Problémy s močákem už 3. měsíc

15440
19.2.19 06:46
@klíč568 píše:
Dobry den potrebuji pomoct uz pomalu 3 měsíc mam problém z močákem pokaždé kdyz jdu na malou`mam pocit ze musim zase (nic nestipe-nepali-ani neboli) uz nevim co delat co by mi pomohlo musim dodat ze plně kojim mam skoro 4 měsíce po porodu mužů to myt stoho? Byla jsem na cevkovani moc apsolutne v pořádku čistá dekuji za každou radu :? :*

Krom cévkování si absolvovala nějaké vyšetření? Chtělo by to dojít na urologii, jestli nemáš třeba zúženou močovou trubici následkem porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1638
19.2.19 07:48

Mně na toto dal lékař Soliflow, užívá se tuším měsíc nebo dva, ale pomohl mi. Nebo ještě Rowatinex, ten je i volně dostupný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
19.2.19 08:48

@ivašot. Nic jiného jen cevkovani skusim zajít diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
19.2.19 08:50

@Zuzanec A mela jste to stejné? Ze vas nic nepalelo atd? Jen ten pocit pořad močit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
19.2.19 10:31

Mě napadá že to můžou dělat i chlamydie. Nechala bych se otestovat určitě. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
99
19.2.19 11:06

@Pajule25 chlamidie? Co to je

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1638
19.2.19 11:08
@klíč568 píše:
@Zuzanec A mela jste to stejné? Ze vas nic nepalelo atd? Jen ten pocit pořad močit?

Měla. Předtím jsem měla problémy způsobené močovým kamenem (ten podle mě můžete mít taky), ale po odstranění toho kamene jsem měla právě to neustálé „chtění“ na malou a urolog mi na to dal ten Soliflow

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1224
20.2.19 11:56

Kup si blokurimu, volne dostupna, nejucinejsi na mocak co znam. Ja mam potize od detstvi a na tento zazrak nedam dopustit. Ted jsem tehotna a uzivam sacek denne a jsem bez problemu. Fakt vyzkousej. V lekarne Ti reknou co a jak. Pri akutnosti se piji 4 sacky denne, ale fakt klid a uleva. Jestli nepomuze toto, pak to bude neco horsiho nez problem mocovych cest..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí