Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
18.5.26 18:45

@Vendulák to je mi lito. Snad je to jen nejake narocne obdobi a trochu se to zas zlepsi… drzim palce.

Ja mam zitra dabelsky plan odebrat ranni moc do zkumavky do lednicky a testovat odpoledne, az prijede chlap. Jak jsem slibila. Uvidime. Nadeje si nedelam. Nadeje je devka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
18.5.26 18:52

Ahoj, tak jsem to měla taky dostat až tenhle pátek, ale začala jsem teď špinit. Mám to po tom biochemku nějaký rozházený a ani nevím jestli ovulace proběhla, protože sice dvě čárky byli víckrát, ale ani jednou nebyla silnější než kontrolní. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.26 20:08

Zdravim, ms mam dostat v patek. Takhle vysel test ted vecer. Je to jen ryska? Nabehlo to okamzite. Dekuji za radu

• Citovat
  • Upravit
138
18.5.26 20:27
@Anonymní píše: Více

To nevypada na rysku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.26 20:58

Cauko, jaky mate zkušenosti s testy z lékárny Benu? Ten livsane. Jsem cca asi 6-8dpo, spíš 6-7dpo. Nevim kdy přesně byla ovu ale mudr potvrdila ze byla.
A začal tam být nepatrný duch, ruzovy stín… co naběhl hned jen foťákem nejde vidět. Tak jestli spíš jen si to nalhávam nebo je to možný.. nevím. :nevim: :D asi chcu aby tam byl aspoň duch. :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.26 21:09

@sestra-eve dekuji😊

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.5.26 21:13

@Vendulák a nechces si s nim promluvit a rict mu, co te trapi? Treba by se otevrel a rekl ti vic, proc ma ty jeho nalady. Ja test delala dnes a nic, takze ten v patek byl asi vadny, nebo bohuzel biochemko, protoze to fakt bylo silny na nejakou rysku :?

• Citovat
  • Upravit
1893
18.5.26 21:40

Taky si nemyslím, že by to byla ryska, je to čárka do růžova :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1893
18.5.26 21:42

Za mě jsou Livsane fajn :). Mají méně barviva než mamstesty, ale nikdy mi (narozdíl od tich mamatestů) falešného ducha neukázali, vždycky jen když jsem byla opravdu těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1893
18.5.26 21:51

Tak to mě mrzí :,(. Ty falešné čárky, a plané naděje jsou šílené :( znám to :(.
A my jsme o tom s mužem mluvili několikrát, on řekne že sám neví proč takový je, že mu přijde všechno marný, a že vlastně neví proč tady na tom světě je. Někdy třeba i že se o to tady na světě být neprosil :? :(. Podle mě má fakt deprese. Když měl ještě tátu tak to bylo lepší, i když taky už býval smutný, ale lepší to bylo, pak táta zemřel a následovaly všechny ty naše potraty :(. A teď je to častý. Myslím, že že opravdové deprese :(, navrhovala jsem už několikrát ať někam zajde, že půjdu nejdřív klidně s ním (taky jsem se takhle k jedné lékařce dostala, když jsem dodělávala o mateřské školu a bylo toho na mě tenkrát moc :( ), říkala jsem mu jaké to tam bylo, že třeba mu to nepomůže, ale třeba že ano…, že v dnešní době se to už bere v pohodě a není to žádná ostuda…, jenže odpověď je zaryté ne, tvrdí, že kvůli práci, že by mu pak mohli vzít oprávnění, která potřebuje. Nejsem si úplně jistá jestli je to možné nebo ne. Ale spíš prostě nechce :?.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.5.26 22:00

@Vendulák dekuji😊

• Citovat
  • Upravit
171
18.5.26 22:11

Jasný. Tak člověk nikdy neví. I když je fakt, že se mi to za celej můj život taky nestalo. Všechno je ale jednou poprvé 😄 jinak mě už dneska začali hodně bolet prsa a i záda cítím. Takže to vypadá, že to zase dostanu dřív 😑

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
19.5.26 06:28

@Vendulák jup. Muj ex taky pracoval na miste, kde by mu navsteva psychiatra dala stopku a bylo to extremne na houby. Clovek by neveril, jak dokazou zivot zmenit k lepsimi slabounka antidepresiva (been there, done that)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1893
19.5.26 07:53

@Michaela 34 tak jestli ale prsa nebolely už od ovulace (se zvednutím progesteronu…) ale začínají až když se blíží termín menstruace tak by to mohlo být naopak dobré znamení ne? :think: ;) Držím palce! :srdce:

@sestra-eve a mohu se zeptat jaké to bývalý nakonec řešil?
Já jsem to včera před spaním ještě googlila a opravdu by to pro jeho práci bylo špatné :(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
19.5.26 08:05

@Vendulák neresil. Je furt depresivni traged s vysnenou praci. :nevim:

Podle me boleaz prsou je totalne random vec. :D ve vsech pripadech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...