vánoční šílenství

162
8.10.06 21:55

vánoční šílenství

Tak už mě to taky draplo-po dnešních rodinných návštěvách a otázkách typu-už nakupuješ dárky?Kdy budeš s malou péct cukroví?Kde letos budete na Štědrý den?atd… mě drapla depina.
Už asi vím,co komu udělá radost,ale plácám se po internetu a nemůžu se natrefit.
Máte nějaký spolehlivý internetový obchod s hračkama ?Chtěla bych objednat vše najednou (hračky,chodítko,sáňky a spoustu dalších věcí)
 díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9867
8.10.06 22:18

Dej pokoj s vanocema!!!! Me je soufl z toho, ze uz ted vidim v obchodech vanocni vyzdobu. Nevim, ale prijde mi to proste nevhodne - to je prece doba adventu!!!! A ne babiho leta.

Nicmene uz nyni mam rozmyslene, co komu nadelime, tedy co komu donese Jezisek. Letos se fakt hodne tesim, protoze to budou prvni opravdove vanoce s ditetem, ktere se tesi a ktere chape, ktera bije. Loni se ji to taky libilo, ale jeste nam nerozumela natolik, aby vedela, ze se muze tesit na darecky :) Letos uz od zari pise dopis.

Darecky kupuji uz od jara. Teda lego kupuji uz od jara a schovavam do skrine, pak se obcas neco natrefilo - takze uz neco mame a zbytek mam vymysleny. U nas se nastesti davaji jen malickosti, takze to neni takovy stres, ale stejne to nemusim. Letos bych to rada stihla pred adventem, at se v adventu muzeme venovat pripravam s detmi a teseni se a at uz dokupujem jen blbinky :D

Teda - jak to ted pisu - ja se letos normalne desne tesim!!!!!

A vite, na co se jeste tesim? Na pernicky od Metelky!!!!! Holky, pamatujete na ten jeji uzasny recept na pernicky???? Kurna, musim ho na emiminu pohledat! Myslim totiz, ze vytisteny recept mi nejaka navsteva zabavila, bo jim desne chutnalo…

Lesina

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
8.10.06 22:25

Holky,
já se už těším úplně šíleně!!!!

Klárka se poslední dobou pořád ptá, jak to ten Ježíšek dělá, kde koupí dárky, jak je rozdělí dětem a jestli mu už můžeme psát. Tak pořád vysvětluju a hrozně mě těší, že na něj pořád věří a opravdu mě to dojímá.

Loni jsme se nadělili spoustu dárečků a zjistili jsme, že Klárka je pod stromeček horečně vybalovala, po krátké obhlídce odhodila a vrhala se na další :cry: , takže letos jich dostane každý jen několik a Klárka už přesně ví, jaké :D , takže nakupovací bláznění nás letos mine.

A jsme domluvené s kamarádkou, že budeme spolu péct, tak na to se těším úplně moc, už procházím recepty :D . Ale taky to vidím jen na pár druhů, ať zbyde čas na užívání adventní atmosféry.

Tak hurá vánoce a sem s vánoční výzdobou do obchodů!!!!!! :D M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
8.10.06 22:27

Ja uz se taky tesim na peceni vanocniho cukrovi. Vzdycky ho rozdavam a lidi uz se zacali ptat a zamlouvat si nadilku :lol:
Nad darky nepremyslim, asi jich moc nebude, nadelujeme si spis k narozeninam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11530
9.10.06 00:14

Huš baby, co tu strašíte s vánocema? Já ještě nemám shrabané listí na zahradě a vy už by jste balili dárky.
Popravdě mám z toho vánočního shonu oprávněné obavy. Vím jak jsem se upínala k prvním společným vánocům s naší malou. měla jsem v plánu nic moc nepéct, uklidit si byt a nazdobit ho a čekat příchod ježíška. Místo toho nám 10. prosince přišli měnit okna. Takže všude bordel. Do toho si můj chlap a moje matka nadělali těsta , takže jsem je musela upéct, protože jí se zkazila trouba. Při výměně oken jsem chytla šílenou rýmu, kterou ode mě malá samozdřejmě dostala. Takže jsme seděli u štědrovečerního stolu, já vyčerpaná, chlap naštvaný, protože kluk se rýpal v jídle a malé tekly sople z nosu. No prostě jak z hororu. Jediné, co bylo fajn, že malá ještě nedosáhla na náš dvoumetrový stromek, což už se jí letos stoprocentně povede.
takže ať žije podzim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
9.10.06 04:52

AHOJ…joo Vánoce, vánoce přicházejí.Já se na ně letos mooc a mooc těšim malý bude mít už 18.měsíců a bude to jiné než vloni…úklid bude uklizeno jak se to stihne a cukroví bude pár oblíbených druhů také jak stihnu, co nesmí chybět,sou vanilkové rohlíčky mnamky.
Nějaký e-shop, kde seženeš skoro vše znám jen nevím, zda mají v nabídce sánky, ale poptej se, jelikož maminka Jarka je velmi ochotná a je schopná sehnat skoro vše.Mimochodem má i oblečení a docela pěkné a levné bodínka kus za cca 60Kč už jich tam pár máme objednaných, ale zatim s objednávkou se čeká na mé dorrozhodnutí přeci jen poštovné je poštovné.S pozdravem NIKA

adresa toho shopu…www.todo.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
9.10.06 04:52

Znova adresa ted už se snad povede…http://www.prag-info.cz/_shop/index_.php?shop=MTY2OQ==

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
9.10.06 04:53

http://todo.cz a kliknout na baráček a objeví se e-obchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
853
9.10.06 04:54

JUPÍÍÍÍÍ konečně a omlouvám se za to, že sem trdlouš, ale do třetice se povedlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2857
9.10.06 11:24

No já se běžně na Vánoce strašně moc moc moc těším, ale letos jsem trošku rozpačitá… důvod je jednoduchý… můj TP je 21.12. a opravdu si nedokážu představit, že bych Štědrý den měla trávit někde jinde než doma......
Už mám sice slíbeno, že v případě nutnosti se štědrý den „odsune“… ale asi by to už nebylo ono… uvidíme

a nějaký cukroví tak určo upeču, vždyť toho nemusí být hora

Dárky pro malýho už máme nakoupené, pro ostatní skoro taky… letos je to holt nutnost, protože jakmile se začne ve kšeftech topit tak se mi prostě dělá šoufl, a kupovat přes internet se mi nechtělo…chtěla dárky pořádně prozkoumat v obchodě:o)

každopádně mi připadá, že každý rok, je to vánoční šílenství horší a horší

tak Vánocům zdar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15326
10.10.06 19:49

Maki,
zachovej klid, já jsem termín porodu u Klárky měla 22.12. a u petanky 24.12.
takže dárky jsem měla nakoupené hodně dopředu a miminko je stejně ten nej nej dárek, který můžete dostat. a i kdyby se třeba stalo, že budeš přes vánoce v porodnici, vůbec ti to tam nepřijde a nemáš ani čas smutnit.
Michálek je ještě malý a nějaký přesunutý štědrý den ani nepostřehne :D .
Tak se opatruj a štastné a veselé!!!!!!! M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
13.10.06 21:39

Lesina - pohledala jsi někde ten recept na ty perníčky? My je taky milujeme, tak bysme rádi vyzkoušeli i nějaké nové… Prosíííím! :wink:

• Citovat
  • Upravit
92
13.10.06 21:40

Pardon, já se nepřihlásila… :oops:

Lesina - pohledala jsi někde ten recept na ty perníčky? My je taky milujeme, tak bysme rádi vyzkoušeli i nějaké nové… Prosíííím! :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí