V noci prokadí plenku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
3.8.18 09:12

V noci prokadí plenku

Zdravím všechny. Jsem už zoufalá. Už týden chodím ráno pro malou 16m do postýlky a celá postýlka je komplet i s polštářem a peřinkou pokakana.. takže denní rutina je vzít mimco, osprchovat, svlect celou postel a jít prát :(.. v noci plenku kontroluji průběžně a musí se vykadit tedy hned během rána a probuzení ale asi jakmile se v postýlce po vzbuzení posadí, už to vytéká ven.. používáme kalhotkove plenky Pampers a je pravda že na noc spořádá 210ml mléka. Myslíte že to může být tím?.je fakt že díky tomu mléku má měkčí stolici. Bojím se ale usínání. Zkoušeli jsme vodu, čaj a byl kravál.. mám zkusit ze dne na den odstavit a zkusit to dceru odnaučit?. Už vážně nevím kudy kam a je to hrozně psychicky vyčerpávající mít každé ráno s prominutím o hovnech..

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
905
3.8.18 09:16

Zkusila bych změnit plinky.Mladej ty kalhotkovy pliny vždy v noci procural.Na noc sem mu musela dávat ty klasický.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33018
3.8.18 09:18

Bereš jí z postýlky hned, jak se probudí?

Já bych zkusila větší plenky a hned, jak se dítě vzbudí, bych ho zkusila šoupnout na nočník.

A mléko v noci bych asi taky odbourala - kvůli zubům a protože bych se chtěla vyspat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
3.8.18 09:18

No já bych začala tím, že bych dala jinou plinku. Kalhotky jsou dost volné. Taky je mám a na noc má syn klasické. Alespoň u nás drží kolem nožiček lépe. A pije taky mléko a dost. Píšeš, že je to týden takže čisté na mléko bych to nesvadela, pokud tedy nepije nějaké nové ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ladušenkaaa
3.8.18 09:22

.

Příspěvek upraven 03.08.18 v 09:23

• Citovat
  • Upravit
Ladušenkaaa
3.8.18 09:23
@Ladušenkaaa píše: …
  • Citovat
  • Upravit
11565
3.8.18 09:41

A nenapadlo Tě, že má blbý pleny? :zed:

První reakce, když protéká, přece je zkusit jiné. Možná jsou jí malé, možná špatně sedí, a hlavně teda rozhodně nechápu, proč dáváš kalhotkové (pokud tím teda myslíš to, co já: nerozepínací, „polstrované spoďáry“) - v 16 měsících?! To jako ona si v noci říká na záchod?

Kalhotkové jsou dobré na trénink, když už si dítě má sklon říkat, čili obvykle až pro větší děti a hlavně NA DEN - dokud nezačne v noci samo chodit, tak je lepší koupit pleny, co se zapnou a budou pevně sedět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
703
3.8.18 09:47

@Slečna Ferka Kalhotkové pleny jsou i normální papírové (jednorázové) např. Pampers Pants. Jediný rozdíl oproti klasickým je, že se natahují a nemají zapínání. Také je na noc používáme.

Jinak zakladatelce - tak pro začátek určitě vyzkoušet větší velikost, pokud to nepomůže, tak jiné pleny. Až pak bych řešila cokoliv dalšího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
3.8.18 09:50

Občas se mi stane, ze dítě plenku prokaka, ale to proto, ze je špatne zapnuta (volna), špatná velikost nebo střih. U každého ditete jsem několik tydnu hledala ty správne plenky, protože strihem se dost liší a každému proste seděly jiné. Kdyz je plenka ok, muze tam mit everest a nic nevytece.

• Citovat
  • Upravit
Ladušenkaaa
3.8.18 09:51

@Slečna Ferka tímhle pérováním mi moc nepomůže a za další to jde říct mile a ne mě tu sjet jako nemožnou matku. ;).. nesuď me, neznáš mě. Děkuju. Dcera přes den sedá na nočník a ano trénujeme, sedí ji krásně, a jsme s nimi jinak spokojení a myslím že i kdyby jsem ji dávala cokoli tobě do toho může být fuk ne :D . Opravdu nejsem úplně negramotná ale děkuji za naprosto bezcennou, přehnanou a nepotřebnou radu nebo spíš kázání :)

• Citovat
  • Upravit
Ladušenkaaa
3.8.18 09:56

@Marie432875 zkusím hold na noc koupit klasické a uvidíme :) dekuji

• Citovat
  • Upravit
52
3.8.18 10:01
@Ladušenkaaa píše:
@Marie432875 zkusím hold na noc koupit klasické a uvidíme :) dekuji

No tak to si mela udelat hned :roll: a ne se tu ptat co mas delat kdyz ti decko prosere plinku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76238
3.8.18 10:03

@Ladušenkaaa a nebude problém spíš v „průjmu“ než v plenkách? Když je to teď týden, možná jí něco nesedlo a má trošku průjem? Zkusila bych dávat Hylac forte, nic se tím nezkazí, naše doktorka ho vždycky radí - jsou to probiotika.
Jinak má dcera spí též v kalhotkových plenkách od 16 měsíců a na noc mléko taky pije, takže v tom problém nebude.
@Slečna Ferka proč by kalhotkové pleny byly špatné, přece nebudu už dávno chodící dítě dávat ležet na záda a lepit lepítka, oblékám plenkové kalhoty a dítě normálně stojí, vždyť už je velké

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ladušenkaaa
3.8.18 10:11

@stinga tohle není průjem. Má spíš měkčí stolici. Právě si myslím že to má z těch veder s kombinací s tím mlickem.. vyměním plenky, odstavíme na noc mlíčko a když se to nezlepší zkusím dát ten hylac .

• Citovat
  • Upravit
3490
3.8.18 10:27

@Ladušenkaaa Taky myslím, že je to plenkama. Nám ty kalhotky mnohdy v noci protekly, i když malá jenom čůrala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí