Veletrh pro dítě 2014
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
veletrh pro dítě 2014
Jedete někdo? Bude tam letos eMimino?
Na netu jsem našla i odkaz na získání 50% slevy na vstupenky. Loni jsem dokonce narazila na možnost vstupenek zdarma, letos ne… A vůbec, máte pocit, že lze na veletrhu koupit něco extra výhodněji než jinak v běžném prodeji? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Chtěla jsem jet kvůli kočáru, po prostudování zaregistrovaných prodejců, tak není
takže zůstává doma a hold si budu muset zajet do prahy abych viděla kočár naživo a mohla vyzkoušet
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Z emiminu psal admin, ze nejdou. My tam budeme poustet lodky s muzikem a dedouskem. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravím,
letos na veletrhu emimino.cz nebudeme, ale můžete získat 50 % slevu na vstupenku:)
Zde je více info:
https://www.emimino.cz/…evou-182986/
Maruška
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky, chci se zeptat, kdo uz jste byly na veletrhu, prodavali tam i cykloodrazedlaba detske helmy? Chtela bych tam zajit kvuli temto konkretnim vecem, ale nevim jestli tam vubec majitakovy sortiment.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reguli ahojik ano meli tam obrovsky vyber doporucuju
. Vcera jsem tam byla od 8-15hod. Takze to mam projite.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Snehurenka
Ahoj, chystame se za chvili..potrebujeme vybrat autosedacku sk.1(2) a pojedeme tam pres celou Moravu jen kvuli tomu…nevsimla sis prosim, zda se sedackami je tam dost vyberu? Diky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bambule2 píše:
@Adosek Autosedaček mi tam přišlo dost. Byli jsme v pátek
Tak tak vseho velky vyber
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Adosek hlavne se mi libilo jak se tam kazdemu venovali a vse vysvetlili, rozebrali a zase slozily apod.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@reguli píše:
@Snehurenka Děkuju za info, zachvilku vyrážíme![]()
@reguli píše:
@Snehurenka Děkuju za info, zachvilku vyrážíme![]()
Hodne stesti ve vyberu
, hezky vylet urco bude je krasne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Další témata z kategorie
Výlety s dětmi na eMiminu
Kam na rodinný výlet s dětmi?
Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.