Vchodové dveře do domu

Anonymní
25.11.24 08:40

Vchodové dveře do domu

Ahoj, máte někdo prosím celoprosklené vstupní dveře? Dali byste znovu nebo nikdy více? Nemůžu se rozhodnout mezi plnou výplní nebo plným prosklením. Rám bude dřevěný a dveře nebudou do ulice, ale 90° vzhledem k ulici. Díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1972
25.11.24 09:11

Prosklené bych nedávala. Bála bych se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.24 09:16
@Tayen píše: Více

Taky tak. Ne jenom zloděje. Ségra jako dítě zaparkovala v prosklených dveřích a měla štěstí, že to skončilo jenom velikými jizvami.

• Citovat
  • Upravit
652
25.11.24 09:24
@Anonymní píše: Více

Dnes už jsou lepená skla, pořezání už tolik nehrozí. Ale vchodové dveře asi lepší plné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19241
25.11.24 09:35

minimalne s ohledem na psychologii rohodne plne dvere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
25.11.24 09:52

Ahoj. Já bydlím u přítele a ti mají od začátku prosklené dveře. Doufám, že b brzké době se budou měnit a dají se normální. Mě se nelíbí a celkem se bojím zlodějů, průvanu atd..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16277
25.11.24 09:53
@Tayen píše: Více
Čeho. Jsou různé druhy bezpečnostních skel, můžeš mít i neprůstřelné dveře.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37234
25.11.24 09:58

Když už tak matné sklo, ne průhledné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.11.24 10:03

No jsou to dveře s bezpečnostními prvky s trojsklem. Mi to právě přijde už celkem jedno, protože asi 2 m ode dveří bude velké obyvákové okno na té stejné stěně. Ale stejně je to pro mě dilema.

• Citovat
  • Upravit
1868
25.11.24 10:06

Máme vchodové dveře po okraji cca 10 cm dřevo a zbytek sklo a jsme spokojeni a neměnila bych. V zádveří máme přírodní světlo a vidíme, kdo je za dveřmi. Navíc sklo nestárne, takže vypadají dveře furt hezky. Bydlíme v Praze a zlodějů se nebojíme, to zloděj spíš vypáčí zámek než rozbije sklo. Navíc ta skla jsou dost pevná, mají bezpečnostní fólie, takže nehrozí ani žádné vysypání při nárazu. Manžel je z oboru a skleněné prvky (dveře, zábradlí apod.) máme v celém domě a to máme malé dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
25.11.24 10:20

Skleněné vchodové bych taky nevolila. Přijde mi to jako pozvánka do domu. Jako pojď, máš otevřeno. A nějaká silueta mezi nima, no to ne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
144
25.11.24 10:22

Naši taky mají celé sklo a ještě hned vedle dveří další okna od země. Nikdy jsem se nad tím nepozastavovala, je zatmavené a pokud není tma a na chodbě se zrovna nesvítí, tak tam nejde vidět. Ale mají barák dál od cesty, takže tam celkově není ani moc vidět. Přes léto mají stejně nonstop odveře otevřené. :D Jediné, co je takové nepříjemné je to, že když přijedou vnoučata nebo my se psem, tak jsou hned děsně upatlané

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
25.11.24 10:25

My máme půlku dole drevo/plast a nahoře sklo které tvoří odraz že nejde vidět dovnitř. Je to jako zrcadlo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5683
25.11.24 10:42

Oba extremy jsou blbe-celoprosklenne i plne. U plnych je tma v zadveri, existuje spousta variant mezi tema 2 extremy; my mame male okenko v horni casti dveri.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1868
25.11.24 10:52

A proč máš dilema, zda dát plné nebo prosklené, když 2m vedle máš velké obývákové okno? Z hlediska bezpečnosti to fakt jedno. Já zase jsem ráda, když vidím, kdo je za dveřmi, když otvírám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí