Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zítra mám první ultrazvuk, mohla bych být dle mých výpočtů 5+6, jestli tam něco vůbec bude… jako těhotná se necítím tělesně vůbec, zato psychika dává dost zabrat, bojím se jakéhokoliv negativního působení na embryo
![]()
@tgg91 Bude to v poradku, moc drzim palce🩷 to ze jsou tehotenske priznaky nezarucuje prosperujici tehotenstvi a naopak je to stejne. Doktor ti potvrdi, ze je miminko v deloze, a i kdyby nebylo videt srdicko, ma jeste 2tydny cas. Uvidis ze bude vsechno dobre ![]()
@tgg91 já byla před 14 dny na kontrole a byla jsem 5+4. Byl vidět pouze gestační váček jinak vůbec nic, doktorka říkala, že to odpovídá danému týdnu. Dneska jsem byla na kontrole znovu a bylo vidět mimčo i se srdeční akcí. Tak se zítra nelekej, pokud uvidíš pouze prázdný váček. Měla jsem to taky a je vše v pořádku ![]()
@Katynka6 dekuji
Jsem rada, ze ti to dopadlo dobre
uvidim, vypocet 5+6 je jenom muj odhad… a minule jsem shodou okolnosti taky byla, aspoň mi to tak gynekolog vypočítal, ale už bylo vidět srdíčko:.. bohužel asi po 3 dnech umrelo
: a ja se to dozvěděla, měla další prohlídku až za 2 týdny…
tak vím, že i srdeční akce neznamena vše, ale prazdny gestacni vacek by me tedy vylekal, to bych pozitivne po svych zkusenostech nevidela, ale pokusim se zachovat klid
Uz nechci zase na kyretaz, hodně blbě to snáším, a pri poslednim mi perforovali delohu ![]()
Ahoj, ja se pomalu zas vracím. Lednu jsem otěhotněla ale minulý týden zjištěno Zamklé těhotenství. Včera jsem začala potracet. ![]()
Bylo to moje první těhotenství.
Az budeme moct, budeme se zas snažit.
Příspěvek upraven 08.04.26 v 21:28
@tgg91 Držím moc pěsti a s tou psychikou se není čemu divit po Tvých zkušenostech.
Já jsem doufám deset dnů za Tebou a fyzicky je to teda děs běs jako v každém z těhotenství (mých teda). Nafoukla jsem, břicho bolí, furt někde něco píchá a to jsou zatím jen hormony z toho zrnka máku.
Vlastně jediný čas, kdy si přes den odpočinu, je za volantem. ![]()
Dej prosím vědět, jak dopadla kontrola a co ta borůvka v břiše. ![]()
@AnonymniBaba Moc mě to mrzí. Na to ani nejde nic říct, doufám, že v téhle chvíli nejsi sama. Posílám naději, v nemocnici jsi asi už byla. ![]()
@Výbojka píše: Více
Minulý týden kontrola u mého gyn, kde se to zjistilo. Hned na to jsem jela do nemocnice kdy se naplanovala kyretaz na 14.4., ale jela sem do mého rodného mesta kde po znamostech jsem měla mit kyretaz dnes, vcera kontorla kdy se kyretaz zrušila. Velká část odešla sama, dostala jsem prášky na tu podporu vycisteni dělohy q za 14 dni kontrola u sve gyn..
Jsem nyni u rodičů, ale jinak byl se mnou přítel než sem odjela k rodicum. ![]()
@Výbojka dekuji moc
tobe take drzim palce
takovýto zacatek tehotenstvi je u tebe normalni?
@AnonymniBaba @AnonymniBaba to me mrzi..
priste to uz urcite vyjde ![]()
Dobrý ráno můžu tento test brát jako pozitivní jsem 10DPO a zbývají 4 dny do MS děkuji za odpověď -
Ahoj holky, ještě to hodím sem. Tak jsem pár dní vydržela a koukejte. Co si o tom myslíte? 🫣 Jako AI mi tvrdí, že ovulace probíhá dnes a nebo zítra, ale mě spíš přijde, že je to anovulační. Sice jsem mela vaječný bílek hlen, ale ty teploty. 🙈A hlavně to by zase muselo být 6 nízkých teplot a 3 nad nimi ne?
Ahoj holky, posílám pro srovnání svůj ranní test (16dpo). Myslíte, že je dvakrát silnější?
Mně to přijde pořád hrozně slabý, když si vezmu, že jsem dnes 35dc (rok a čtvrt po porodu, poslední cykly byly 40dc, 35dc a 32dc).
@tgg91 Ano, rané nevolnosti a bolest břicha jsou u mě normální, večer si dám hořčík a snad to pomůže, taky pomáhá jíst častěji…)
@Anonymní píše: Více
Jak vidíš u mě, tak máš čárku asi jako já, a to jsi o šest dnů napřed, takže za mě fakt pozitivní. ![]()
@Výbojka jako určitě zesílil. Jestli to je moc mebo málo tady nezjistíme. Uvidíš, jak se to bude vyvíjet dál. Držím palce 🙂