V čem na focení?

372
13.9.10 22:04

V čem na focení?

Ahojte :mavam: ,prosím o radu.Mám doma dva kluky.Jeden je mimísek 2m a druhý je už skoro puberťák 10 let.Máme jít na společné focení a jsem domluvená s panem fotografem,že oblíknu kluky a sebe tak,aby nám to ladilo.Tak marně přemýšlím do čeho bych nás tak narvala.Moc prosím o nějakou inspiraci :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3389
13.9.10 22:12

co takhle kluky do obleku a klobouku a ty sexy kočka v šatech kluci by byli jako osobni strážci i když s malým 2měsíčním nevim jak by to bylo ale 10 letemu dat pistolku… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
13.9.10 22:21

Dobře vypadají rifle a bílé tričko/košile/ body.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12092
13.9.10 22:22

Konkrétně moc neporadím, ale doporučuju vzít s sebou i nějaké další oblečení. Můžete se po dohodě s fotografem převlíknout třeba podle barvy pozadí, na kterém se bude fotit, můžeš si vymyslet třeba 2-3 komplety… jestli na to tedy bude při vašem focení čas. U nás byl a bylo to fajn. I když jsem se převlíkala vlastně jen já, děti bych tím asi už úplně znechutila. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
13.9.10 22:36

Díky moc za nápady.Mě tak napadlo,že bysme byli všichni v džínách a měli každý karo vestu a bílý triko,co myslíte?Jinak starší kluk dělá karate tak bude focen i v kimonu.Myslela jsem,že seženu i komono pro prcka,ale nemůžu na nic natrefit.Nevíte o něčem takovém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
14.9.10 08:12

ahoj, já mám ráda jednoduchost. my jsme se nechali fotit v riflích, bosí a na střídačku- bud všichni v černém tričku nebo bílém. všichni nám fotečky moooc chválí :oops: :palec:

u dětí se pak mohou ještě další převleky, bud si donesete sami ( kimono,hokejka …) nebo mají většinou velký výběr v ateliéru.

co nedoporučím, dobře moc nevypadá, když má každý ( ač pěkné a moderní) jiné oblečení, jiné barvy, vzory. a nejhorší jsou nakombinované svetýrky… :wink: ¨

přeji krásné fotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
14.9.10 09:54

Irias díky za radu,vidíš a já si myslela,že když se navlíkneme do těch vest tak budeme za hvězdy a ono prdlačky.Takže to ruším a vážně uvažuji o těch tričkách jak jsi psala.A svatá pravda,že v jednoduchosti je síla :wink:
Ještě kdybych tak přemluvila i tatínka na focení,tak by to bylo super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
14.9.10 10:05

manža tam jel trochu s nechutí,ale byl nadšen naší pí fotografkou a tou uvolněnou atmosférou, že prý kdy pojedeme zase ? :lol:

zkuste jen něco jednobarevného, at se to nebije :palec:

nejlepší fotky máme, kdy si "chlapi " jen tak hráli a boxovali :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
14.9.10 10:18

No uvidíme, nutit ho nebudu, ale překvapil by kdyby jel :huban:
Když už jsme u těch fotek:)v těhotenství jsem se nechala vyfotit s bříškem nahá a myslela jsem,že fotky dám manžovi jako takový dáreček,vzpomínku na to krásné období a samozřejmě památka i pro mě.Jen nevím jak a do čeho ty fotky dát :think: Přišlo mi divný mu je dát jen tak v obyč albu.Nenapadá tě něco trefnýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17718
14.9.10 11:08

nic konkretního mne nenapadá,ale šla bych se mrknout do fotografie, co nabízí.

já ty naše fotky dala do jednoduchých rámečků, jen dva hladké stříbrné okraje, nic barevného.. at vyniknou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
14.9.10 22:35

Jo ty s dětima určitě hodíme do rámečku,ale ty moje těhu zůstanou jen pro nás dva ty vystavovat nebudu a ani nechci…tak ti nevím :think: :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12092
14.9.10 22:48

Co takhle dát je jenom do pasparty? To vypadá moc pěkně a můžeš je mít uložené i někde v šuplíku, nebo si je pověsit třeba v ložnici, kdybys chtěla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
14.9.10 22:57

Ještě ke kimonu.Já mám bílý župánek z Nutrilonu,tak kdyby jsi jej měla nebo nějaká známá zapůjčila,mohlo by to ladit. :think: se starším v kimonu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
14.9.10 22:59

mohli by jste mít třeba stejnou kšiltovku nebo ještě nějakou šálu či kravatu nebo šátek kolem krku,pasu,paži.Nic jednoduchého mě už nenapadá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4834
14.9.10 23:01

rámečky nemusíš,stačí třeba kliprám ve skle,to je jednoduché a decentní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna zdravého obouvání

Ikona - Eva Žáková

Ing. Eva Žáková