Vesta nebo plováček?

685
8.6.11 20:29

Vesta nebo plováček?

Prosím maminky co mají zkušenost atˇ poradí. Co pro skoro 2 letý dítě je lepší. Nevím co koupit. Díky za rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2377
8.6.11 20:33

za me pas a rukavky - az si zvykne tak uz staci jen pas nebo jen rukavky.. uz se pak pekne na vode udrzi :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
8.6.11 20:34

vesta je naprd,malej má od 1,5 roku rukávky a koukám že ten pás k tomu vypadá super :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
8.6.11 20:38

no malá ty rukávky moc nechce.Díky za foto je super. a kde koupit ten pás? A co takové ty plavky s těmi vycpávkami nebo co to je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
8.6.11 20:38

Vestu máme doma 2 roky a až letos je mu dobře :wink: Mě přijde jako dobrý nápad ten plovací pás :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16
8.6.11 20:42

S malým chodíme od malička plavat a doporučuji jedine pásek plus teda něco,jestli potřebuje (rukávky, destička). Ty vestičky jsou na nic a spíš překáží než pomáhají…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
8.6.11 20:44
alanis píše:
no malá ty rukávky moc nechce.Díky za foto je super. a kde koupit ten pás? A co takové ty plavky s těmi vycpávkami nebo co to je.

tohle mu byly akorat loni na dovce 2 roky, ja pas koupila v bazenu ale maji to asi i jinde, pak z toho postupne odendavas ty dilky - jak se lip udrzi a umi plavat.. prijjde mi to prakticky, stal asi 200,–
mame to jak na dovcu tak do bazenu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
8.6.11 20:45

me prijde ze se pod tou vestou musi i potit, tohle je lepsi…je s tim i mnohem pohyblivejsi a vic se snazi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
8.6.11 20:54

za sebe vestu taky nebrat, zkus si představit sebe jak v něčem takovém plaveš. Takže buď rukávky a kruh pokud nechceš investovat a nebo pásek - ten už nevyjde o tolik dráž a vydrží dlouho.

Veru chodí na plavání a už plave jen s páskem. Takže bych k němu pořídila max. rukávky pokud nejste zvyklí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
8.6.11 20:54

To chceš do bazénu?
Já mám kluka v bazénu nejraději bez ničeho. Držím ho za hrudník nebo v poloze na bříšku za kyčle. Křidélka ho stejně neudrží a zbytečně omezují v pohybu.
Jen pro zpestření dám občas pásek z té pěny plus k tomu taková pěnová křidélka. A achvilku si hraje, že plave sám. Dlouho ho to ale nebaví. Stejně musím být stále u něj, protože staží, že víc kopne nohou a má čumák pod vodou.
Pak byl s tátou na přehradě na rybách, vždy jezdili na druhý břeh lodičkou. To měl vestu, jako záchraný prostředek mi to přijde lepší, ale v bazénu nepoužitelné, strašně to omezí v pohybu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
8.6.11 21:00

¨Jinak ještě dodám,že vestu ma jako záchranou pomůcku do lodi.Jinak má kruh nebo rukávky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
8.6.11 21:00

máme doma bazén 1,20 hloubka a ona je divoká já mám nervy v pr.. to je super cena za ten pásek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2377
8.6.11 21:04
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
777
8.6.11 21:05

Ahoj malýmu je 19 měsíců a pořídila jsem mu na plavání pásek a pěnové pásky na ručičky.Vestička je na prd jak už psali holky.My jsme to koupily v bazénu,ale veškeré pomůcky mají tady :palec:
Ale nejlepší je jak už psala Alpaka se dítěti věnovat a nechat ho bez pomůcek. :-)

Příspěvek upraven 08.06.11 v 21:31

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
685
8.6.11 21:10

no to ona tam nesmí být sama. Vždy je tam s ní někdo, ale ona chce plavat jako velkej brácha, ale bohužel to ještě neumí. Určitě koupím pás. Díky za tipy já nikde nechodila na plavání tak to nevím, že jsou takový věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Plavecké kalhotky

• (5) + 10 recenzí

Plenky Extra Care

• (5) + 10 recenzí