Víkend s dětmi

758
17.1.24 15:09

Vikend s detmi

Zdravim maminky :mavam:
Rada bych odjela s kamaradkou nekam na vikend, mame obe ročního prcka. Nejlepe Jizerské hory, Krkonoše nebo Stredni Čechy. Bylo by fajn kdyby tam bylo vyžití i pro takto male deti takze minimalne nejaky koutek.. mozna i moznost bazenu, ale kdyz by nebyl bazen tak nevadi🙂mate nejake tipy? Dekuji moc za odpovedi🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
17.1.24 15:16
@vabarbora píše:
Zdravim maminky :mavam:
Rada bych odjela s kamaradkou nekam na vikend, mame obe ročního prcka. Nejlepe Jizerské hory, Krkonoše nebo Stredni Čechy. Bylo by fajn kdyby tam bylo vyžití i pro takto male deti takze minimalne nejaky koutek.. mozna i moznost bazenu, ale kdyz by nebyl bazen tak nevadi🙂mate nejake tipy? Dekuji moc za odpovedi🙂

Normálně jdi třeba na booking a všechny svoje požadavky si tam naklikej ;) Pokud jedete autem, tak v pohodě dojedete i kamkoli do bazénu nebo herničky, dnes jsou na každém rohu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
17.1.24 16:49

Hotel Peklo jsi viděla? Mám ho v merku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
17.1.24 16:54

@vabarbora hotel Peklo, můžu doporučit, pro děti TOP. Spousta heren, bazén rovněž. Okolí taky fajn. Poprvé jsme byli před cca 13 lety, naposledy předloni, obrovsky to posunuli a vyňuňali :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
103
17.1.24 17:01

@Atisia
Peklo má super hernicky, dobrá a velká jídla. Ale, co třeba mě nenapadlo, že když tam pojedu se dvěma dětmi (jedním zdrhacim), tak myšlenka, že se v hale všichni přezujeme (obecně problém, pokud se nás tam sešlo víc), tak nedopravím na poko(celkem vzdálený) sebe a v ruce troje boty a v druhé zdrhací dítě. Takže jsme se často přezouvali až na pokoji a nechali si za to vynadat, jednou už jsem se neudržela, v ruce kromě toho všeho měla pokadeny kalhoty a řekla pánovi, ať to teda buď vezme nebo odnese kopající dítě nebo to druhý pohlídá. Pokoj, který nejde zamknout, aby ho děti zevnitř neotevřely (třeba když si chce člověk dojít na záchod a ne u toho být viděn půlkou hotelu) tu logistiku dost vylepšovali. Takže vyžití pro děti super, ale kvůli výše změněnému už tam nepojedu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7221
17.1.24 17:04
@albertka13 píše:
@Atisia
Peklo má super hernicky, dobrá a velká jídla. Ale, co třeba mě nenapadlo, že když tam pojedu se dvěma dětmi (jedním zdrhacim), tak myšlenka, že se v hale všichni přezujeme (obecně problém, pokud se nás tam sešlo víc), tak nedopravím na poko(celkem vzdálený) sebe a v ruce troje boty a v druhé zdrhací dítě. Takže jsme se často přezouvali až na pokoji a nechali si za to vynadat, jednou už jsem se neudržela, v ruce kromě toho všeho měla pokadeny kalhoty a řekla pánovi, ať to teda buď vezme nebo odnese kopající dítě nebo to druhý pohlídá. Pokoj, který nejde zamknout, aby ho děti zevnitř neotevřely (třeba když si chce člověk dojít na záchod a ne u toho být viděn půlkou hotelu) tu logistiku dost vylepšovali. Takže vyžití pro děti super, ale kvůli výše změněnému už tam nepojedu.

TO je dobrý vědět, když by jel jen jeden rodič :palec:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí