Velikost kombinézy pro batole
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
velikost kombinezy pro batole
Zdravím. Prosím o zkušenosti s výběrem kombinezy pro batole. Každý výrobce čísluje jinak, proto se nebudu ptát přímo na velikost. Když dítě měří 80 cm kolik by měla měřit kombineza od ramene dolů aby byla jen lehce větší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Však píšeš 80cm, tak kombinézku přeměř po patu a přidej pár cm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak si změř dítě od ramen k patě..:o) podle mě by vel. 74 byla akorát, já bych ale možná koupila vel 80, tak malé dítě stejně ještě nechodí, a v kočáru se to ztratí, aspon to přikryje i pořádně nohy..proč nevyzkoušíš v obchodě - to chceš objednávat z netu?
- Citovat
- Upravit
@smurfka ano z netu, ale raději tedy předem někde nějakou poměřím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@dedrichov píše:
Však píšeš 80cm, tak kombinézku přeměř po patu a přidej pár cm
jsem to napsala blbě, samozřejmě měřit od ramene pod patu a pak porovnat délku kombinézy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ilonka12 píše:
@smurfka ano z netu, ale raději tedy předem někde nějakou poměřím
to bych nedělala právě kvůli tomu rozdílnému číslování výrobců. Při nákupu se zeptej na délku nebo možná bude uvedená
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ilonka12 píše:
Zdravím. Prosím o zkušenosti s výběrem kombinezy pro batole. Každý výrobce čísluje jinak, proto se nebudu ptát přímo na velikost. Když dítě měří 80 cm kolik by měla měřit kombineza od ramene dolů aby byla jen lehce větší.
změř dítě, přidej rezervu a hlavně si zjisti délku po rozkrok. Některé mají kratší tělo a delší nohavice, některé naopak…
A důležitá je i délka rukávů.
Já tedy ještě než přímo dítě, měřila oblečení. Určitě máš nějaký overal, který dobře sedí, tak si změř ten ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka ja bych koupila 86 74 je stoprocentne mala pro 80 cm dite. Moje mimno ma 70 cm a do vetsiny 74 ho nenarvu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@annaei nevim já takto nikdy nenakupovala..ale logicky mi vychází že když dítě celé měří 80cm tak od ramene po paty musí měřit méně..tak určitě o 10cm( hlava, krk )…pak by se mělo vlézt do oblečení např 74..ale jak říkám to je jen logické myšlení..já vzdy nakupovala dle věku dítěte protože mi oba rostou pruměrně, případně kupuju větší, zvlašt u zimních věcí pod které se narvou další věci a navíc pro dítě v kočárku ![]()
- Citovat
- Upravit
A není ta vel 74 myšlena na cele dite včetně hlavy? ![]()
Zakladatelko, kup 86, bude se ti lip oblikat a pres zimu ti z toho nevyroste. 74 mu bude mala uz ted.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka ne je to ze velikost 80 cm je pro dite merici 74-80 cm
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lecijasek jeho padnoucí overal měří od ramene dolů 6o cm..kombineza by měla mít 70 cm od ramene dolů..Ta 10 cm rezerva by mohla stačit, co myslíš?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smurfka píše:
@annaei nevim já takto nikdy nenakupovala..ale logicky mi vychází že když dítě celé měří 80cm tak od ramene po paty musí měřit méně..tak určitě o 10cm( hlava, krk )…pak by se mělo vlézt do oblečení např 74..ale jak říkám to je jen logické myšlení..já vzdy nakupovala dle věku dítěte protože mi oba rostou pruměrně, případně kupuju větší, zvlašt u zimních věcí pod které se narvou další věci a navíc pro dítě v kočárku
Ne, je to tak, že oblečení ve velikosti 74 je pro dítě velké max 74 cm, tudíž kombinéza velikosti 74 bude měřit kolem 60 cm.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Koupila bych 86. 80 bude i uzká. Sice to je kus od kusu, ale lepší větší než menší nebo akorád. Taky se pod to musí ještě něco obléct.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ilonka12 pokud dítě měří 80cm, tak bych brala velikost 86, ale spíš už 92. No a přeměřila tím, že vyzkouším. Může a nemusí padnout i když 100× přeměříš kombinézu i batole.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit