Vaflovač Tesco
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
vaflovač tesco
Dobry den, chtěla bych poprosit o recet. Koupila jsem v tescu vaflovač, měli 75 procent vyprodej a stal 55 korun. Asi bych si ho jinak nekoupila. Můžete poradit těsto a jak s ním zacházet, jestli se nějak vymazává nebo se tam naleje olej. Díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Dělám podle tohoto receptu. http://www.brydova.cz/…vafle-sladke- Víc mi chutnají ty křehké, ale dobré jsou oba recepty.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@elfans - delam podle uplne stejneho receptu, me chutnaji vic krupave, detem krehke ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kaja-kaja V TACHOVĚ. bylo to super, jak říká mužskej nebudem mít co do huby hlavne ze je nakoupeno
ručníky v balení dvě osušky dva ručníky a dva malinky z 500 na 123. nebo panve tefam tři s tefal náčiním a jednou pokličkou 250
mlynek na koření ten veliky dřevěný 26,9
a prej říkala i prodavačka že na noční si rozebrali televize 81 za 2000 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@janher od středy mají vaflovač v akci tak se chci zeptat jak funguje
jestli se ta plotýnka neloupe ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mijah za 200,– od středy v tescu mají ho v nabídce v letáku
tak zjištuju jestli vydrží, zase se mě nechce do něj moc investovat, počítam že zase moc často v něm vafle dělat nebudeme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Markéta80 Děkuju. no tak to by bylo super, cena je fakt dobrá, já mám toustovač z tesca, už hooodně dlouho, a je furt dobrej, a na´konec kdyby se loupal tak ho můžeš reklamovat, na to by se to mělo vztahovat, já pro něj hned ve středu poběžím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mijah to máš pravdu s reklamací
já tam jedu právě zítra tak pak uvidim kdy se tam dostanu ale většinou tohle zboží zase tak na dračku nejde tak nejdřív v pátek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit