Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To jo, uvidíme. Já myslím, že tam stínek vidím, stejně jako ho vidím u sebe a po vyfocení je sotva poloviční. A po zaschnutí je ještě lip vidět, ale na to mam doma moc lidí, před kterými to musím schovávat. ![]()
@tgg91 tak jsem mela minulé úterý HCG 90..
Pozitri jdu zase..
Dnes mám dostat menstruaci a nic se neděje. Test je podle mne negativní, ale al mi jej několikrát vyhodnotila jako pozitivní. Tak nevím, zda tam vidí víc než já 😊. Každopádně naděje umírá poslední.
Ahoj, holky po delší době se znovu hlásím, koukám že přibylo pár nových tváří. Všem, co čekají jak to dopadne držím palce aby vše dopadlo a bylo v pořádku.
U nás v lednu po povedeném prvním IUI, přišla brzká ztráta. Dnes jsme dostali zelenou k druhému IUI a zítra jdeme na věc. Tak doufám že druhé IUI bude už se šťastným koncem.
Minulý týden jsem měla na testu 1-2,a u dr. HCG 90.. dneska to uběhl týden a na testu mam 3+
jak je ti mozny? Na kontrolu jdu pozitri
@Peta883 nevim, krev jsem si nikdy nenechala brat, tak uvidis poskok z dalsiho odberu ![]()
Ahoj holky, posílám svou miniřadu, kdy na prvním jsem nic neviděla (horní 12dpo), na druhém stín stínu (uprostřed 13dpo a první příznaky) a na třetím ducha (dole 14dpo, den očekávané ms).
Budu testovat už jen 16dpo a 18dpo a pak digitálem. Pak to teprve řeknu manželovi a pak teprve zavolám doktorce. Jímá mě panika a to už dvě děti mám (nejspíš právě proto).
Dobrý den měla jsem nechráněný sex před 10 dnama můžu být těhotná už 3 dny mam. Také divné pocity břicho jak kdyby na vodě těske a sem tam jak kdyby napětí škubání a docela časté chození na záchod do toho unavená, bez nálady prostě taká jiná děkuji sex byl na konci měsíčku a na test se mě zdá že je ještě brzo já bych miminko chtěla ale přitom moc ne takže sy dává bacha ale tentokrát sy bacha nedával
@Výbojka Moc drzim palce 🙏🏻 😍
@Lusy109 Pokud byl sex v dobe plodneho obdobi (tj. Cca tyden kolem ovulace), tak tehotna byt samozřejmě muzete. Spermie vydrzi v tele cekat na vajicko az 5dni, takze i kdyby byl pred ovulaci, je to mozne. Kazdopadne, podle kalendare co posilate, mate do ovulace 3dny, nejsem z toho tedy moc moudra. Od toho sexu, uz Vam proběhla menstruace? Pokud ano, tak pravdepodobne tehotna nejste. Pokud mate zpozdeni, udelejte si těhotenský test. Ty s brzkou detekcí ukazuji „ducha“ kolem 10dne po oplodnění vajicka. Jinak ty priznaky co popisujete muzou byt i priznaky probihajici ovulace, nebo blížící se menstruace.
@TerkaS98 tak to na být ten kalendář akorát sex byl v sobotu 28 večer a v neděli sem už měsíčky neměla ráno ale v noci ještě kapku ano tak pro to sem dala že mě měsíčky skončili v neděli opravdu se cítím jak kdybych byla úplně někdo jiní včera šla i brzo spát jak sem byla úplně mrtvá ani večeřet se mě nechtělo a dnez chodí. I častěji na záchod ale vždy Sednu a nic a nebo jen pár kapek
a na test je asi nejspíš brzo mám strach Totis neboť dělám uklízečku a umývám kyseliny a vlastně když to vezmu tak i dýchám
@Lusy109 Pokud jste měla opravdu menstruaci a ne krvácení mimo cyklus, je velice nepravděpodobné, že byste byla těhotná. Předpokládám, že přibližně ovulaci nevíte? A co termín další menstruace? Pokud ji už očekáváte, udělejte si test z ranní moči. Příznaků bych si úplně nevšímala, může to být cokoliv, ovulace, PMS, nebo mírná viróza, kdo ví. Každopádně nejvíc vám poví právě těhotenský test.
@Lusy109 Pokud mate priznaky, udelejte si test. Pravdepodobne nebudete mit drive tehotenske priznaky nez pozitivní test. Pokud bude negativni, tehotna podle mne nejste. Kazdopadne podle toho co popisujete a podle kalendare si spis myslim, ze mate prave ovulaci, ktera muze byt obcas dost bolestiva a vycerpavajici. 😊