V čem prát oblečení - ekzém
- Fotoalbum (2)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@PetraKU80
já peru dětem stále v Lovele (5 a 2 roky), vždy když jsem změnila prášek mladší se osypala. Prací síla nic moc, ale bez vyrážky.
Taky dvakrát máchám. Známý musel mít prádlo pořádně usušené a ještě vše i vyžehlené, jinak mu taky naskočila vyrážka.
Co obyčejný Jelen?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
doporučují se prací prášky pro děti, dávat máchání navíc, nedávat aviváž, místo ní dát ocet- zneutralizuje zbytkový prášek. Jediné co mohu poradit je zkoušet až mu prášek sedne, obecně každému může vyhovovat jiný typ.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katerina308 To Lovele mi doporučovala i kamarádka, že v tom prala malé, i když ta žádné problémy neměla, a to je k sehnání klasicky v drogerce? Ten jelen už mě také napadl když jsem ho viděla v regálu. Ale spíš jsem se chtěla ještě poradit, kdo jaké má zkušenosti ![]()
@smudlinky já pokaždé k programu přiklikávám vodu navíc, aby se to vic propralo, tak ještě můžu zkusit zapnout jednou máchání, ale co jsem koukala tak je to na dalších 20min 🙈 a ten ocet, to potom nesmrdí, nebo jak se s tím pere, neumím si to představit, ale slyšela jsem už o tom ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych koupila nějaký eko prací gel, sama mám ale ekzém a největší problém mi dělá některé máchadlo. Dávala jsem místo něj panáka octa, mokré jde ještě cítit, když uschne, neucítíš nic. Když to mám nejhorší, přidám jedno máchání extra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraKU80 ano, tam kam se normálně dává aviváž. Ono to zneutralizuje částečně tu chemii z pracího prášku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 Tak moc děkuju, já to vyzkouším, doufám jen, že to neponičí košile. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za nás doma určitě doporučuju Švýcarské OMO sensitive…35 dávek vyjde kolem 180kč, nemá žádnou parfemaci a je vysoce hypoalergenní. Od té doby, co peru v něm, jsme bez vyrážek…
Koupíš na internetu a nebo taky v českých “německých drogeriích” ![]()
- Citovat
- Upravit
@LuciMik94 Děkuji moc, kouknu na to, i když mám raději gely, s prášky nemám všeobecně dobré zkušenosti, že se při nízkých teplotách z tmavého oblečení dobře vyperou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kupuji v DM ten jejich prášek bílý sensitive, mají i v tekuté verzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V mýdlovém pracím prášku, místo aviváže ocet a pak to ještě jednou vymáchat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja ted kupovala v Alze nějaký hypoalergenni praci gel, a super, obcas kupuju i v dm denkmit pro deti, ale ten je téměř úplně bez vůně.. A nedavam vubec aviváž.. u nás na to trpí syn 4 roky…
Uz jsem ho nasla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraKU80 gel jsem našla, že mají, ale ten už má parfemaci a píšou, že je na světlé prádlo, tak netuším, každopádně na plnou pračku při 40* dávám třetinu odměrky a nikdy mi prášek nezůstal v zásobníku, ani na prádle.
- Citovat
- Upravit