Srdce dítěte

64
21.7.16 17:27

Uz srdce ditetee

Ahoj dnes sem byla na velkem Uz a doktorna me posila jeste ve stredu k primari protoze nevidi spolehlive krizeni VC srdce stalo se to uz nektete zvas?? Mam strach aby mela srdicko vporadku :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2069
21.7.16 17:45

Zatím si ztoho nic nedělejte. Já jsem byla těhotná třikrát mám ztoho tři děti a vždy jsem byla odkázaná k primaři, že se něco nezdá. U prvního srdíčko, u druhé tvar a velikost hlavičky a po třetí dokonce byla i plodová voda, pro podezření retardace plodu. Všichny jsou krásní, šikovní a hlavně zdravý! Vrásky si dělejte, až po verdiktu od primaře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
21.7.16 17:52

Ja byla tez, na kontrole ale vse ok… z velke vetsiny je to zpusobeno v tu chvili nevhodnou polohu plodu :palec:
Takze se neboj… hlavne negoogli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
21.7.16 19:41

Ty dnešní kontroly a testy jen stresují maminky, za našich mladých let to nebylo a děti jsme měly zdravé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
21.7.16 19:46

@marie1954
Jojo mne delali treba gluzovy zatezovy test az po porodu ditete pres 4 kg. Dnes na nej jde kazda nekdy kolem poloviny tehotenstvi.
A ultrazvuk se delal jen pri riziku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.7.16 20:25
@marie1954 píše:
Ty dnešní kontroly a testy jen stresují maminky, za našich mladých let to nebylo a děti jsme měly zdravé

To mas pravdu tet se budu do stredy nervovat :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4153
22.7.16 06:59

Tak ja nevim, ale kazda prevence je dobra ne, medicina pokrocila a spousta problemu se da vyresit jiz v tehotenstvi.Jako hlasat, ze jste meli deti zdrave i bez testu, to spolu trosku nesouvisi, ne? Tehotenske nemoci a poskozeni plodu snad byla vzdy, umrtnost deti i matek vyssi, to byste jako chteli zpatky? Mne zachranili zivot a dite a driv by se nic nezjistilo a dite by mi umrelo v brise. Hlavne ze bych byla doma nevystresovana :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1841
22.7.16 07:11

@tini
Jo a na severni Morave dali pri glukozovem zatezovem testu zdrave matce vypit roztok fenolu…
Zivot ji a diteti nikdo nevrati…
Kdyby s tim neblbli, mohla byt tady i s ditetem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10135
22.7.16 07:27

Jde o to, ze pokud neco neni v poradku, uz se o tom vi, a jsou na to pripaveni uz pri porodu… ne aby to zjistovalo potom, co jim dite na stole zkolabuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
22.7.16 09:22

Samozdrejme, ze kontroli v tehu jsou dulezite ale strasit me maji az kdyz ktomu maji duvod… A ne ze Dr je slepa a nevidi v sedive forme krizek v barevne ho vidi a posila me k primari tet budu 5 dni trnou jestli ma srdicko v poradku a nebo ne :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
658
22.7.16 12:54

@haxnicka našemu malému zjistili v těhotenství pravostranný aortální oblouk. A je uplně normální miminko. Jediný problém je že se mu trošičku huř polyká při krmení ale to se spraví až začneme přikrmovat. Jinak nebude mít žádné problémy ani omezení. Jen jezdíme na kontroly na kardiologii k paní doktorce Jičínské do Brna. Je to jedna z nejlepších prenatálních i dětských kardio lékařu u nás.. :) tak buď v klidu, vše budde v pohodě..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí