Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Maminky v čem máte uložené hračky do vany? Nějak se nám to rozrůstá 😂 Děkuji
V pracím sáčku na záclony. U většího množství bych ušila větší ze staré záclony.
@Verunka Šr
Plastový košík. Pravidelně prohlížím a vymývám.
Já v takové síťce se zipem. Kupovala jsem ji v Pepcu a mělo by to být na praní prádla
. Akorát jsem ji pověsila na přísavky.
Měla jsem košík s přísavkou od o-ball, byl super, neudržela se v něm voda.
Bohužel již více jak šest let na okrajích vany.
Ale průběžně (samozřejmě tajně) vyhazuji a novým se vcelku úspěšně bráním. Tajně doufám, že do dvou let je nenápadně eliminuji zcela. Frontální útok v podobě otevřeného návrhu na čistku totiž již dvakrát tvrdě narazil.
V otevřeném košíčku, stojí na skřínce hned vedle vany
víko jsem zahodila aby to líp větralo
Dříve síťovka pověšená nad vanou, aby to vykapalo. Teď už nejede vana tak často, tak ve vyraženým kuchyňským plastovým cedníku na těstoviny (bývá i součástí her ve vaně).
Síťovaný pytel na přísavkách nad vanou - děti můžou mít jen tolik hraček, kolik ten pytel udrží (když tam natahají různé kelímky a víčka apod. odjinud a pytlík spadne, tak povinně vyřazují). Jednou za čas pytel přeperu a hračky odmočím v kýblu s trochou Sava.
Ten pytlík mi vyhovuje, že opravdu voda odkape, nikde v záhybech se netvoří žádný povlak, a když se chci natáhnout do vany a překáží mi to, tak to celé dám na stranu a nemusím nic sbírat z okrajů vany.
V síťované tašce přímo určené na hračky do vany. Myslím, že ji měli v IKEA, stála pár korun.