V čem perete pradlo?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5238
12.8.24 14:24

To chce vycistit pracku :nevim: Na prani pouzivam Perwoll a dezinfekci na pradlo. Po Arielu a Persilu se mi delaji ekzemy a mnozi se mi kvasinky. Krome toho se mi dela spatne z preparfemovaneho pradla. To same avivaze, nesmi mi pres prah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22881
12.8.24 15:33

Já střídám Persil a Ariel kapsle, aviváž nepoužívám, mám sušičku, tak nemůžu, dávám jen kdyz peru povlečeni. To kupuji Lenor někdy parfém, občas si objednám vzorečky od Giovanni a projedu v tom záclony, koberečky, deky.. Někdy přihodím voňavý papírky z dm do sušičky.
Ještě můžeš kouknout do jiné DISKUSE ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
12.8.24 16:14

A nemá někdo vyzkoušené nějaké nontoxic, které hezky voní? Aviváž nepoužívám, mám sušičku. Dřív jsem dávala gel persil, pak kapsle ariel a ty voní krásně, ale co zkouším různé eko tak mi spíš smrdí, nesedl mi frosch, tierra verde, teď zkouším alzaEco. Ale pořád to není ono :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
12.8.24 16:20

Ariel tablety Mountain a Cocolino - Tiare Flower. A pokud chci fakt intenzivní vůni, tak Puellu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10029
12.8.24 16:58
@Ardilera píše: Více

Magnolie od Almawin krasne voni. Jako praci gel pouzivam Sonett sensitive, avivaz minimalne, nemam rada vonave pradlo a mame susicku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný