Víceúčelový kontejner

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Mi24
24.8.13 11:09

Víceučelový kontejner

Nevíte někdo prosím kde koupit popř. nemate někdo doma a neprodate kontejner, který můžete vidět v tomto díle bydlení je hra okolo 14min http://www.ceskatelevize.cz/…35100081021/ fotku neumím nikde najít takže možnost je jen videa.
Je to víceučelový kontejner na jedne straně zasuvky na další hačky pak poličky na hrnky a na poslední straně jsou takové boxy na časopisy. Hledam ho už docela dlouho a neumím ho nikde najít do bydleni je hra jsem psala, ale ani oni sami neví kde byl koupen nemají kontakt už na tu designerku co ten pokoj dělala a jednou jsem ho viděla v časopise o bydlení bylo tam napsano že byl koupen v ikei, ale na internetu není a do ikei se nedostanu tak kdyby někdo jel do ikei tak se prosím koukněte.
Děkuji za pomoc :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
101504
24.8.13 12:00

@lilie12 Pokud není na webu, tak ho už Ikea nemá, i kdyby byl otamtud, na webu mají celý sortiment.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mi24
24.8.13 16:15
@j.a.n.i1 píše:
@lilie12 Pokud není na webu, tak ho už Ikea nemá, i kdyby byl otamtud, na webu mají celý sortiment.

tak s tím jsem i trochu počítala, ale tak jestli někdo neví zda se neda koupit i někde jinde nebo neví o někom kdo ho má a prodal by jej

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný