V čem na svatbu?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2566
24.8.11 17:27

V čem na svatbu??

Ahoj holky, snad mi poradíte. V sobotu jdeme na svatbu a vůbec nevím do čeho obléknout naše kluky- 8 a 3 roky. :think:
Původně měli oba jít v bílé košili s krátkým rukávem, motýlek a tmavé plátěné kalhoty, ale pokud budou pokračovat tahle vedra, tak jsem bezradná.
Svatba bude tuto sobotu v pravé poledne.
Za všechny nápady- DÍKY! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1072
24.8.11 17:29

O víkendu se má ochladit (prý, známe jejich předpovědi), ale já bych jim nechala to jak říkáš, obřad netrvá tak dlouho a pak už převlékla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
24.8.11 17:46

Taky bych nechala co máš připraveno a pak třeba převlíknout do kraťasů. Plátno je dobrý, to vydržej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
24.8.11 17:53

No, tahle varianta mě taky napadla, ale pokud se ochlazení v předpovědi počasí nedostaví, tak fakt nevím- obřad bude na zahradě- žádný stín.
A co by jste jim k těm dlouhým plátěným kalhotám dali za boty?? Měli jsme nachystané kožené polobotky, v těch se mi asi upečou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
24.8.11 17:58

tak na boso, to je neotřelé a nebude jim vedro :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
24.8.11 18:04
jizvíková píše:
tak na boso, to je neotřelé a nebude jim vedro :lol:

:lol: :mrgreen:
No, mě by to asi nevadilo, ale ta zahrada je veřejně prístupná- i pro pejsky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
24.8.11 18:24

malej byl letos na třech svatbách a měl lněnej oblek a bílou košili k tomu… Zvládl v tom i svatbu teď o víkendu… Ale je fakt, že to nebylo takový horko, jako poslední dny, ale jak psaly holky, mělo by se ochladit na víkend :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
24.8.11 18:50

jsem překvapená, že dětičky takhle řešíte…nechala bych jim úplně neformální pohodlné oblečení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
24.8.11 18:51

nechala byhc košili a místo kalhot nějaké lepší kratásky přece je nenechám upéct a botky sandálky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
24.8.11 20:07

Holky, díky za reakce a rady! Taky bych naše kluky nejraději vůbec ohledně oblečení neřešila- naopak bych je radši nechala doma u bazénu, ale to bohužel nejde- nemá kdo hlídat- já svědčím a navíc mají oba důležité funkce- jeden nese prstýnky a druhý vlečku nevěstě, takže nějaké to sváteční oblečení je potřeba.
Pokud se takhle vydaří počasí, nejspíš to udělám podle Vašich rad- obřad doufám přežijou v košili a kalhotách a hned pak je převléknu.
Holt pojedeme na svatbu s batohem plným hadrů. :lol:
Díky!! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
24.8.11 20:35

Já se zeptala nevěsty, jakou má představu. Protože třeba moje kamarádka, které jsem šla za svědka, nesnáší dětičky oblečené v těch kvádrech a sakách a extra šatičkách. Měli to venku, takže děti měly jen slušné kraťasy a slušné šaty, ale nic eextra. Hlavně, aby jim bylo dobře:).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2566
4.9.11 16:05

Ahoj všem, tak hlásím, že svatbu jsme přestáli, naštěstí se ochladilo, takže naši kluci šli v oblečení které bylo připravené, naopak jsme byli rádi za svetry schované v autě.
Jestli se podaří nějaká fotka, přihodím jí sem.
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat