Vdovský důchod
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Keyllah naštěstí jsem se svým zdravotním stavem nepojistitelna a to malo co mám je pro moje dvě deti, on má dost a jeho děti po něm budou mit také dost. No s tim prisel nedavno, zustala jsem na nej koukat, jestli si nedělá srandu. Vypadá, ze nedělá, proto se ptam, jestli je nejaka ochranna lhůta, jak musí dva byt dlouho sezdaní, aby se tomuhle předešlo, byl by to podvod, ale na smrtelné posteli to uz neovlivnim. Už takhle se mu navysi starobni duchod o penize za péči o mě (do duchodu jde za 6 let)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra143 píše: Více
očividně internet máš a číst umíš, tak si najdi, jaké náležitosti má uzavření sňatku, když už jsi to neobkoukala za celý život v okolí
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga píše: Více
Kdysi jsem jen tak ze zvědavosti koukala, jaky bych měla vdovský důchod a jaké jsou vůbec podmínky, stačí umět psát a následně číst ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 píše: Více
no ale tady si pán myslí, že ke sňatku stačí, když on rukou umírající přítelkyně podepíše jakýsi papír ![]()
no doufám, že je to jen sranda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@stinga to jste asi vy, prohledala jsem na netu všechny informace a nikde neni odpověď na moji otázku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Dahlia0409 popravdě, jemu jde o to, ze se mu zvýší důchod, je to hnusný, ale bohužel, peníze jsou pro něj top.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi to bude tím, že nikdo takovou blbost neřešil. Měli jste se vzít dávno, ne to řešit na smrtelný posteli ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A co my s tím? Prostě si ho neber a je klid, ne. Boha jeho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
však on si ji ani vzít nechce, chce na její smrtelné posteli udělat podvod a cosi její rukou podepsat, nevím co, pán je asi poněkud jednodušší, chce udělat nějaký podvod a ani ve své jednoduchosti nechápu, že takhle to nefunguje
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
protože takový nesmysl je protiprávní, proto to nikde není,
odkud spadl ten tvůj vychytralý přítelíček?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik by to bylo? Stalo ti za to s nim zůstat až do smrti? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petra143 Prosím tě, pokud nebudete manželé (na matrice), tak má jakýkoliv papír hodnotu podělaného toaletního.
Ten tvůj asi čumí na jihoamerické telenovely, ne? Tam kolikrát stačí zařvat třikrát „rozvádím se“ a vyvěsit to na nejbližší kostel a zabušit do dveří. U nás to tak nefunguje, naštěstí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit