Víkendové koupání Itálie-Caorle - cesta autobusem?

622
11.7.23 21:22

Víkendové koupání Itálie-Caorle

Ahoj, chci se zeptat, jel jste někdo autobusem na víkendové koupání do Itálie-Caorle? Jaká byla cesta busem a jaké je to v té Itálii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
76526
11.7.23 21:28
@Tereza Z píše:
Ahoj, chci se zeptat, jel jste někdo autobusem na víkendové koupání do Itálie-Caorle? Jaká byla cesta busem a jaké je to v té Itálii?

jako co přesně tě zajímá?
jela jsem loni do Caorle a v autobuse byli víkendoví koupači,
já tam jela na týden, přijedeš tam cca v 5-6 ráno a ve 21-22 se odjíždí, nástup byl v Brně v 18.00, kdo není z Brna přijel svozovým autobusem,
když jsme jeli domů, tak tam jeden ten jednodenní koupač nedorazil, nikdo na něho neměl kontakt, tak autobus odjel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
11.7.23 21:29

@Tereza Z jinak na pláži je kiosek, kde koupíš na jídlo cokoli a jsou tam i docela ucházející wc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
11.7.23 21:39

Super, já chtěla vědět, jestli to koupání za to stojí, ta dálka tim busem a hlavně jen na den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24643
11.7.23 21:42
@Tereza Z píše:
Super, já chtěla vědět, jestli to koupání za to stojí, ta dálka tim busem a hlavně jen na den…

No já bych takto nejela ani za zlaté prase. V Caorle jsem byla jednou a tak škaredou černou vodu jsem neviděla ani v Bulharsku. Ale je to už dost let, snad se to změnilo k lepšímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
11.7.23 21:44
@Tereza Z píše:
Super, já chtěla vědět, jestli to koupání za to stojí, ta dálka tim busem a hlavně jen na den…

tak koupání je tam fajn, moře je docela čisté, docela teplé,
byla jsi někdy v Itálii?
většinou tak jeli mladí lidí - tak max do 30 let, jestli umíš spát v autobuse, já právě nevím, mě by se to tak asi nechtělo, jedna cesta téměř 12 hodin :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
11.7.23 21:45
@lucad77 píše:
No já bych takto nejela ani za zlaté prase. V Caorle jsem byla jednou a tak škaredou černou vodu jsem neviděla ani v Bulharsku. Ale je to už dost let, snad se to změnilo k lepšímu.

voda není vůbec škaredá ani černá, byly vidět i miniaturní rybičky, samozřejmě u pláže je zvířený písek, není to Chorvatsko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24643
11.7.23 21:48
@stinga píše:
voda není vůbec škaredá ani černá, byly vidět i miniaturní rybičky, samozřejmě u pláže je zvířený písek, není to Chorvatsko

Tak to je dobře. Tenkrát to byl děs běs. Ale to je přes 20 let. Ale ani tak bych nejela, kodrcat se takovou dálku kvůli chvilkovému namočení v moři. Ale zakladatelka je možná mladá, tak to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
11.7.23 21:49

No my máme odjezd v pátek ve 23h a ráno 6-7h by jsme tam snad mohli být. Uvrtala mě právě do toho kolegyně z práce, tak jsem zvědavá…Jen mě děsí ten autobus, ta cesta dlouhá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24643
11.7.23 21:54
@Tereza Z píše:
No my máme odjezd v pátek ve 23h a ráno 6-7h by jsme tam snad mohli být. Uvrtala mě právě do toho kolegyně z práce, tak jsem zvědavá…Jen mě děsí ten autobus, ta cesta dlouhá.

Nejlepší je to prospat. Záviděla jsem lidem, co to dokážou, protože zvlášť doba od půlnoci do svítání je nekonečná. Jednou jsme takto jeli na nějakou poznávačku a pamatuji si docela přesně, jak jsem z ní měla v podstatě houby, protože jsem chtěla jen spááááát. Ale u vody to třeba bude jiné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
11.7.23 21:54

No zas tak mladá už taky ne😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
11.7.23 21:56

Hlavně, aby tam zrovna ten den nepršelo, to by mě asi trefilo, tam přiject a chcanec…😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
11.7.23 21:58
@Tereza Z píše:

a s jakou společností jedete? České kormidlo? autobus Autokarem?
s těmi jsme jeli my, a lidi na jejich webu to většinou chválí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
11.7.23 21:59
@Tereza Z píše:
Hlavně, aby tam zrovna ten den nepršelo, to by mě asi trefilo, tam přiject a chcanec…😪

nó to by bylo horší, ale snad ne, a kdy jedete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
622
11.7.23 22:00

CK MÁJ, jedem 21.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Výlety s dětmi na eMiminu

Kam na rodinný výlet s dětmi?

Inspirujte se v mapě výletů nebo přidejte vlastní oblíbené místo. Sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.