Do kdy může být miminko v autosedačce vajíčku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33
28.12.19 17:12

@nozu Hlavičce chybí tak 3 cm. Ok, zatím nebudeme měnit :) Jojo, do 13 kg. Děkuji!

@Beruska248 Děkuji za info, kouknu na tu co máte a nechám se inspirovat do budoucna co vybereme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
28.12.19 17:15

@Kriss Tina Určitě malého ještě nechci nutit do sezení, až si sedne sám tak budeme schánět tu sedačku větší :) Díky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
28.12.19 19:26

My jsme kupovali Maxi-cosi Opal. Sedačka jako taková je fajn, ale když se má předělávat do jiného auta, je těžká a docela složitá na připoutání (oproti jiným). Takže ideálně, když zůstává jen v jednom autě. Neměli jsme auto s isofixem, tak jsem koupila tu, ale mám tušení, že snad i s isofixem je nějaká oboustranná stejné značky. Ve vašem případě bych klidně mrkla po nějakém tipu, ale kupovala, až pokud to bude aktuální. Pokrčené nohy nevadí, hlídej, aby nepřesahovala hlava. Třeba bude prcek dřív sedět a potom pořídíte nějakou sedačku po směru jízdy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2813
28.12.19 19:36
@Moniska07 píše:
Děkuji za odpovědi. :) @Káťa19 No má 71 cm a máme vajíčko Maxi-Cosi Cabriofix. No hlava mu ještě nečouhá, ale nožky už má trochu pokrčené a moc,,poposadit" dozadu už nejde. V protisměru jezdíme.

Máte jedno z největších vajíček na trhu. Netuším přesně, ale vejdou se do něj děti do cca 80-85cm, máte ještě hafo rezervy jak v délce tak hmotnosti. Vozila jsem v něm děti do cca 18 měsíců věku (pak z něj vyrostly). A to jsem fakt neměla žádné drobecky. ;)
A ještě jedna technická-dítě se do vajíčka neposazuje co nejvíc dozadu, aby necouhaly nohy, naopak se má trochu podsadit zadkem dopředu. Pak ti vznikne i výrazně vic místa nad hlavou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101710
28.12.19 19:40

@Kriss Tina Zrovna Cabriofix patří mezi ty velké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
28.12.19 19:44

@Moniska07 podle mě to zvladne do 11m ve vajíčku, takové míry jsou normální ;) nohy precuhuji vsem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
28.12.19 19:47

A až začne sedět poohlédla bych se stejně po protismerne sedacce. Protismeru.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
4.1.20 20:00

Děkuji za odpovědi!!! :) To s tim poposazováním dopředu jsem nevěděla.. 8o :oops: Malej právě strašně rychle vyrostl a nevím kdy se to zpomalí :D Uvidíme co bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí