Úzkost,strach z práce
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@adra1 píše:
@diandian V pokladně vás to bude jen nervovat. Ono se to nezdá, ale není to jednoduchá práce. Musíte být pořád ve střehu. Každý 10. člověk vás chce ošidit.. Začněte úklidem a třeba se vypracujete.. Nebo někde v továrně, u pásu.
Tady v Anglii jsem uz prave u linky pracovala a prace je to hrozna. Ted pracuju v tom skladu a pujdu do skladu asi i v CR, ale casem bych chtela neco lepsiho a vypracovat se. Ovsem nevim jak na to, kdyz trpim uzkosti a jeste mam problemy s pocitanim. Nevim co mam se sebou delat
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kobea píše:
Měla bys začít dělat něco, s čím nebudeš mít problém a postupně se pracovně rozvíjet. Když máš strach dělat s penězi, tak určitě nechoď za kasu. Zákazníci nejsou vždycky tolerantní a milí a dokážou Tě rozhodit tak, že špatně vrátíš i na desetikorunu.
Zvaž si, co by Tě bavilo a zkus si doplnit vzdělání.
Do skoly bych se velice rada vratila, ovsem to bych musela jen dalkove a nejsem si jista, ze bych to zvadla, ale jednou budu muset. Musim i pracovar..vse si platim sama, nikdo mi nepomuze. Rodina se rozvratila a vsechno je to na me. Ted nestiham nic..musim najit praci v CR a bydleni a doufat, ze zvladnu platit najem a jine veci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@diandian
No, možná by psycholog byl řešením. Víš co, já když mám něco počítat a jsem v klidu, tak si to bez problémů dopočítám. Ale jakmile bych byla v situaci, že musím rychle a nesmím chybovat, tak mám ze stresu okno a jsem nemožná. Já mám střední obchodní školu s maturitou, nemyslím si, jak tu někdo psal, že jsem hloupý člověk
. Ale mám tenhle blok. Možná i proto, že dřív jako malá jsem hodně slýchala,,To nedělej",,Takhle ne",,Děláš to špatně„,,Přemýšlíš vůbec?“ a podobně. Očividně ten koncert v tobě zanechal stopu a blok a možná nějaká terapie by mohla pomoct.
Já jsem ještě k tomu člověk, který je před cizími introvert a každou svou chybu beru tragicky i když vím, že chybuje každý.
- Citovat
- Upravit
@diandian píše:
@adra1 Ja prave skolu nemam zadnou. Z duvodu stehovani do zahranici me matka nenechala skolu dodelat a ted se vracim zpet do CR a skolu mam jen zakladni. Nic v podstate neumim
ty brďo, jak tě matka nenechala. No a umíš aspoň jazyk, když jsi byla v zahraničí? Jak radily holky, najít si třeba úklid, klidně uklízet soukromým osobám, dá se docela vydělat, k tomu si dodělat školu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Se Zš tě stejně na pokladně nezaměstnají. A že nemáš na matiku hlavu, dá se to přese naučit. Trénuuj doma, to nic nestojí. Ve skladu končíš kvůli zdravotním problémům?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@diandian A je nutné, aby ses vracela do ČR? Chápu, že práce ve skladu je náročná, ale v Anglii není problém si dobře vydělat třeba úklidem (zkušenost z rodiny). Nemusíš u toho moc myslet a fyzicky je to méně náročnější než sklad. V ČR je otázka, jak to budeš zvládat - na prodavačku očividně nemáš a kdoví, jestli by tě vlastně jen se základkou zaměstnali. Jsi si jistá, že se zde zvládneš uživit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
@diandian
No, možná by psycholog byl řešením. Víš co, já když mám něco počítat a jsem v klidu, tak si to bez problémů dopočítám. Ale jakmile bych byla v situaci, že musím rychle a nesmím chybovat, tak mám ze stresu okno a jsem nemožná. Já mám střední obchodní školu s maturitou, nemyslím si, jak tu někdo psal, že jsem hloupý člověk. Ale mám tenhle blok. Možná i proto, že dřív jako malá jsem hodně slýchala,,To nedělej",,Takhle ne",,Děláš to špatně„,,Přemýšlíš vůbec?“ a podobně. Očividně ten koncert v tobě zanechal stopu a blok a možná nějaká terapie by mohla pomoct.
Já jsem ještě k tomu člověk, který je před cizími introvert a každou svou chybu beru tragicky i když vím, že chybuje každý.
Ano, presne to jsem ja. Kdyz vim, ze nesmim chybovat, tak se to zrovna stane. Hloupa taky nejsem, dokazu premyslet logicky a velmi me bavi a jde mi geometrie napriklad. Ovsem matematika jako takova NE! To moje ucitelka nechapala. O tom psychologovi premyslim uz dlouho a nejspis za nim zajdu. Levny to sice neni, ale myslim, ze by mohl pomoct. Tento blok mam uz dlouho..vinu na tom maji moji rodice, hlavne moje matka. Ikdyz si pamatuju, ze sem se vzdy stydela, ale pamatuju si besidku ze skolky a zpivala sem tam krasne pred vsemi..ale co sem rostla, tak moje matka to stejny:Ses idiot?! Ty ses vazne hloupa, to ani neni mozny! Pouzivej mozek k.rva
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z Anglie odjizdim, jelikoz se to tu uz neda. Mam velke problemy se sousedy at jdu kam chci a je tu moc velke placeni. Styska se mi po CR, tam sem doma..tady jsem jen blbej cizinec bohuzel. Pujdu do skladu i v CR..konkretne doma v Brne. Uz jsem jim napsala mail a hned se jim mam ozvat az prijedu. Penize nabizeji dobry a pro zacatek mi to staci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
ty brďo, jak tě matka nenechala. No a umíš aspoň jazyk, když jsi byla v zahraničí? Jak radily holky, najít si třeba úklid, klidně uklízet soukromým osobám, dá se docela vydělat, k tomu si dodělat školu.
A to sem nepsala vsechno co moje matka udelala!
Nezije s nama..odjela a uz se nevratila..vsechny problemy nam hodila na hlavu. A holko, postarej se o sebe jak chces, ikdyz moc dobre vi, ze nevim jak to chodi..vetsina veci. Nevim jak se v CR plati treba popelnice a jine veci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aiwwa píše:
Jazyk umim, studovala sem tu 5 mesicni kurz na nejvyssi level anglictiny, kterou sem umela dobre i predtim, jelikoz muj kamarad je z Ameriky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@blabla123 píše:
Kam půjdeš bydlet, do jakého města?
Zpet do Brna. Za tyden odjizdim.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
I když máš základní vzdělání, zkus pokud máš opravdu super angličtinu zkusit, obeslat, obvolat CALL centra firem a pod…tam často vezmou brigádníky bez ukončeného vzdělání, jen kvůli znalosti AJ, protože ti co zvdělání mají zas nemumí dobře AJ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@alisekR píše:
I když máš základní vzdělání, zkus pokud máš opravdu super angličtinu zkusit, obeslat, obvolat CALL centra firem a pod…tam často vezmou brigádníky bez ukončeného vzdělání, jen kvůli znalosti AJ, protože ti co zvdělání mají zas nemumí dobře AJ.
Dekuji za tip, ale call centrum jsem uz zkusila a neslo mi to..pro nekoho lehka prace, pro me ne. Opet ten muj blok-uzkost. Lidi byli hrozni a supervizorka me servala prvni den za to, ze z nervozity se sekam ve vete. Nikdy vic. Pujdu delat to co umim-pracovat zase do skladu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit