V čem perete pradlo?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12.8.24 11:39

V čem perete pradlo?

Ahojky, potrebuju prosim poradit. V cem perete ( jake kombo avivaze a praciho prostredku) aby vam po vyprani vonelo obleceni a hlavne co nezanechava fleky po vyprani. Budu rada za konkretni znacky a druhy (praci prasek, gel..avivaz tekuta/kulicky…)
Dekuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5891
12.8.24 11:41

Používám tablety/gel z Dm a aviváž jedině tuto:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
12.8.24 11:43

Většinou peru v Arielu nebo Persilu, když mám línou naladu hodím kapsli, jinak mám prášek. Aviváž nepoužívám.
Když chci voňavé prádlo, tak dám kapsli Ariel, ta za mě voní až dost.

• Citovat
  • Upravit
1084
12.8.24 11:48
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12574
12.8.24 11:51

Teď mám Persil, jindy kupuju Denk Mit. Spíš podle akce nebo jak se mi to chce tahat. Aviváž taky podle akce, teď mám Silan, předtím Coccolino. Já ji moc nepoužívám, hodně suším v sušičce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.8.24 12:04

A kdyztak budu rada i za tipy na skvrny hlavne ty z pracky, jsem z toho uz zoufala :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4185
12.8.24 12:17
@lenka hostalgová píše: Více

Prádlo peru v Ariel, Persil Woollite, aviváž nepoužívám. Většinou Peru na 50 nebo 60, na 40/30 jen opravdu jemné prádlo
Utěrky beru na 90.
Pračka mi žádné fleky nedělá.
Asi by u tebe chtělo pračku prohnat na 90 s nějakým čističem :nevim:

Příspěvek upraven 12.08.24 v 12:19

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
12.8.24 12:18

Používám jen gel, v 90 % denkmit z dmka, zbytek persil… K tomu liju ocet, občas koupím desinfekci denkmit.

Aviváž úplně výjimečně a když už tak modrou od lenor nebo silan. Třeba na ložní nebo deky.

Oblečení u nás nijak vonět nemá, od toho mám parfém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Billi
12.8.24 12:18

Nedělají se mi fleky z pračky :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36
12.8.24 12:32

Fakt nejvíc a nejdýl mi voní persil v prášku, ten s těma kytičkama na obalu - To voní i když to suším v sušičce a fakt dlouho. Plus přidávám silan nebo takové ty perličky voňavé.
Používám jen na praní ložního prádla, protože mám ráda, když lehám do voňavých. Jinak máme gel - protože ten nám pračka dávkuje automaticky sama a nemusím nic řešit :) Ten už tolik nevoní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74219
12.8.24 12:42

My máme v pračce samo odebírací šuplík na gel a aviváž. Takže používáme jen gel. Nejraději mám, když muž doveze zásobu ze zahraničí. Ale všeobecně mám nejraději Ariel, Persil. Rakouský Weisser Riese aj. Lenor a taky spíš, co v obchodech venku objeví.
Fleky nám pračka nenechává. Peru ručníky a utěrky vždy na 90°. Občas se použije preventivně čistič pračky.

Příspěvek upraven 12.08.24 v 12:44

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2904
12.8.24 12:43

Pouzivam vyhradne Ariel kapsle. Pradlo po vyprani voni akorat. Ale ja obecne nechci, aby pradlo - obleceni nejak vonelo. Do rucniku atp. obcas dam parfem na prani. Pracka mi zadne skrvny nedela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
457
12.8.24 13:00

Gel nemám vyhraněný, místo aviváže zelená Puella :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
12.8.24 13:26

Používám různé prací gely z DM. Pak mám ještě i prací prášek a práci gel z dovozu z Německa.
Aviváž z DM jejich značku a nebo Tesori, kterou ředím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5891
12.8.24 13:27

Jestli ti pračka dělá fleky, tak je dobré ji občas prohnat na 90C - do bubnu nalij litr octu a přidej 2 tablety do myčky. To pračku odmastí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný