Snažení 2026

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
16.5.26 11:52

Holky, ja nevim, co si myslet. Vcera jsem tu nasla posledni test mezi prázdnýma obalama, tak jsem ho ze srandy udelala. Neco tam vybehlo, rikam blbost, protoze tenhle test mi neudelal nikdy ani ducha. Tak jsem to nechala a ono to po zaschnuti udelalo regulerni carku barevnou, kterou nemusim hledat. Ale jak jsem rekla, tenhle mesic jsem out, protoze to vzdy bylo jen prerusovane a za 20 let nikdy nic. Takze blbost, ale docela mi to od vcera pomotalo hlavu.

• Citovat
  • Upravit
1893
16.5.26 13:34
@Anonymní píše: Více

8o a co to je za značku testu? :think: Čárka je jasně viditelná, žádné lovení no :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1893
16.5.26 13:39

@Tess55 konečně jsi dostala alespoň nějaký progesteron :potlesk:. Sice s injekcí by to byly menší průtahy, ale alespoň něco.
Měla by ti ms dojít po vysazení do pár dní…
Jinak já mám díky Clostilbegytu obě děti. A teď ho užívám opět, nemůžu říct proti němu ani slovo, a pro jen samé díky :palec:.
Já mám tedy teď i Utrogestan (taky progesteron) a já nemám ani u něj žádné vedlejší účinky, i když ráno ho polykám (a na noc zavádím).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.26 13:44

@Vendulák To je In time test z DM drogerie.

• Citovat
  • Upravit
1893
16.5.26 15:54

Aha… ten znám, ale myslím že tu část co se drží míval zelenou.
Já ho brala někdy z nouze a ukazoval pak myslím stejně jako jiné testy… našla jsem třeba fotku z druhého těhotenství… ty zelené jsou ty InTime

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
16.5.26 16:17

Tonje vtipny. Ja taky pred 10 lety mela slabounkou carku az dva dny pred MS a podruhe dokonce v dobe MS jen ducha nejdriv. Ale minuly mesic jsem mela ducha nejak od 11-12dc (nakonec odeslo s ms, biochemko) tak uvidime, co zitra. AI tvrdila, ze Hgc je zpocatku dost random a muze vyrust na zaznamenatelnou hranici v ruzny cas a klidne ze dne na den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
16.5.26 17:05
@Vendulák píše: Více
Já tedy musím říct, že první den mě třeštila hlava a zvracela jsem. Teď už je to dobrý, ale jsem unavená dost. Možná je to taky vedlejší účinek. 😇 To ráda slyším a po tom Clostilbegytu jsi otěhotněla hned na první pokus?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1893
16.5.26 18:27

Ne, na první pokus ne, s dcerou vlastně asi na třetí, první nic, druhý jsem otehotněla, ale bylo zamlklé těhotenství :(, pak mi přišli na poruchu štítné žlázy, nasadili se léky a hned další pokus s Clostilbegytem vyšel. Se synem pak první pokus také ne, a pak jsme byli měsíce s dcerou v nemocnici :(, ale Clostilbegyt jsem vzala hned jak nás propustili a to jsem pak otěhotněla hned.
V tomhle snažení už jsem s ním měla dva pokusy v létě před 2 roky :( a nic, a teď jedu zatím druhý pokus…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1893
16.5.26 18:29

@Tess55 a zavádíš ty globule? Já myslím, že tyhle se můžou jen zavádět (měla jsem je teď při tom třetím ZT :( ), tak to je určitě účelnější a bez méně nežádoucích účinků než když se Utrogestan polyká… držím palce ať to přejde :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.5.26 22:13

@Vendulák Já taky znám ten zelený, tohle je nějaký nový balení, každopádně minulý měsíc byl bílý. No… nevim no… testnu znovu až v pondělí, ale myslim, že byl vadný.

• Citovat
  • Upravit
144
17.5.26 06:39
@Vendulák

Koukám, že bylo dost pokusů, ale nakonec to vyšlo. ❤️ Já tedy štítnou žlázu už mám vyřešenou. Snad. Rok už beru Euthyrox, takže by měla být štítná žláza pod kontrolou. Tak snad by to mohlo vyjít na první pokus. Ale raději se na to neupínám s mými cykly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
17.5.26 06:40

Jojo globule zavedu vždy na noc a už raději nevstávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
17.5.26 06:43

Myslíš, že ty zavádějící mají větší účinnost než ty polykací? Já jsem se docela divila, že jsem dostala globule. Myslela jsem si, že se dává nějaká vyvolávací injekce, ale je možné, že mě nechtěl hnát za ním a předepsal mi raději tohle zatím. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
137
17.5.26 08:13

Tak dnesni rano bylo pekne na dve veci. Nejdriv mi vysel test s hezkym duchem (ale carka nebyla az dolu, tak jsem pro jistotu udelala dalsi, a ten ciste bily, tak jeste jeden at je to potvrzene vetsinou, a nic. ;/ jako jeste nejaka nadeje asi je, ale ne moc velka. Achjo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.5.26 09:25

@sestra-eve nic tam neni

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat