Úzká sušička vs široká pračka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
úzká sušička vs široká pračka
Dobré odpoledne, toto téma jsem tu nenašla, tak snad nevytvářím duplicitní… Vloni jsme koupili pračku, úzkou AEG. V současné době se nám sešly nějaképenízky, tak jsem vybrala sušičku od gorenje, má dobré parametry, dobrou cenu. Jenže…Chci ji dát nad pračku, ale nevím, jakým způsobem… Když dolní spotřebič má 45 cm a horní by měl být kalsicky 60 cm-ový…Poradíte někdo, neřešil jste někdo podbný problém? Můj manžel moc pro sušičku není, takže se nad tím mc nebude chtít zamýšlet
![]()
Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Nejde to.musi byt oba siroke a stejne znacky (staci koncern)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám dole mazák, pak manžel udělal pult, v tom je dřez s odpadem a na tom je nahoře položená sušička, nemohla jsem ji dát klasicky nad pračku protože tam je kotel a pračka nešla dát jinam kvůli vodě a odpadu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kacena00 s běžnými redukcemi se nechytáš, to určitě nepůjde. Jediné co mě napadlo, najít někoho kdo umí s železem, aby ti svařil konstrukci na velikost sušky a tu nandat nad pračku. Esteticky to asi nebude nic moc, ale fungovat by to mělo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aspera taky jsem si říkla, že je to asi jediná možnost…estetika neva, bude to v minikumbálu za koupelnou… díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Udělala bych od truhláře skříň, do které by se dovnitř dala pračka a navrh postavila sušička.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No neriskovala bych, aby tam ta susicka „jen“stala, byt na nejake desce. Pracka se pri odstredovani trepe, susicka pri suseni taky nekolikrat mi uz ze susicky spadla detska vana nebo lavor. Ten originalni mezikus tam ma svoj vyznam, je nasroubovany do pracky a nozky susicky v nem jsou nacvaknute, aby se nemohla susicka vubec pohnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nám to prostě jinak nešlo, tak jsem to udělali takto a pro jistotu jsme označili jak sušička stojí a zda se právě nehne, není úplně na krají, nahoře mám taky lavor a zatím se nic nehnulo ani o milimetr ani nespadlo a to je skoro pořád v pernamenci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elchirk já asi zkusím nějaký držák ze železa jen pro tu sušičku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elchirk to se mi taky stávalo, dokud jsem je měla na sobě a to mám sušičku i pračku stejnou značku.
@kacena00 okoukni si někde mezikusy, ať ti tam přidělají i držáky na sušičku, ať tam jen tak nestojí.
Jinak já jsem teda strašný strašpytel jak něco stojí na něčem nebo visí na zdi, všechno vidím, že určitě spadne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit