Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Příběh z mladí, na který nejsem úplně pyšná (protože jsem byla blbá), tak anonym.
Začala jsem po delší době stýkat s bývalým spolužákem, fakt přeskočila jiskra, dost jsme si rozumněli. Po nějaké době „vztahu“, kde jsme si teda nic konkrétního nedefinovali, ale ani mě nenapadlo, ze je to nutné, ke mně přijel po vánočním večírku. Jak byl piclý, tak mi vyprávěl, jak „Katka“ byla hrozně naštavaná, že jede ke mně. Kdo je Katka? Moje asistenka, se kterou spím. „Hanka“ jí nevadí, ale na tebe hrozně žárlí. Kdo je Hanka? Moje partnerka. ![]()
Zůstala jsem koukat jak cyp. Takže máš partnerku, milenku a co hodláš dělat se mnou? Potřeboval jsem si od nich odpočinout
Tak rychle jsem z bytu ještě nikdy nikoho nevypakovala ![]()
Takže milence partnerka nevadila, ale běda, jakmile by podváděl milenku
![]()
Urcite vadilo. Chci jen takove, ktere jsou ze me tak poprdene, ze na jineho chlapka ani nepomysli ![]()
@Anonymní píše: Více
Tak tu Katku naprosto chápu, stálou partnerku/manželku milenka jaksi musí tolerovat, pokud nechce, aby se dotyčný hned rozvedl a byl s ní, ale další milenka je už rozežranost a neúcta vůči milence.
![]()
Pocitově by mi to bylo jedno, ať si dělá co chce. Ale jelikož je celkem vytížený a vídáme se málo, tak to asi úplně nehrozí. Ale v tom případě bych trvala už na kondomu, což by byl zase on sám proti sobě.