Ahojky, jdu si pro radu potažmo vaše zkušenosti s vaginální suchostí v důsledku antikoncepce. Tento problém mám již cca 2 mesice, od 3 platíčka nízkohormonální antikoncepce. Řešeno s Dr. Dala mi tablety na kvasinky a nic, dala mi i na bakterie a kavisnky antibiotika a nic, no jediná další možnost vaginální suchost, kterou i tedy pociťuji a to dost výrazně. Cítím se tam jak vyschlá, nevím jak to vysvětlit, sex je velmi nepříjemný, prostě žádný „sliz“ jako jsme vždy během sexu a po něm měla, takže pak jsem podrena k tomu nepříjemné svědění, jak když máte vyschlou kůži. Zajímá mě tedy, zda jste podobný problém v důsledku HA měly? A jak jej řešily. ( odvozujeme logicky, že je to v důsledku HA, i v příbalovém letáku je to jako vedlejší účinek a dle dr. Uz je to pak jediná možnost) je podle vás lepší vysadit a dát jinou? Nebo brát nějaké glob na zvlhčení? s dr. To budu konzultovat blíže samozřejmě, ale zajímá mě jak jste to řešily vy? Taky se pak bojím, aby to jednou po vysazení nezůstalo díky
Citovat
Upravit
Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!
Ahojky, jdu si pro radu potažmo vaše zkušenosti s vaginální suchostí v důsledku antikoncepce. Tento problém mám již cca 2 mesice, od 3 platíčka nízkohormonální antikoncepce. Řešeno s Dr. Dala mi tablety na kvasinky a nic, dala mi i na bakterie a kavisnky antibiotika a nic, no jediná další možnost vaginální suchost, kterou i tedy pociťuji a to dost výrazně. Cítím se tam jak vyschlá, nevím jak to vysvětlit, sex je velmi nepříjemný, prostě žádný „sliz“ jako jsme vždy během sexu a po něm měla, takže pak jsem podrena
k tomu nepříjemné svědění, jak když máte vyschlou kůži. Zajímá mě tedy, zda jste podobný problém v důsledku HA měly? A jak jej řešily. ( odvozujeme logicky, že je to v důsledku HA, i v příbalovém letáku je to jako vedlejší účinek a dle dr. Uz je to pak jediná možnost) je podle vás lepší vysadit a dát jinou? Nebo brát nějaké glob na zvlhčení?
s dr. To budu konzultovat blíže samozřejmě, ale zajímá mě jak jste to řešily vy? Taky se pak bojím, aby to jednou po vysazení nezůstalo
díky