Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
151
17.5.26 11:44
@Anonymní píše: Více

Mas pravdu. Ta fotka nevzala ani ten duchovy. Zrada :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.26 11:53

@sestra-eve Ja vidim toho lehkyho ducha vlevo. Ja zkusim test zejtra.

• Citovat
  • Upravit
151
17.5.26 11:57

Jj, tam je. Ja dalsi test az ve stredu, mame s milym dohodu, ze testujeme, jen kdyz jsme spolu. Streda bude jasna, dva dny pres MS uz bude storpo prukazny. Ale moc nadeje si nedelam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.26 12:16

@sestra-eve ja testla v patek, tak v pondeli to bude 100%. Cucham, ze tam nic nebude.

• Citovat
  • Upravit
64
17.5.26 17:02

Take zatím mam negativ, s tím ze bohužel nevím kdy byla Ovu. Ale dle dr. probehla nekdy pred kontrolou 13.5. Xd toz muze byt jeste brzy tedy ale spíš čekám ms :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1900
17.5.26 19:37

@Michaela 34 :mavam: já jsem dnes 8DPO takže ty 9? A říkala jsi že tě tenhle měsíc láká zkusit testování od 8DPO :think:… zkoušela jsi? ;) :kytka:

Jinak koukám že testování se tu rozjíždí všude, ale nikde zatím nic definitivního, držím všem palce :kytka:

@sestra-eve já vidím něco na tom vlevo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.26 20:42

Ahoj holky. Poradíte mi?
Dnes jsem 27 DC. Viz fotka posledního testu.
Je tam viditelná čárka, která tmavne. Ale mám docela dost bolesti podbřišku. Je to normální? Měly. jste to taky? Mám dále testovat vývoj? Co byste dělaly vy? Měla jsem pár měsíců zpátky biochemické těhotenství, takže se bojím zatím radovat. Děkuji za rady. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1604
17.5.26 21:00

Ahoj, to je moc krásná čárka na (asi) den před ms. To vidím moc optimisticky. :dance:
Tak můžeš spolu se mnou cekat, až někdo založí skupinu Ledňáčků. :srdce:
Měla jsem před měsícem biochemické a na tak hezkou čárku jsem se nedostala, nevím, jak Ty. Tento měsíc to mám takto.

P. S.: bolest podbřišku je normální. Mě od termínu ms bolí každý den, stále. Prostě se tam tvoří život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.26 21:17
@Výbojka píše: Více

Ty jo. Tak to jsi mě uklidnila. Já právě předtím moc netestovala. A ty bolesti mi přišly podezřelé.

Tak to je celkem paradox… Tento cyklus jsem s tím opravdu nepočítala. Manžel odjel zrovna v mé plodné okénko na čtyři dny pryč a já si ani nehlidala přesně ovulaci. Prostě to bylo předtím než odjel a když přijel. 😅 Tak po roce a něco snažení to zatím poprvé vypadá, že by se to mohlo povést. Tak snad. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
29
17.5.26 22:32

Mě to bolelo asi první dva týdny úplně jako před MS. Tak středně silně bych až řekla. Pořád jsem čekala, kdy to dostanu. 😊 A teď jsme 8+5, už se to moc nestává a doufám, že vše už bude ok. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75
18.5.26 12:18

Tak ja jsem klasicky cela nadsena na novy cyklus. Dnes jsem teprv 6DC.
Ale vzhledem k minulym cyklum, vidim to na drivejsi ovulaci jiz 11-13DC. Krasne pocasi se rysuje v Praze, dobra nalada. Tak snad snad 💛
Urcite si to pohlidam i OT, od 9DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
18.5.26 12:18

@Vendulák Ahojkyyy 😊 dneska jsem 10 DPO a zatím jsem nekoupila test. Úplně jsem zapomněla. A co ty? Už si zkoušela? 😁 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
151
18.5.26 12:19

@Niki550 co je OT?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.26 13:09

@Michaela 34 Budu moc držet palce :srdce: