Včerejší ultrazvuk

418
24.11.11 12:41

vcerejsi ultrazvuk,poraďte

Holky, vcera jsem byla na prvnim ultrazvuku, byla jsem 6+2tt, sel videt zloutkovy vacek a vedle nej tukalo srdicko, je to v poradku? je mozne ,aby se z toho zloutkoveho vacku vyklubalo jeste jedno mimco? moc tomu nerozumim,jak to s tim vackem je, vim, ze ted vyzivuje embryo, ale neslo moc videt, jen to srdicko tukajici…a vacek sel videt hezky..Dekuju za odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
418
24.11.11 12:43

Pridavam foto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5278
24.11.11 13:07

takhle vypadaly naše jednovaječný dvojčata v 6+3…jsou tam vidět takový dvě bubliny s žloutkovýma váčkama a každá bublina měla svý tlukoucí srdíčko…a teď už je na rozdělení na dvě děti tuším pozdě… mě tenkrát doktorka na tom UTZ vysvětlovala že jak má každý svůj žloutkovej váček, tak z toho se později vyvinou plodový obaly a placenta…snad si to pamatuju dobře a neplácám úplný nesmysly :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35533
24.11.11 13:27

No, ono v tehle dobe, jeste neni srdce tam co normalne… takze je jakoby venku z te zizaly… spis bych rekla, ze je vsechno OK…a je jen jedno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
24.11.11 13:47

všechno je ok. kdyby to byli dvojky tak už to je vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31429
24.11.11 13:54

je to úplně normální nález, v tomto týdnu není vidět nic víc než to, co jsi viděla, tj. gestační váček (u Tebe moc zřetelný na té fotce není, ale nevadí, určitě byl), dále žloutkový váček, který mimčo vyživuje a postupně, jak se bude tvořit placenta, tak bude zanikat a potom embryonální pól, kde ťuká srdíčko. CRL by mělo být okolo 4mm (to je délka embrya „od hlavičky k zadečku“-samozřejmě teď ještě bráno s rezervou :D ), takže je jasný, že je vidět fakt maličko, patrné a podstatné je ale to hezky ťukající srdíčko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
24.11.11 14:03
no prave ze, gestacni vacek moc nejde videt, ale kdyz jsem slysela srdicko,tak tam musi byt ne?? :roll:
elanaa píše:
je to úplně normální nález, v tomto týdnu není vidět nic víc než to, co jsi viděla, tj. gestační váček (u Tebe moc zřetelný na té fotce není, ale nevadí, určitě byl), dále žloutkový váček, který mimčo vyživuje a postupně, jak se bude tvořit placenta, tak bude zanikat a potom embryonální pól, kde ťuká srdíčko. CRL by mělo být okolo 4mm (to je délka embrya „od hlavičky k zadečku“-samozřejmě teď ještě bráno s rezervou :D ), takže je jasný, že je vidět fakt maličko, patrné a podstatné je ale to hezky ťukající srdíčko ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31429
24.11.11 14:41

to víš že jo, teď je to všechno ještě maličké, možná byl jen dál od sondy, uvidíš příště. Každý embryo ho má, to se vůbec neboj, některý menší, jiný větší, ale mají ho a plavčí si v tom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
418
24.11.11 14:49
No jsem si rikaka, ze by bilo srdicko a embryo by tam nebylo, to by bylo divne :lol: Na kontrolu me objednala az 19.12.,tak to uz pujde kraaasne videt:)
elanaa píše:
to víš že jo, teď je to všechno ještě maličké, možná byl jen dál od sondy, uvidíš příště. Každý embryo ho má, to se vůbec neboj, některý menší, jiný větší, ale mají ho a plavčí si v tom :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí