Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Vidíte něco? Já ani ne, jen když se fakt zadívám, ale ještě je brzy. 6 den po et. Necítím se nijak divně, člověk by řekl, že pozná, jestli se to povedlo.
@Lucinka9990 píše:
Vidíte něco? Já ani ne, jen když se fakt zadívám, ale ještě je brzy. 6 den po et. Necítím se nijak divně, člověk by řekl, že pozná, jestli se to povedlo.
Přijde mi, že de tam něco rýsuje ![]()
Tak díky za naději, zkusím otestovat za dva dny. Jsem si říkala, že to bude max ryska nebo, že vidím neviditelné ![]()
@Lucinka9990 píše:
taky něco vidím
ale zkusila bych i jiný test, mamatest za mě není moc spolehlivý co se týče duchů
Ale držím palce at to vyjde ![]()
Jestli je to mamatest, tak to rovnou vyhoď, jdi si koupit jinou značku a testuj nejdřív za čtyři dny.
Aha, tak super
nakoupila jsem mamatesty, protože je někdo ve skupině chválil
no uvidíme, něco dokoupím.
@Lucinka9990 mamatesty se tu řeší už tak 2 roky pořád dokola že jsou nekvalitní a dělají falešné duchy…
@Lucinka9990 taky vidím, ale hooodne slabounkyho ducha. Přeji, az sili ![]()
Zdravím holky jsem tu nová chtěla sem se teptat zdá něco vidíte nebo ne? Nebo už doopravdy blaznim jenom já 😄 😄 😄
Menstruace měla přít 23.10.2023.
Zatím MS nedorazila dnes jsem dělala test zda se mi tam dksby 👻
Nic méně slába bolest jak pri ms prší občas sem tam zaboly nic víc přidávám foto 😊 😊
tak snad někdo něco uvidí 😄 😄 😄 😄 jináč děkuji za odpovědi