Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Lynette píše:
Teda musím říct, že mě ten můj chlap vážně překvapil! My Valentýna nikdy neslavili, vždy jen 1. máj a dneska přijdu domů a mám tady bonboniéru. Já jen koukám.Jsem šťastná jako blecha. Je poslední dobou jak vyměněnej. Jsme spolu už nějakej ten rok a nikdy ho to nenapadlo. Většinou mu musím připomínat svoje narozeniny, svátek a pro jistotu i blížící se Vánoce. No prostě překvapení jako hrom.
Začínám mít zase pocit bláznivé zamilovanosti a evidentně nejsem sama.
My Valentýna nikdy neslavili a letos(po 6ti letech vztahu a 1,5roce manželství) mi sám přinesl bonboniéru!!!! To sem faaaaakt čuměla:-) A minulý týden mi/nám koupil vibrátor
Prý taky k Valentýnu… tak já nevím, co se to s ním děje
První máj neslavíme, ale pusu pod rozkvetlou třešní(loni pod hrušní) si dáme taky:-)
CokeLady - taky jsem včera viděla v Penny zvadlý kytky
to kdyby mi můj přinesl domů, tak
to ať mi radši na jaře utrhne nějakej „plevel“ než kupovat toto ![]()
atominnka píše:
My Valentýna nikdy neslavili a letos(po 6ti letech vztahu a 1,5roce manželství) mi sám přinesl bonboniéru!!!! To sem faaaaakt čuměla:-) A minulý týden mi/nám koupil vibrátor![]()
První máj neslavíme, ale pusu pod rozkvetlou třešní(loni pod hrušní) si dáme taky:-)CokeLady - taky jsem včera viděla v Penny zvadlý kytky
to ať mi radši na jaře utrhne nějakej „plevel“ než kupovat toto
vibrator jsem taky kdysi mela..ale skoro jsme ho nepouzili..zivej je lepsi ![]()
werunqa píše:atominnka píše:vibrator jsem taky kdysi mela..ale skoro jsme ho nepouzili..zivej je lepsi
My Valentýna nikdy neslavili a letos(po 6ti letech vztahu a 1,5roce manželství) mi sám přinesl bonboniéru!!!! To sem faaaaakt čuměla:-) A minulý týden mi/nám koupil vibrátor![]()
První máj neslavíme, ale pusu pod rozkvetlou třešní(loni pod hrušní) si dáme taky:-)CokeLady - taky jsem včera viděla v Penny zvadlý kytky
To každopádně:-) já ho chtěla strašně dlouho, ale neměla jsem peníze na blbosti, pak už mě to přešlo a teď, když si ani nevzpomenu, že něco takového je, tak mi ho koupí
Ale nejspíš mï chtěl udělat radost a to se cenní ![]()
atominnka píše:werunqa píše:To každopádně:-) já ho chtěla strašně dlouho, ale neměla jsem peníze na blbosti, pak už mě to přešlo a teď, když si ani nevzpomenu, že něco takového je, tak mi ho koupíatominnka píše:vibrator jsem taky kdysi mela..ale skoro jsme ho nepouzili..zivej je lepsi
![]()
Ale nejspíš mï chtěl udělat radost a to se cenní
me ho muj objednal uz tak pred 4,5 lety..ne ze bych o neho nejak stala..
nejhorsi bylo, ze ma adresu u jeho rodicu a jmenuje se stejne jako jeho otec..a kdyz prisel ten balik, tak to rozbalil jeho tata-myslel si, ze mu prisla soucastka na motorku..
trapas no..
![]()
werunqa vtipný! ale asi jsi se nesmála…
my si většinou něco malého dáváme, muž kytku, já něco dobrého, žádná záminka udělat si radost se nesmí promeškat! odmítání Valentýna mi přijde zvláštní, zvlášť s odůvodněním, že to není tradiční - koneckonců ještě v generaci našich prababiček se na Vánoce nadělovalo jen malým dětem, ke jmeninám jen hezky prostřený stůl a možná trošku lepší oběd, k narozeninám běžně jen psané gratulace, ženám navíc ještě květiny a dost…
atominnka píše:
Asi něco ve vzduchu ![]()
werunqa píše:atominnka píše:me ho muj objednal uz tak pred 4,5 lety..ne ze bych o neho nejak stala..werunqa píše:To každopádně:-) já ho chtěla strašně dlouho, ale neměla jsem peníze na blbosti, pak už mě to přešlo a teď, když si ani nevzpomenu, že něco takového je, tak mi ho koupíatominnka píše:vibrator jsem taky kdysi mela..ale skoro jsme ho nepouzili..zivej je lepsi
![]()
Ale nejspíš mï chtěl udělat radost a to se cenní
nejhorsi bylo, ze ma adresu u jeho rodicu a jmenuje se stejne jako jeho otec..a kdyz prisel ten balik, tak to rozbalil jeho tata-myslel si, ze mu prisla soucastka na motorku..
trapas no..
![]()