Večerníčková oslava - poraďte
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Večerníčková oslava - poraďte
Holky, jdu si pro radu. Budu klukům dělat oslavu ve stylu večerníčků, ale chybí mi nápady. Jasné jsou dorty, ty budou s postavami z večerníčků. Pak jsem vymyslela vlaječky na jednohubky s pohákovými postavami (bude to asi dost makačka), trojúhelíkové praporky (jako dekorace ve vzduchu
a dál si nevím rady - kostýmy nepřipadají v úvahu, bude to oslava v rodinném kruhu, takže babičky, dědové a dětí málo. Pak mě ještě napadli čepičky z novin, ale to by si asi nikdo kromě mě a dětí nevzal na hlavu
Nevíte kde by se dalo něco za rozumný peníz koupit, popřípadě něco jednoduše vyrobit?
Díky za vaše nápady
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud je to v rodinném kruhu, dětí málo, tak myslím, že je to takhle dostačující. Můžete si k tomu ještě pouštět písničky z večerníčků
Ať se oslava vydaří ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No ty cepice mi prijdou nahodou dobry napad, na chvli k poprani a k predani dortu, to snad babicky vydrzi, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Aby se zabavily i dospělí, můžete si zahrát i hru, kde by se zjistilo, jak dobře vlastně znáte večerníčky. Nápady bych měla, ale Ty chceš jen výzdobu že?
Můžeš vymyslet jmenovky pro rodinné příslušníky, kdo se nejvíce podobá jaké postavičce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Udělat večerníčkovo noviny, kde by byly fotky kluků za poslední rok?
Naše děti kostýmy milují. Takže co navlíknout do kostýmu alespoň je dva?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupit malé polštářky s potiskem večerníčka jako dekorace na gauč. Pak si je kluci mohou vzít na hraní/spaní.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No malýmu bude rok, ten toho asi moc nesnese, staršímu tři, tomu bych něco spíchnout mohla. Všechny nápady sem holky, hry můžou být taky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Večerníčkový polštářky máme - dobrý nápad snesu je z dětskýho pokoje do obýváku
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě jsem udělala večrníčkovou křížovku jako pozvánu - v tajence bude datum, ale dalo mi to teda…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli to může být konkrétní postava z večerníčku, byli jsme na karnevalu a tam měli housky jako Rumcajse. Půlka housky, namazat, na tom kousek salátu, aby vyčuhoval jako vousy, sýr, salám, plátky rajčátka a okurky jako oči, pusa byla z papriky a čepice z papíru. K té čepici bylo přilepené párátko, které bylo zapíchnuté do té housky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám, ale je to trošku rozmazaný. Akorát koukám, že míssto rajčátka je tam mrkev.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co balonky s postavičkami? To by se možná mohlo dát někde sehnat… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co jsem tak našla tak balónky jenom s Disney postavičkama a to já naprosto nesnáším…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit