Poradna zdravého obouvání
Ing. Eva Žáková
Ahojte
,prosím o radu.Mám doma dva kluky.Jeden je mimísek 2m a druhý je už skoro puberťák 10 let.Máme jít na společné focení a jsem domluvená s panem fotografem,že oblíknu kluky a sebe tak,aby nám to ladilo.Tak marně přemýšlím do čeho bych nás tak narvala.Moc prosím o nějakou inspiraci ![]()
co takhle kluky do obleku a klobouku a ty sexy kočka v šatech kluci by byli jako osobni strážci i když s malým 2měsíčním nevim jak by to bylo ale 10 letemu dat pistolku… ![]()
Konkrétně moc neporadím, ale doporučuju vzít s sebou i nějaké další oblečení. Můžete se po dohodě s fotografem převlíknout třeba podle barvy pozadí, na kterém se bude fotit, můžeš si vymyslet třeba 2-3 komplety… jestli na to tedy bude při vašem focení čas. U nás byl a bylo to fajn. I když jsem se převlíkala vlastně jen já, děti bych tím asi už úplně znechutila. ![]()
Díky moc za nápady.Mě tak napadlo,že bysme byli všichni v džínách a měli každý karo vestu a bílý triko,co myslíte?Jinak starší kluk dělá karate tak bude focen i v kimonu.Myslela jsem,že seženu i komono pro prcka,ale nemůžu na nic natrefit.Nevíte o něčem takovém?
ahoj, já mám ráda jednoduchost. my jsme se nechali fotit v riflích, bosí a na střídačku- bud všichni v černém tričku nebo bílém. všichni nám fotečky moooc chválí
![]()
u dětí se pak mohou ještě další převleky, bud si donesete sami ( kimono,hokejka …) nebo mají většinou velký výběr v ateliéru.
co nedoporučím, dobře moc nevypadá, když má každý ( ač pěkné a moderní) jiné oblečení, jiné barvy, vzory. a nejhorší jsou nakombinované svetýrky…
¨
přeji krásné fotky
Irias díky za radu,vidíš a já si myslela,že když se navlíkneme do těch vest tak budeme za hvězdy a ono prdlačky.Takže to ruším a vážně uvažuji o těch tričkách jak jsi psala.A svatá pravda,že v jednoduchosti je síla ![]()
Ještě kdybych tak přemluvila i tatínka na focení,tak by to bylo super ![]()
manža tam jel trochu s nechutí,ale byl nadšen naší pí fotografkou a tou uvolněnou atmosférou, že prý kdy pojedeme zase ? ![]()
zkuste jen něco jednobarevného, at se to nebije ![]()
nejlepší fotky máme, kdy si "chlapi " jen tak hráli a boxovali ![]()
No uvidíme, nutit ho nebudu, ale překvapil by kdyby jel ![]()
Když už jsme u těch fotek:)v těhotenství jsem se nechala vyfotit s bříškem nahá a myslela jsem,že fotky dám manžovi jako takový dáreček,vzpomínku na to krásné období a samozřejmě památka i pro mě.Jen nevím jak a do čeho ty fotky dát
Přišlo mi divný mu je dát jen tak v obyč albu.Nenapadá tě něco trefnýho?
nic konkretního mne nenapadá,ale šla bych se mrknout do fotografie, co nabízí.
já ty naše fotky dala do jednoduchých rámečků, jen dva hladké stříbrné okraje, nic barevného.. at vyniknou
Jo ty s dětima určitě hodíme do rámečku,ale ty moje těhu zůstanou jen pro nás dva ty vystavovat nebudu a ani nechci…tak ti nevím
![]()
Co takhle dát je jenom do pasparty? To vypadá moc pěkně a můžeš je mít uložené i někde v šuplíku, nebo si je pověsit třeba v ložnici, kdybys chtěla.
Ještě ke kimonu.Já mám bílý župánek z Nutrilonu,tak kdyby jsi jej měla nebo nějaká známá zapůjčila,mohlo by to ladit.
se starším v kimonu.
mohli by jste mít třeba stejnou kšiltovku nebo ještě nějakou šálu či kravatu nebo šátek kolem krku,pasu,paži.Nic jednoduchého mě už nenapadá.
rámečky nemusíš,stačí třeba kliprám ve skle,to je jednoduché a decentní.