Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
177
19.5.26 08:12

@Vendulák no sice ne hned jako při posledních cyklech ale citlivější jsou u pár dní. Ale prsa nepočítám. Pac třeba když sem byla těhotná tak mě nebolelo nic 😄 kdyby nebolela záda, tak ještě věřím. Ale ty zasrany záda!!! 😡 🤣 🤣 Ty mi musí brát naději. Přitom bych si klidně mohla doufat až dokud neuvidím červenou, že jo! 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
19.5.26 09:52

@sestra-eve povzbudivé no :lol:. Jako mého manžela jeho současná práce určitě není nijak vysněná, naopak, od příštího roku jde zase do školy, aby mohl dělat jinou, ale teď si prostě uvědomuje že tuhle potřebuje no :?.

@Michaela 34 mě už občas píchá v podbřišku jako klasicky před ms. Tak nějak vím, že zase nic :(, a říkám si že už z toho nemám být ani smutná, že nic jiného se nedá snad už ani čekat :,(. Ale všechny známe to že stejně ať si člověk říká cokoliv tak stejně malilinko doufá až do konce… :andel: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
19.5.26 11:04

@Vendulák právě. Přitom vždycky vín že je to ztracený. Ale i slabší menstruace člověka znejistí 🤦🏼‍♀️ 🤦🏼‍♀️ i když já musím říct, že tentokrát to věru vždycky tak nějak v pohodě. Žádná slza, žádný přemýšlení nad tím ani potom, co to dostanu 🤷🏼‍♀️ 🤷🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
19.5.26 11:06

@Vendulák budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
19.5.26 11:58

@Michaela 34 budu ve čtvrtek (12DPO), protože beru ten Utrogestan, tak abych věděla jestli v něm pokračovat, nebo ne (abych nezdržovala zbytečně menstruaci) po vysazení mi přichází cca 3. den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
19.5.26 11:59

@Vendulák jo a jooo. Tak to ti budu moc držet palce ať to klapne ☘️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.26 13:06

Holky, dejte pak vědět. Moc držím palce :srdce: ja kjsem 13 dpo a uz spinim. Je zvlastni, ze pokud jsem nechtela dite, tak jsem mela cyklus na den presne i s ovulaci na den presne a ted porad nejaky vykyv a spineni, pritom jsem nikdy pred ms nespinila.Bud to dela kontryhel nebo hlava :nevim:

• Citovat
  • Upravit
177
19.5.26 13:39
@Anonymní píše: Více

No to bude určitě tím kontryhelem. Mě třeba cyklus úplně rozhodil. Oproti tomu na co sem byla zvyklá 😄 i vitamíny co sem brala teď. Takže vše sem vysadila a mám klid

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.5.26 14:08

@Michaela 34 aha, tak na to taky prdim a uz to pit nebudu :lol: ja mam takovej pocit, ze uz mi to jednou rozhodila cyklus pred x lety. Ale zase je orej dobrej na rust sliznice.

• Citovat
  • Upravit
153
19.5.26 14:41

Tak ja dnes mamatest uplne bilo, ms cekam v patek. Jsem z toho hodne down. Minuly mesic jsem to biochemko asi nesla lip nez tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
19.5.26 15:01

@sestra-eve to mě moc mrzí :think:. Ale jak jsme si psali, naděje umírá poslední :kytka: :srdce:.

Já kontryhel piju poctivě od začátku cyklu do ovulace už hodně dlouho… a spíš mám tedy pocit, že se mnou nic nedělá :?.
Mám v plánu příští cyklus ještě poslední Clostilbegyt co tu mám, k němu ten kontryhel. A případně v létě pak už jen fytosoju nic jiného.
Tedy krom listovky L-methyfolátu, to mi přímo „nařídila“ paní doktorka na Genetice, že musím brát už i před otěhotněním.
No a pak případně ten CAR… :?

@Michaela 34 za palce moc dekuji :), taky je samozřejmě držím! :andel: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
177
19.5.26 16:20

Tak ono to je asi dobré o tom žádná 🙂 ale já pak byla nervózní když můj cyklus vypadal jinak 😄 takže asi kdybych měla cykly nepravidelné tak zkouším vše. Ale takhle když mám svých 25-27 dní. To tak nehrotim.

No holky jsem zvědavá jestli alespoň jedna bude mít tento měsíc radost ze dvou čárek!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
19.5.26 16:47

@Vendulák ja uz si zadne nadeje nedelam a jen cekam a doufam, ze ms prijde rychle a hura na dalsi cyklus. Kterej bude teda dost nanic pac se s chlapem hodne mijime a je otazka, zda sexem pokryjeme ovulaci bejak vubec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.5.26 17:19

Všem moc držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
20.5.26 05:24

No, zkusila sem z ranní moči. Snad si nic nenalhávám a je tam duch v limitu, ružovoučkej :nevim: :potlesk: upřímně si naděje nedělám xd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí