Vánoce, co koupit 2leté holčičce?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
36
4.12.23 20:43

Vánoce,co koupit 2leté holčičce?

Ahoj holky, vím že je tu plno témat co pořídit dvouleťákům, jenze třeba 10 let stará diskuze. Mě by zajímalo co u Vás teď momentálně fakt frčí a s čím si aspoň trošku vyhrají dvouleté děti. Děkuji za Vaše tipy. :D nebo co pořizujete vy na Vánoce dětem, nemusí to být jen hračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
114
4.12.23 20:49

My dvouleté koupili Albi tužku, lego duplo domeček, teepee, dětský vysavač a magnetickou kreslící tabulku. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11792
4.12.23 20:54

Kostky, maňásci na prsty, krajecí potraviny, teď budeme kupovat nějakou uklízeči sadu (při uklízení mi to pořád bere a chce taky zametat a vytírat) různé zvukové hračky..hlavně když zpívají písnicky…no a pak asi povlečení bačkory a pyzamko s kočkami (malá miluje kočky…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3012
4.12.23 20:56

Ve dvou letech dceři udělaly největší radost mrzi hromadami hraček všeho druhu-hodinky.
Dětské, funkční, tikající ručičkové hodinky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11792
4.12.23 21:07

Jo a ještě ráda kreslí ale pastelky a tužky okusuje takže jsem objednala podložku a tužku na malování vodou…jsem na to sama zvědavá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
4.12.23 21:14
@Vladusxx píše:
Jo a ještě ráda kreslí ale pastelky a tužky okusuje takže jsem objednala podložku a tužku na malování vodou…jsem na to sama zvědavá…

To zní super, můžu poprosit o odkaz? Dekujii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.12.23 21:29

Určitě má oblíbené postavičky v nějakém filmu v tv, ráda si s něčím hraje atd. Dle toho bych koupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1977
4.12.23 21:31

První deskovku :) ve dvou letech je ideální čas na:
Můj první ovocný sad (Haba)
Příšerky ze skříně (Granna)
Spáči (Granna)
Little Match (Djeco)
Little Circuit (Djeco)

Nebo přemýšlecí hry:
Den a noc
Králík Kuk
Moji první akrobati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11792
4.12.23 22:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
5.12.23 06:21

Kupovala jsem skákací zvíře - něco jako skákací míč, ale má to podobu zvířete, strašně ji to bavilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
5.12.23 08:01

Syn je od malinka skladaci typ, takze lego duplo je jasna volba. Pak ho bavi hrat si s plastovymi zviratky, krmit a tak, tak dostane farmu s chlivky a ohradami a taky ho desne bavi kuchynka. Jenze zalezi, co preferuje tvoje dcera, kamaradky dvouletacka treba vubec nezvlada takove hrani jako muj syn, takze nejake lego nebo farma by u nich lezely ladem, protoze daleko radsi dela nejake kreativni aktivity jako malovani, lepeni, apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
5.12.23 08:29

Duplo, knižka od Czech „mých 100 slovíček“ (to ho baví až dodnes), odrážedlo, vlakovou dráhu, krajeci ovoce - šlo teda o kluka ale není to zase až tak markantní rozdíl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
5.12.23 08:58

Koloodrážedlo, tatrovka, deštník, magnetická tabulka má kreslení, kuchyňka nebo příslušenství, doktorský kufřík, nějaké kreativní sady od djeco, u nás měly velký úspěch zvířátka a obličeje. Modelína od mámy v rejži. Kočárek, drobnější panenky, nějaké figurky. Quiet book. Boby, saně, lopata.

• Citovat
  • Upravit
7223
5.12.23 09:40
@monica2304 píše:
Ahoj holky, vím že je tu plno témat co pořídit dvouleťákům, jenze třeba 10 let stará diskuze. Mě by zajímalo co u Vás teď momentálně fakt frčí a s čím si aspoň trošku vyhrají dvouleté děti. Děkuji za Vaše tipy. :D nebo co pořizujete vy na Vánoce dětem, nemusí to být jen hračky.

Frčí malování, nalepování, prstové barvy, balónky. Interaktivní, hračky nefrci vůbec. K Vánocům dostane kuchyňku a příslušenství, boby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
61
7.12.23 15:04

Kuchyňka s příslušenstvím /hraje si s ní doteď, kdy má 5/ a boby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Tatra 815

• (5) + 20 recenzí