Víkend s kočárkem

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
168
26.5.08 11:52

Víkend s kočárkem

Ahoj,
nemáte někdo nějaký tip, kam by se dalo zajet na víkend s kočárkem? Jsme z Prahy, takže tak přibližně do 100km. Chtěla bych, aby se tam dalo někam zajít na procházku a něco zajímavého vidět, ale nějak mě nic nenapadá. Díky za nápady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2704
26.5.08 13:11

Ahoj, my jsme byli loni v Nové Peci na Šumavě.
Z Nové Pece do Stožce vede silnička, po které se dá jet na in-line bruslích - je to 15 km jedna cesta. A druhý den jsme si udělali pěší výlet kolem Schwarzenberského plavebního kanálu.

Na výlety s kočárkem jsoud dobrý i Jizerský hory, víceméně všude jsou asfaltky. Rozhodně doporučuju navštívit restauraci Šámalka na Nové Louce a Prezidentskou chatu.

Na jednodenní výlet jsme několikrát jeli na Konopiště, dá se procházet v tamní oboře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22315
26.5.08 13:15

Doporucuji Jizerky

muzete na Jested- vede tam silnice, taky lanovka,
Nova louka Prezidentska- sice tam nejsou pamatky, ale krasna priroda, dobre jidlo, silnice- taky ted hodne cyklistu

Na prezidentsky maji kone volne ve vybehu, kozy

PAk treba v Liberci muzete zajet do Babylonu- aquapark, ale pocitejte s tim, ze bude plno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
26.5.08 15:47

V Liberci v Babylonu je pro malé děti výborný lunapark. Je tam maličký autodrom a maličké kolotoče a houpačky - doporučuju.
My rádi jezdili do Krkonoš na Benecko. Tam je krásná asfaltka lesem (po které nejezdí auta a je to po rovině) na rozčestí Rovinka a odtud směrem na Janovu horu, kde je huculská farma, mají spoustu koní, na které se můžete předem objednat. Mají oplocený výběh pro ovečky a kozy a uvnitř spoustu nádherných dřevěných prolejzaček, kde si můžou děti hrát a přímo krmit ty zvířata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1687
28.5.08 19:32
ka-tka píše:
Doporucuji Jizerky

muzete na Jested- vede tam silnice, taky lanovka,
Nova louka Prezidentska- sice tam nejsou pamatky, ale krasna priroda, dobre jidlo, silnice- taky ted hodne cyklistu

Na prezidentsky maji kone volne ve vybehu, kozy

PAk treba v Liberci muzete zajet do Babylonu- aquapark, ale pocitejte s tim, ze bude plno

Naprosto souhlasím - jezdíme tam pravidelně, poprvé jsme byli s Šímou, když měl 4 týdny. S kočárkem, se sáňkama i se šátkem - Jizerky jsou ideální :lol: :lol: Ubytování se najde dobré v Bedřichově i Hraběticích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
167
2.4.11 21:04

Chtěla bych též něco podniknout.Ale autobus s kočarkem mi stojí 30 kč a to se mi zda dost.Neplatila jsem i za zavazadlo?To jsem se měla ozvat.Ale jela bzch i dal než do plzně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6220
4.7.14 21:18

Jizerky s kočárkem

Prosím poraďte, kde se dá výletit v Jizerkách (Kořenov, Tanvald a okolí) s kočárkem a malými dětmi 2,5-10let. :?: :?: Jak je sjízdná/obtížná cesta na Tanvaldský špičák nebo Štěpánku s kočárkem. Děkuji :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
4.7.14 21:36

@karlle v Harrachově dojít na Mumlavský vodopád.
Nemáš nosítko? Zítra jede historický ozubnicový vlak na trase Tanvald - Kořenov a pak z Kořenova parní do Harrachova. V neděli pak ještě jedou nějaké historické vlaky jinou trasu z Tanvaldu.

• Citovat
  • Upravit
6220
5.7.14 10:32
@lucenka píše:
@karlle v Harrachově dojít na Mumlavský vodopád.
Nemáš nosítko? Zítra jede historický ozubnicový vlak na trase Tanvald - Kořenov a pak z Kořenova parní do Harrachova. V neděli pak ještě jedou nějaké historické vlaky jinou trasu z Tanvaldu.

Jedeme na soustředí SDH s dětmi, 2.týden v srpnu asi st-so právě do Rejdic. Nosítko nemám zvažuji o zapůjčení Manducy mám totiž měsíční a 2,5letou dceru a plánujeme jede celodenní výlet a jeden na půlden…jinak aktivity kolem chaty apod…proto jsem pátrala, kde by se dalo s kočárky. :think: Byli jsme tam i loni a předloni v Bozkově :palec: a Mumlavu, rašeliniště Jizerky, údolí Černé Desné, Navarov, Bozkovské jeskyně a Riegrovu stezku máme právě projitou tak jsme chtěli někam jinam a hlavně kočárem sjízdnou trasu :think: :nevim: Napadlo nás na Tanvaldský špičák, ale nevím, jak to tam vypadá s cestou. Z Kořenova do Tanvaldu po turistické a zpúět vlakem..bohužel ozubnic.vlak zrovna nejede :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.