Vaginalní suchost - antikoncepce

Anonymní
23.5.23 19:56

Vaginalní suchost - antikoncepce

Ahojky, jdu si pro radu potažmo vaše zkušenosti s vaginální suchostí v důsledku antikoncepce. Tento problém mám již cca 2 mesice, od 3 platíčka nízkohormonální antikoncepce. Řešeno s Dr. Dala mi tablety na kvasinky a nic, dala mi i na bakterie a kavisnky antibiotika a nic, no jediná další možnost vaginální suchost, kterou i tedy pociťuji a to dost výrazně. Cítím se tam jak vyschlá, nevím jak to vysvětlit, sex je velmi nepříjemný, prostě žádný „sliz“ jako jsme vždy během sexu a po něm měla, takže pak jsem podrena :oops: k tomu nepříjemné svědění, jak když máte vyschlou kůži. Zajímá mě tedy, zda jste podobný problém v důsledku HA měly? A jak jej řešily. ( odvozujeme logicky, že je to v důsledku HA, i v příbalovém letáku je to jako vedlejší účinek a dle dr. Uz je to pak jediná možnost) je podle vás lepší vysadit a dát jinou? Nebo brát nějaké glob na zvlhčení? :nevim: s dr. To budu konzultovat blíže samozřejmě, ale zajímá mě jak jste to řešily vy? Taky se pak bojím, aby to jednou po vysazení nezůstalo :roll: díky :*

• Citovat
  • Upravit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa

Ikona - Jiří Škultéty

MUDr. Jiří Škultéty