Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1897
20.5.26 05:52

@AnonymniBaba vidím ho! :palec: Kolik jsi DPO?  ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
20.5.26 06:14
@Vendulák píše: Více

Nějak vůbec netuším. Byla 13.5. kontrola že jiz ovulace byla, šlo to znát. Tak možná 8-10dpo. :nevim:

Jsem po ZT zjištěno 31.3., potrat samovolný 7.4.

21.4. vyzkoušen těhotenský a bílo, takže pozůstatek to nebude. I kontrola 22.4. řekla ze je krásně čisto že si tělo poradilo samo bez potřeby zakroku.
Ještě jsem MS neměla, netuším kdy dojde.
Tak proto nějak spíš neočekávam že by se zdařilo ihned. Ale ještě pátek ráno zkusím zdá to sílí nebo prdík.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.26 06:16

@AnonymniBaba jakože ms od ZT neproběhla? Mamatesty dělají duchy často růžově při namočení moc a nebo ne kolmém namočení. Proto dělám min dva testy po sobě, když jeden ukáže čárku

• Citovat
  • Upravit
61
20.5.26 06:36
@Anonymní píše: Více

Já s mamatesty na jednu stranu mám velmk dobré zkušenosti. Kdyz se nebyla v tom, byli čistě bílé.
Zjistili mi první těhu. Ale uvidím pátek, já měla poslední doma. Tak budu kupovat zítra na pátek. Testy dělám dle návodu a opatrně.

A ne, ještě MS nebyla. Já přirozeným potratem krvacela od 7.4. do 20.4., dle Mudr na kontrole toho 13.5. říkala že ovu proběhla, cca do týdne by MS měla dojít a dnes toto na testu. Já tomu nedávám úplně velký naděje, to by byl asi velký zázrak kdyby ihned po ZT se zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
20.5.26 06:40

@AnonymniBaba vidim i bez zmenseni. Rekla bych ze tam stopro neco bude, tak drzim palce!
Ja uz jen cekam MS a chci, at dojde brzo. A muze se jet nanovo. To cekani uz bez nadeje je hrozny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.5.26 06:44

@AnonymniBaba taky vidím ☘️ ☘️ ☘️

@sestra-eve nápodobně. Když už člověk ví, že je to jasný. Tak by nejradši menstruaci hned

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
20.5.26 07:05

@Michaela 34 ano! Tak si drzme palce, at je tu co nejdriv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
20.5.26 09:11

Tak holky já dneska zase 1DC. Další kolo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
20.5.26 09:39

@Michaela 34 drzim palce. :srdce: ja dnes 8dc. Dnesni ovulacni test negativni, ale vyraznejsi nez li vcera. Ikdyz jsem rikala minuly cyklus, ze tento “povolim” a nebudu to hlidat, tak moc mi to nejde :D :pocitac: no…
A asi budu znit jak blazen nebo panovacna. Ale chci se poradit. Vzhledem k tomu, ze styky s partnerem nejsou u nas pravidelne 2-3× do tydne atd atd, tak ikdyz partner rikal, ze “tak priste mi rekni kdy” jenze ja mam takovy pocit, ze zas ja resim ja hlidam ja kontroluji a ja rikam kdy. Nebo to moc hrotim? Prijde mi az trapny proste mu rikat, tak dnes a pozitri a popozitri mame mit sex. Pak se citim jak nejaka dozorkyne na spol traveny cas … tak chci to jen ja, nebo oba. A neni nam 5let aby se nevedelo, ze jen tak se mimi neobjevi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
20.5.26 09:52

@Michaela 34 To mě mrzí, tak příští měsíc to klapne :srdce:

• Citovat
  • Upravit
171
20.5.26 09:53

@Niki550 tak záleží jak jste oba nastavený 😊 u nás, jelikož mužskej jezdí kamionem to taky není jen tak. Takže já vždy přijdu a řeknu miláčku, příští týden úterý, čtvrtek, sobota jo? 🤣 🤣 Mužskej řekne…aaaaa je to tady, píšu si 😄 😄 takže ti oba prostě bereme s humorem. Samozřejmě pak se třeba stane že není doma nějaký den. Nebo i že je zrovna unavenej. Tak na něj netlacim. Aby to pak z ty srandy naší právě nepřešlo na ten nuceny sex. Ale normálně o tom prostě mluvíme 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
20.5.26 09:57

@Michaela 34 znis uplne jak z me hlavy a z nasi situace. Mame to stejne. Ale jen me napadlo, vadi mi to/ nevadi mi to? Ale pozvedlo mi to naladu jak si to napsala, nebot se v tom vidim 🤓 😛… akorat, ze mi ten muj nejezdi pravidelne kamionem pryc, takze proto sem nad tim zacla premyslet noo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
20.5.26 10:15

@Michaela 34 vlastne ten menzes zavidim. Taky uz chci byt 1dc a vyhlizet ovulaci. A ad ten sex a tak… u nas si z toho oba delame srandu a teda mame sex furt tak jako tak, jak jsme spolu kratce. Ale dokazu pochopit, ze ten chlap v tvem tele neni, bere veci vic technicky a formalne. Takze mu vyhovuje, ze ty to hlidas a rikas kdy. Me by to asi neurazelo, ze si ode me chlap necha rikat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
67
20.5.26 10:32

@sestra-eve no jasne vid.. no my taky nejsme “dlouho” spolu. Nb jak se to veme,4 roky. Ale na zacatku to bylo prvni rok mnohem intenzivnější 😂 co uz nooo. Dekuju moc za podporu. To jsem chtela slyset.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
20.5.26 10:42

@Niki550 jj nebrala bych si to osobne. Ne ze ho to nezajima, ale jeho mozek funguje jinak a proste ty jemny veci nevnima + oni nemaji hormonalni cyklus, tzn jim nehrabe jako nam (a nemuzou za to)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí