Víkendová rekonstrukce :)

• Fotoalbum (4)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11076
5.2.15 22:57

@j.a.n.i1 no ale tam by zas normalne zatect nemelo, ne? :) Ja bych se toho ale jinak bala, jen ten kout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.15 23:01

Po tom boxu chceme zítra taky kouknout, ten by leccos vyřešil, byl by lepší samozřejmě. Jinak chlap když se sprchuje, tak stoprocentně sprchuje i tapetu vedle vany :D

• Citovat
  • Upravit
164
5.2.15 23:05

My měli obyčejnou tapetu několik let na starým umakartovým jádru a v pohodě. Neplesnivěla a vypadala pěkně. Vinylu bych se už vůbec nebála. Anebo bych zkusila barvy, prý jsou nějaké přímo do koupelen, udělá se nátěr a je to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.15 23:07
@blabola píše:
My měli obyčejnou tapetu několik let na starým umakartovým jádru a v pohodě. Neplesnivěla a vypadala pěkně. Vinylu bych se už vůbec nebála. Anebo bych zkusila barvy, prý jsou nějaké přímo do koupelen, udělá se nátěr a je to.

Díky mockrát. Já se jen bojím, že nevím, jak to vypadá pod tím… pod tou tapetou, a hlavně máme nad zrcadlem díry od šroubů :D vůbec netuším, co tam měli :D :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.15 23:17

Tak jsem Vam to nafotila. Tu nasi krasu ;)
Behem rana vynosime prkna predstavujici policku a prkno nahore. Tam meli rucniky. Tyc na zaves a vse. Jinak vaude jsou hrozne diry ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.15 23:18

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.15 23:19

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.2.15 23:20

…myslim ze at udelame cokoli..bude to lepsi :-D

• Citovat
  • Upravit
164
5.2.15 23:34

Tapety díry schovají, ne? Mám stejný názor, cokoli s tím uděláte bude lepší než je to ted. :-) Pár let to vydrží. Tak at se zadaří a pak vložte fotku, jak to dopadlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.15 23:49

Moc diky. Ted je to opravdu odpudive ;)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat