Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
Joooooo už si vybavuji, že si to tu psala 😊 ale myslela jsem, že si psala nebo, že ani neproběhl sex ve správný čas. Nebo? 🙈 Jestli píšu kraviny tak se omlouvám. No jestli je máš doma, tak už si je určitě uděláš 😄 teda já bych nečekala😁. Dneska sem nejela nakoupit. No mám to dostat asi ve čtvrtek nebo v pátek. Tak už mám zase takový to, proč budu utrácet když to poznám už ve středu podle příznaků, jestli ta mrcha zase dorazí
@Michaela 34 ja to mam taky dostat ve ctvrtek
jo sex proběhl, ale prerusovane, a jelikoz to tak provozujeme 20 let, tak to beru jako jistotu
Tym „dostat to v pátek“. Prisla jsem z prace tak vytocena, ze jsem porusila dohodu a udelala si pepino a ciste bilo. Ale zas na nem jsem nikdy nemela nic az do ms, jak je to 25. Uvidime zitra co mamac.
@sestra-eve 25 je dost. To bych delala az po vynechani, takze je porad sance ![]()
Tak ja si ten test udelala a nechala v koupelne. Ja vim, ze to tim nezmenim, ze na to nebudu koukat a ten vysledek uz je jasně daný. Protože jestli jsem tam mela 9 dpo carku, tak ted uz by to melo byt silny. Takze bud ano nebo vadny test, nic mezi tim.
to je mi lito. Pujdem pristi cyklus spolu znova ![]()
@sestra-eve já těžko.. partner pořád neví a ani nevím, jak dlouho se bude rozmýšlet ![]()
Tak já jsem teď posunutá, ms čekám v sobotu, možná dokonce až v neděli.
Ale já kvůli vysazení Utrogestanu tedy udělám test asi 12DPO tzn ve čtvrtek, abych případně ten Utroš nebrala zbytečně dál a dorazila menstruace nějak normálně…
Mrzí mě ta tvoje nejistota
.
Já si zase někdy nejsem jistá, jestli je opravdu rozumné chtít dítě s tímhle chlapem
… ale už jsem v tom po tom všem tak namočená… po všech těch bolestech… tolik si to miminko přeji ![]()
@Vendulák jsem bl*b, nemela jsem testovat, kdyz to nemelo byt z ceho pozitivni, ted mam akorat zase blbou naladu.
A proč by nemel byt ten pravy? Uplne si umim predstavit tu touhu po miminku, kdyz cas bezi tak rychle. A pokud to doma neni idealni, tak i jakousi bezmoc. A co ten CAR, plati to porad na leto?
A znovu jsi tedy test nezkoušela?
![]()
CAR jsme byli domluvení po létě, já mám celé prázdniny naplánované den po dni, tak by to tam bylo těžké nějak zase vměstnat.
A já nevím…celkově už jsem o tom vztahu povícekrát pochybovala. Ale nevím jestli to třeba není normální, že ve vztazích bývají takové výkyvy… s bývalým jsme za tich 15 společných let taky pár krizí měly, ale fakt pár a už to musel být jó vážný problém. Jinak bývalý byl flegmatik, pohodář, dost optimista, uměl podržet… tak nevím jestli právě tohle srovnání nedělá to, že nejsem zvyklá na takového prudkého cholerika, věčně musí být kvůli něčemu naštvaný, uražený nebo depresivní. Ze začátku takový nebyl. Vím, že si připadá na světě hodně sám, nemá už ani jednoho z rodičů, nemá sourozence, a děti také ne. A jak je introvert tak ani moc přátel. Je mi ho i líto, ale vadí mi už, že jeho frustrace odnášíme já a děti
. Někdy když mám opravdu splín tak si nadávám, že jsem ho do našich životů neměla pouštět, že nejlíp nám stejně bylo když jsme byli s dětmi sami
. Jenže oni už jsou teď velcí, za chvíli mi stejně odejdou
a mám pocit, že jeho nemůžu nechat samotného. A navíc se všemi těmi těhotenstvími už to prostě člověk v tomhle bodě neumí vzdát…
@Vendulák To je mi líto
A kdyz driv takovy nebyl, tak nemuze ho to mrzet, ze vam to nejde, ale nic nerekne a dusi to v sobe?
Tak určitě je to i tím… drtí mi dodnes srdce když si vzpomenu na jeho čistou radost, když jsme poprvé zjistili těhotenství (a nenapadlo nás tehdy se bát)… nebo když jsem mu volala při tom druhém z nemocnice, že miminko je v pořádku, že jsem ho viděla a jak mu tlouklo srdíčko 💔
.
Taky je teď asi dost nešťastný v práci.
Nicméně to jsem obojí i já. A nenapadlo by mě se chovat k němu nebo dokonce dětem, tak jak se chová on
…
No ono se to nejspíš zase přežene…
Jen bych si přála už takový nějaký trvalejší klid ![]()
@Michaela 34 Ja tenhle mesic vubec nemela testovat, ale kdyz jsem vyhazovala obaly od testu, tak tam byl jeden novej, tak jsem ho ze srandy udelala a neco tam bylo. To bylo v patek. Mela jsem ho spotřebovat a vyhodit a misto toho tohle. Takze dnes mi prisly z Rohliku testy a nevim, jestli udelat nebo nepočkat na ms
A uz sis alespon testy koupila?