Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.4.26 11:27

Snažení

Holky vidíte taky toho ducha? Snažíme se od ledna.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.26 11:48
@Anonymní píše: Více

Jestli je to Pepino test, tak ony delaji duchy

• Citovat
  • Upravit
152
15.4.26 11:52

Bohužel musím souhlasit, že pokud je to Pepino, zkusila bych ještě jiný test 🙂 jinak ho taky vidím 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
15.4.26 12:11

@Michaela 34 😂 😂tak tojo. Heled a hlasim, dostavila se MS, bohuzel tento cyklus nic. Kratky byl… do plodneho okna se trefilo paradne ale bohuzel. Tak uvidime co doktorka poradi. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.26 12:14

To se říká i o mamatestu

• Citovat
  • Upravit
31
15.4.26 12:26

Mne pepino udelal ducha, a docela i vyrazneho..a mamatest bilo, takze.. zkus jine testy. Preju at to vyjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
15.4.26 15:25

@Niki550 Je tak to mě mrzí. Ale neboj. Ono to vyjde 😊 na to hezký je potřeba si počkat ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
15.4.26 16:21

Tak já jsem dnes 1 DPO, první cyklus s clostilbegytem a folikul mi hezky vyrostl, předevčírem a vcera rano pozitivní ovulační test a vecer ovulační bolesti.. nejste tu někdo na tom podobně? Můžeme společně testovat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.26 20:17

@Renchuck k lékaři se chci objednat na 24.4. Tak uvidím co rekne

• Citovat
  • Upravit
152
15.4.26 20:20

@Tereza771 stejně ne ale moc držím palce 🙂 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
15.4.26 23:30

Ahoj holky, mate to taky některá tak (doufám, že ne), že když se pohádáte s mužem, tak se vám pak nechce ani snažit?
Nás čeká celý příští týden snažení a že by se mi chtělo…
Nevím, jestli je to pms a ms, ale dost se hádáme. Dnes mi i tříletý syn řekl “mami, nebuď hysterka” :zed: Tak od koho tyhle fráze asi má…
Navíc jak mám dvě malé děti, moje potřeba mateřství je naplněna a každý den zkoušena… občas si postesknu, jaké by to třetí dítko asi bylo a jak by zapadlo, ale je to málokdy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.4.26 10:15

@Výbojka ahojky. No urcite nemuzu soudit s presnosti, nebot nemam jiz dve mimca jak ty, ale snazime se o prvni. Ale navaly emoci, kdy se chytnem uplne kvuli jinym vecem nez je tema “mimi”, tak jsem takova vybusna, ze a do pekla s tim vsim 😅 ale pak me to prejde. Je to jen moje povaha a kolikrat ai uvedomuji, ze mam zklidnit hormon. Mam full time praci, velky pes 99% na mne, cela domacnost od vyneseni kose pres jidlo, uklid az po hlidani jestli nam staci toaletak na tyden 😅 tak mozek je pretizen. Tak zena vybouchne.
Jesli to mas navalovy s tim, ze si zpetne reknes, ze to neni tak hrozny, tak v pohode ale partner by ti mel byt oporou, nebo aspon nerikat ze si histerka… jinak, fakt chcete jit do tretiho mimca, kdyz ted toho mas pres hlavu? Nemyslim to zle, jsem nezkusena. Ja si myslim, ze byt maminou mam v krvi a strasne moc si to preju u od mladeho veku (nyni mam 27), ale jak vidim, ze ted “lehce” vybouchnu, tak asi jedno dve deticky bude muj strop! Jak se zadari:)..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
16.4.26 10:19

@Michaela 34 dobre ranko. Ja mam dost, asi moje pani doktorka taky 😅 ja jsem se nakonec preobjednala jeste jiz na 24.4, s tim, ze at mi koukne jak to vse vypada ( bude to 10dc) kdyz ted jsem mela ovulaci na 12-13 den. Tak TREBA, mi poradi, ze to vychazi at to zkusime pred mym odjezdem (odjizdim 25.4 odpoledne) na tyden pryc. Haha.
Coty? Jak se citis? Mas ted jaky dpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1574
16.4.26 11:25

@Niki550 Teeeeda, jsem unavená jenom jak to čtu, kolik toho máš na práci. A muž teda vaří? :think:
U nás koše, toaletaky, myčku, úklid kuchyně, odpady, vytírání to vše dělá muž a nosí obědy. Já jsem hlavně s dětmi, někdy vařím, peču, peru a dodělávám Mgr studium. Jen s dětmi doma bych se zbláznila, ale každý to má jinak. Je hodně kroužků pro děti od šesti měsíců, takže dnů, kdy jsme jenom doma, je málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
16.4.26 15:06

@Výbojka ahojky, nic si z toho nedělej 😊 já to sice nemám kvůli hádkám ale každý cyklus mě to popadne 😄 chci to vůbec? Chci to zažívat celý od začátku? Když mě malej vytočí. Pac dvouleták to je, jak sama vis🤣 PEKLO! 😄 A myslím si, že je to tím. Že už to pro nás není taková priorita. Nebo aspoň pro mě. Že už na to nejsme tak upnuté 😊 jako holkY co třeba děti ještě nemají. Vždycky když to dostanu tak to semnou vlastně nic nedělá. A pak před ovulací mám zase pocit, že teda jo. 😄 Takže buď v klidu. Nejsi sama ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí