Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Ahoj holky, tak pořád přemýšlím co komu koupit k Vánocům ale na druhou stranu se mě zeptal manžel „A co by jsi chtěla ty od Ježíška?“ a já na to "ehm…
" vůbec nevím! A stejnou otázku čekám od sestry nebo rodičů.
Problém je že v prosinci budu rodit takže oblečení nepřichází v úvahu (počkám si než budu mít svou váhu) a na knížku nebudu mít čas.
Prosím co si přejete vy? Děkuji za typy a rady
Snad to bude pro všechny příjemné téma
![]()
@Edit1 píše:
Ahoj holky, tak pořád přemýšlím co komu koupit k Vánocům ale na druhou stranu se mě zeptal manžel „A co by jsi chtěla ty od Ježíška?“ a já na to "ehm…" vůbec nevím! A stejnou otázku čekám od sestry nebo rodičů.
Problém je že v prosinci budu rodit takže oblečení nepřichází v úvahu (počkám si než budu mít svou váhu) a na knížku nebudu mít čas.
Prosím co si přejete vy? Děkuji za typy a radySnad to bude pro všechny příjemné téma
![]()
tak nemusí to být oblečení, ale třeba nějaký doplněk - šála, boty, kabelka, šperky, bižuterie, to se hodí vždycky
Mě se zatím na tohle nikdo neptal, tak jsem o tom nepřemýšlela ![]()
@Edit1
Já si přeji leteckou dovolenou all incslusive na Mallorku a doufám, že to vyjde. Od dětí pěnu do vany, šampon, rukavice a knihu.
Chtěla bych novou tašku na kočár, peněženku, zásobu latté do kávovaru
Neopovrhnu stříbrem. Kosmetika mi nevadí. Ale nikdo se mě neptá ![]()
Největší radost by mi udělalo, kdyby kluci společnými silami vymalovali obývák, to bych dárky klidně oželela.
Já si řekla o parfém po kterém dlouho prahnu a od mamči dostaneme DG ![]()
No já bych si přála konečně pozitivní těhotenský test, ale ten mi asi nikdo nedá ![]()
Řekla jsem si tchýni o knížku, rodičům o krabičky do mrazáku jako společný dárek a od manžela mám slíbenou sušičku. Od dětí nic, protože jsou všechny ještě malé ![]()
Zalezi, co dleas rada a tak
Ja jsem treba sportovni typ. tak si vetsinou porizuju nejaky drazsi outdoorovy obleceni, co si normalne nekoupim. Letos (i kdyz jsem kratce po porodu, ale velikost jsem si vzala jako normalne) jsem si vybrala kvalitni softshellovou bundu a perovou vestu ![]()
Tak já bych si přála, kdyby manžel konečně pochopil moje neustálé narážky a objednal sám od sebe uklízecí službu, která by nám dva dny před Vánocemi uklidila celý byt. Ale obávám se, že na tohle jsou ti chlapi natvrdlí a nikdy jim to nedojde, pokud si o to člověk přímo neřekne a na druhou stranu, kdybych si o to přímo řekla, tak by z toho nebylo to překvapení a radost, že mu to konečně došlo. Takže si o to neřeknu a jako vždy budu padat na hubu u uklízení a o Vánocích z toho budu sotva chodit. Nesnáším uklízení ![]()
No tak já ani nevím. Našim si řeknu o něco do domácnosti, chlap se mě stejně nikdy neptá, takže pod stromkem budu mít jen to, co si koupím sama. Co to bude netuším, poslední roky mi tam stačila ta hromada dárků pro děti a jejich rozzářené očka ![]()
@Edit1
ty si přej třeba zásobu plenek, mokrých kapesníků, co budeš potřebovat pro dítě, bude se ti to hodit ![]()