Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zubnice847 píše: Více
Ty čínské mají taky dost barviva
mám tam vždy „větší“ peak než třeba na dr max
.
@Tess55 píše: Více
Držím palce, ty zdravotní potíže jsou strašně nepříjemné
já jdu zítra na zákrok s okem, jsem z toho taky nervózní, taky si myslím, že to mám takhle teď kvůli tomu, jsme v tom spolu
.
@bonsaj493 píše: Více
Děkuji ❤️ taky přeji ať to dopadne dobře. 😇
No já jsem si teď v 10 šla udělat test na ovulaci s tím, že už to bude opravdu poslední, že už to tento cyklus nemá smysl. A ejhle🫣 Nevím jestli je to i tím, že mi pořád vycházeli negativně a včera jsem si řekla, že už to fakt nepřijde a smířila se s tím, že je asi anovulační. Aplikace vyhodnotila, že je to High, ale nevím jestli to brát jako pozitivní test už nebo musí být ten peak?
@bonsaj493 píše: Více
Je High braný jako stejně barevná čárka a peak je více barevná než ta testovací? A zároveň jsou obě brány jako pozitivní.
@Tess55 high je od tuším síly 0,8
. Peak je ten nejsilnější ze všech.
@Tess55 píše: Více
Ale ten tvůj dnešní vypadá jasně pozitivní, to bude ono ![]()
Holky tak dneska ráno už duch, kterého nemusím hledat. Je tam. Slabounký, ale je tam. Testnu zas ráno. Mám to dostat cca ve středu, tak držte palce
. Dám vědět.
Holky chci se zeptat. 😇 Berete někdo nějaké suplementy? Kdyžtak jaké?
@Tess55
Ja beru Femibion 1, MyoInositol 2×2g, vitamin D a koenzym coQ10 s ubiquinolem 🙈
Ahojte holky, tak se k vám přidávám. Jsem na začátku 12. cyklu našeho snažení, po dvou biochemkách.
@Tess55, beru už od začátku mimistar (3 tablety denně), Omega 3, D3, B komplex a k tomu maliníkovej čaj do ovu a kontryhelovej od ovu. ![]()
Kromě základních vitamínů a minerálů (D3+K2, Omega 3, Hořčík atd.) piju čaj z ženských bylinek (kontryhel + řebříček + šalvěj + jmelí) a beru methyl folát (aktivní kyselinu listovou, ale to teprve začínám).
Ty B komplexy mají často nedostatečnou dávku folátu, na to pozor.
@pujda jestli je to mířený na mě, tak folát mám pokrytý, b komplex beru kvůli B6 ![]()
@baru1525 Nene, myšleno obecně
Někdo o tom nemusí vědět a třeba si přečte, že je fajn brát b-komplex a nedá si pozor na to dávkování. Tak jen pro doplnění.
@Tess55 Já beru teda aspirin 100mg, tu nejnižší dávku a pak jen listovku a mucinex, ten mi pomohl minule. ![]()