  • Upravit
1633
14.4.26 14:05

Páni, to vypadá moc nadějně! Kolik je dítku a kojíš stále? Mně se vrátila ms až po roce a čtvrt vždycky. :) a ani pak to nešlo hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 17:38
@Výbojka píše: Více

Dítko jsem porodila bohužel mrtvé proto jsem ráda že se zadarilo tak rychle nepočítala jsem stim

• Citovat
  • Upravit
1633
14.4.26 17:57

Promiň, moc promiň, to mě vůbec nenapadlo. 😞 Mrzí mě to a jsem ráda, že jsi v naději.☘️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.4.26 18:21
@Výbojka píše: Více

Moc děkuji ještě se ale moc

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
14.4.26 18:22

@Výbojka děkuji ještě se ale moc neraduji počkám ještě týden než půjdu k dr. Snad by šlo něco vidět

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex