Valentýn 2012

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8265
15.2.12 23:23
Lynette píše:
Teda musím říct, že mě ten můj chlap vážně překvapil! My Valentýna nikdy neslavili, vždy jen 1. máj a dneska přijdu domů a mám tady bonboniéru. Já jen koukám. 8o Jsem šťastná jako blecha. Je poslední dobou jak vyměněnej. Jsme spolu už nějakej ten rok a nikdy ho to nenapadlo. Většinou mu musím připomínat svoje narozeniny, svátek a pro jistotu i blížící se Vánoce. No prostě překvapení jako hrom. :D Začínám mít zase pocit bláznivé zamilovanosti a evidentně nejsem sama. :srdce:
:palec: :potlesk: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.2.12 23:23
Katchi píše:
Valentyna neslavime, ale 1.maj ano :mrgreen:
:palec: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
15.2.12 23:35

My Valentýna nikdy neslavili a letos(po 6ti letech vztahu a 1,5roce manželství) mi sám přinesl bonboniéru!!!! To sem faaaaakt čuměla:-) A minulý týden mi/nám koupil vibrátor :oops: :twisted: Prý taky k Valentýnu… tak já nevím, co se to s ním děje 8o První máj neslavíme, ale pusu pod rozkvetlou třešní(loni pod hrušní) si dáme taky:-)

CokeLady - taky jsem včera viděla v Penny zvadlý kytky :poblion: to kdyby mi můj přinesl domů, tak :pocitac: to ať mi radši na jaře utrhne nějakej „plevel“ než kupovat toto :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
15.2.12 23:55
atominnka píše:
My Valentýna nikdy neslavili a letos(po 6ti letech vztahu a 1,5roce manželství) mi sám přinesl bonboniéru!!!! To sem faaaaakt čuměla:-) A minulý týden mi/nám koupil vibrátor :oops: :twisted: Prý taky k Valentýnu… tak já nevím, co se to s ním děje 8o První máj neslavíme, ale pusu pod rozkvetlou třešní(loni pod hrušní) si dáme taky:-)CokeLady - taky jsem včera viděla v Penny zvadlý kytky :poblion: to kdyby mi můj přinesl domů, tak :pocitac: to ať mi radši na jaře utrhne nějakej „plevel“ než kupovat toto :cert:

vibrator jsem taky kdysi mela..ale skoro jsme ho nepouzili..zivej je lepsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.2.12 00:01
werunqa píše:
atominnka píše:
My Valentýna nikdy neslavili a letos(po 6ti letech vztahu a 1,5roce manželství) mi sám přinesl bonboniéru!!!! To sem faaaaakt čuměla:-) A minulý týden mi/nám koupil vibrátor :oops: :twisted: Prý taky k Valentýnu… tak já nevím, co se to s ním děje 8o První máj neslavíme, ale pusu pod rozkvetlou třešní(loni pod hrušní) si dáme taky:-)CokeLady - taky jsem včera viděla v Penny zvadlý kytky :poblion: to kdyby mi můj přinesl domů, tak :pocitac: to ať mi radši na jaře utrhne nějakej „plevel“ než kupovat toto :cert:
vibrator jsem taky kdysi mela..ale skoro jsme ho nepouzili..zivej je lepsi ;)

To každopádně:-) já ho chtěla strašně dlouho, ale neměla jsem peníze na blbosti, pak už mě to přešlo a teď, když si ani nevzpomenu, že něco takového je, tak mi ho koupí :nevim: :mrgreen: Ale nejspíš mï chtěl udělat radost a to se cenní :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
16.2.12 00:21
atominnka píše:
werunqa píše:
atominnka píše:
To každopádně:-) já ho chtěla strašně dlouho, ale neměla jsem peníze na blbosti, pak už mě to přešlo a teď, když si ani nevzpomenu, že něco takového je, tak mi ho koupí :nevim: :mrgreen: Ale nejspíš mï chtěl udělat radost a to se cenní :palec:

me ho muj objednal uz tak pred 4,5 lety..ne ze bych o neho nejak stala.. :nevim: nejhorsi bylo, ze ma adresu u jeho rodicu a jmenuje se stejne jako jeho otec..a kdyz prisel ten balik, tak to rozbalil jeho tata-myslel si, ze mu prisla soucastka na motorku.. :lol: trapas no.. :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7354
16.2.12 02:11

werunqa vtipný! ale asi jsi se nesmála…

my si většinou něco malého dáváme, muž kytku, já něco dobrého, žádná záminka udělat si radost se nesmí promeškat! odmítání Valentýna mi přijde zvláštní, zvlášť s odůvodněním, že to není tradiční - koneckonců ještě v generaci našich prababiček se na Vánoce nadělovalo jen malým dětem, ke jmeninám jen hezky prostřený stůl a možná trošku lepší oběd, k narozeninám běžně jen psané gratulace, ženám navíc ještě květiny a dost…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8996
16.2.12 09:06
atominnka píše:

Asi něco ve vzduchu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
16.2.12 13:43
werunqa píše:
atominnka píše:
werunqa píše:
atominnka píše:
To každopádně:-) já ho chtěla strašně dlouho, ale neměla jsem peníze na blbosti, pak už mě to přešlo a teď, když si ani nevzpomenu, že něco takového je, tak mi ho koupí :nevim: :mrgreen: Ale nejspíš mï chtěl udělat radost a to se cenní :palec:
me ho muj objednal uz tak pred 4,5 lety..ne ze bych o neho nejak stala.. :nevim: nejhorsi bylo, ze ma adresu u jeho rodicu a jmenuje se stejne jako jeho otec..a kdyz prisel ten balik, tak to rozbalil jeho tata-myslel si, ze mu prisla soucastka na motorku.. :lol: trapas no.. :oops: :lol:
:palec: :palec: :palec: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný